tilbud Klik her!3 måneders gratis hosting! Brug koden: WGTRBE ved oprettelse af Unoeuro hjemmeside hosting.

Køb Domænenavn – Hvad Du Skal Vide Inden Du Køber Dit Domænenavn

I denne video forklarer jeg hvad det er du skal undersøge inden du køber dit domænenavn. Før du køber domænenavn skal du undersøge hvilke ord eller sætninger, som du tror folk vil søge efter for at finde dig i søgemaskiner som f.eks. Google. Det er super vigtigt at dit domænenavn består af det hoved søgeord du gerne vil brande eller gøre dig kendt på. På den måde får du et kæmpe forspring i forhold til de andre hjemmesider som bruger abstrakte navne som Zoosk og Bing. De har selvfølgelig en anden fordel hvilket er, at deres navne er forholdsvis nemme at huske, men så har de jo også et kæmpemæssigt markedsføringsteam og budget.

This content is for members only.

I videoen forklarer og viser jeg hvordan du kan bruge Google Keyword Tool til at se hvilke ord og sætninger folk søger efter når de skal finde din hjemmeside. Som jeg nævnte tidligere er det rigtig vigtigt, at købe et domænenavn, hvor dit søgeord indgår. Hvis det kan lade sig gøre, har du en kæmpe fordel i forbindelse med at rangere højt i Google og få gratis søgemaskinetrafik.

OBS! Google keyword tool er blevet erstattet med Google Keyword Planner som er en del af Google Adwords.

Min kammerat ville gerne lave sin egen hjemmeside, hvor han kunne hjælpe andre med sandsynlighedsregning. Han kom stolt en dag og fortalte mig at han havde købt navnet HjælpMedStatistikBeregning.dk og viste mig hans nye side. Det viste sig desværre at der kun var meget få søgninger på udtrykket “hjælp med statistikberegning” og han derfor ikke havde et særlig godt udgangspunkt. Med min hjælp fandt vi frem til Sandsynlighedsregning.dk hvilket har over 1.000 eksakte søgninger om måneden.

Det kan altså godt betale sig at bruge lidt tid på at analysere hvad folk de søger efter før man kaster sig ud i at købe domænenavn.

VN:F [1.9.22_1171]
Hvad synes du om denne artikel?
Rating: 6.9/10 (9 votes cast)
Køb Domænenavn - Hvad Du Skal Vide Inden Du Køber Dit Domænenavn, 6.9 out of 10 based on 9 ratings
11 Comments
    • Nick Martin
    • Nick Martin
        • Nick Martin
    • Nick Martin

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.