tilbud Klik her!3 måneders gratis hosting! Brug koden: WGTRBE ved oprettelse af Unoeuro hjemmeside hosting.

Køb Domænenavn – Analyser Dine Konkurrenter Inden Du Køber Domænenavn

I denne video forklarer jeg hvordan du kan undersøge dine konkurrenter inden du køber domænenavn. Det er vigtigt hvis du gerne vil have en god placering i søgemaskiner som Google, at du får et konkurrencedygtigt domænenavn. Køb domænenavn efter du har analyseret dine konkurrenter, så du ikke løber ind i en betonmur fra start.

This content is for members only.

For nogen er det måske ikke så vigtigt, om man kan rangere i Top 10 i Google, men for de fleste vil man gerne have gratis trafik fra søgemaskinerne. Et godt optimeret domænenavn kan give dig en stor fordel, når det kommer til at rangere højt i Google. Det er derfor vigtigt, at du har undersøgt dine konkurrenter grundigt inden du køber et domænenavn. I værste fald kan du komme til på sigt, at skulle ændre navnet på din hjemmeside, og det kan godt være en smule bøvlet.

I videoen vil jeg forklare hvordan du kan se hvor mange konkurrenter du har for det søgeord som du overvejer at købe som domænenavn. Du vil også se hvordan jeg finder ud af, hvor stærke konkurrenterne er. En ting er selvfølgelig mængden af konkurrenter, men det der nok er vigtigere er, hvor svære dine konkurrenter er at danse med. Det er bedre at have 100.000 svage konkurrenter end at have kun 10 meget stærke konkurrenter.

Videoen forklarer hvilke parametre du skal holde øje med, og giver dig en række standardværdier du kan sammenligne med. Hele analysen kan laves manuelt og gratis, men det kan tage rigtig lang tid, hvis man gerne vil undersøge en masse søgeord før man beslutter sig for køb af domænenavn. Derfor viser jeg hvordan jeg bruger værktøjet Market Samurai til at gøre det hele meget hurtigere og meget nemmere. Du kan hente en gratis prøveversion af Market Samurai ved at klikke på banneret nedenfor.

Hent Market Samurai Gratis Her:

Try Market Samurai For Free!

VN:F [1.9.22_1171]
Hvad synes du om denne artikel?
Rating: 9.3/10 (6 votes cast)
Køb Domænenavn - Analyser Dine Konkurrenter Inden Du Køber Domænenavn, 9.3 out of 10 based on 6 ratings
14 Comments
    • Nick Martin
    • Nick Martin
    • Nick Martin
    • Nick Martin

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.