tilbud Klik her!3 måneders gratis hosting! Brug koden: WGTRBE ved oprettelse af Unoeuro hjemmeside hosting.

Sådan Opretter Du Domænenavn & Hjemmeside Hosting Hos SurfTown

Meget Vigtig Information – Læs Venligst Først!
 – 21. august 2014

Jeg har i en periode over 2 år benyttet mig af Surftown og har egentligt været glad for deres service, men i den seneste tid har jeg hørt fra mange af mine læsere og også selv oplevet at kvaliteten af deres service er faldet. Det er selvfølgelig ærgerligt, men jeg synes det er vigtigt at gøre dig opmærksom på, at jeg ikke længere anbefaler Surftown som et godt valg til hjemmeside hosting.

Jeg anbefaler i dag kun en enkelt hjemmeside hosting udbyder, da de gør det utrolig godt og jeg har kun høre super positive kommentarer fra mine læsere. Det er selvfølgelig Unoeuro som jeg kan anbefaler:

Jeg har valgt at lade min artikel omkring Surftown blive her på siden, så du kan se hvorfor jeg valgte dem i første omgang. Også så jeg har mulighed for, at hjælpe andre søgende med at finde en bedre løsning, nemlig Unoeuro. Denne hjemmeside (LavDinEgenHjemmeside.dk) bliver også flyttet over til Unoeuro.

Her kommer den originale artikel skrevet i januar 2012:

I denne video viser jeg og forklarer hvordan du får oprettet dine domænenavne samt din hjemmeside hosting hos det firma som jeg selv bruger, nemlig Surftown.

Find et Surftown link eller banner og klik videre til SurfTowns hjemmeside. Følg vejledningen i videoen og hvis du har nogen spørgsmål så skal du endelig bare skrive en kommentar nederst på siden, og så skal jeg nok svare hurtigst muligt.

Det er meget nemt og overskueligt at bestille hjemmeside hosting hos SurfTown, men alligevel er der nogle enkelte ting som du skal være opmærksom på. Det kan f.eks. godt give dig problemer hvis du vælger at købe et domænenavn som indeholder æ,ø eller å. Det lader til vi bevæger os i den rigtige retning hvad angår udviklingen af domænenavne med æ,ø eller å, men der er stadig nogle browsere som ikke er så glade for vores danske bogstaver.

Jeg giver også en beskrivelse af de forskellige hjemmeside hosting pakker du kan vælge hos SurfTown i videoen. Det er ret vigtigt hvis du ved at du vil lave mere end 1 hjemmeside, at du får valgt den rigtige pakke fra start. Jeg guider dig også igennem det der skal til efter du har gennemført din bestilling hos SurfTown.

Husk at når du har bestilt hjemmeside hosting med tilhørende domænenavn, så vil du modtage følgende i e-mail:

 1. Først en faktura fra SurfTown
 2. Så en e-mail med dine bruger- loginoplysninger til SurfTowns hjemmeside hosting
 3. Til sidst en e-mail fra DK-Hostmaster der forklarer hvordan du aktiverer dit nye domænenavn

Hvis du har spørgsmål til videoen eller bestillingsprocessen må du endelig efterlade en kommentar herunder 🙂

 

VN:F [1.9.22_1171]
Hvad synes du om denne artikel?
Rating: 6.4/10 (5 votes cast)
Sådan Opretter Du Domænenavn & Hjemmeside Hosting Hos SurfTown, 6.4 out of 10 based on 5 ratings
10 Comments
  • Nick Martin
  • Nick Martin
  • Nick Martin
  • Nick Martin

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.