tilbud Klik her!3 måneders gratis hosting! Brug koden: WGTRBE ved oprettelse af Unoeuro hjemmeside hosting.

Tjen Hurtige Penge Med Market Samurai

Jeg tænkte at jeg lige ville vise et hurtigt eksempel på hvordan man kan oprette en special hjemmeside, som fokuserer på indtjening fra Google Adsense. Tjen hurtige penge hedder indslaget, og ja det kan man måske tale om, men bare husk at grundlæggende så tror jeg ikke på man kan tjene hurtige penge på Internettet. Der er selvfølgelig metoder hvor man kan tjene penge hurtigere end andre, men du vil aldrig høre mig foreslå at du kan tjene hurtige penge hurtigt uden at løfte en finger. Alt tager tid hvis man vil gøre det godt.

This content is for members only.

Tjen Hurtige Penge – Hvad Er En Niche?

Nå, men nu vil jeg lige vise dig en video, hvor jeg finder et forholdsvis spændende nicheområde, som jeg har valgt at kaste mig over. Til at finde nicher/kategorier hvor jeg kan tjene hurtige penge på Google Adsense der bruger jeg et super smart software som hedder Market Samurai. Dette program viser mig LYNHURTIGT alt hvad jeg har behov for at vide, for at tage beslutningen om, at kaste mig over nichen eller ej. Hvis du er i tvivl om hvad jeg mener når jeg bruger ordet niche, så er det blot at tænke smallere i en bredere gruppe. Det kan f. eks. være:

Fiskeri -> Fluefiskeri -> Fluefiskeri i Norge -> Fluefiskeri i Norge efter laks

Kan du se hvordan det meget brede emne omkring fiskeri blev “nichet” ned til noget så specifikt som “fluefiskeri i norge efter laks”! Det er det gylde trick hvis du er på udkig efter emner du kan lave hjemmesider om og tjene hurtige penge med Google Adsense. Men nok om det nu, det vil jeg skrive mere om senere 🙂

Tjen Hurtige Penge – Kriterier For En God Niche

I videoen viser jeg dig hvordan jeg bruger Market Samurai til at niche ned i brede emner for at finde emner der kan give trafik fra Google og forhåbentligt indtjening fra Google Adsense. Der er forskellige faktorer man skal være opmærksom på når man vil finde et emne.

  • antal unikke søgninger om måneden
  • PR i Google top 10 for søgeordet
  • antal konkurrenter
  • typen af konkurrenter

Jeg viser dig hvordan jeg finder tal for alle disse områder og giver dig en tommelfingerregel for, hvad tallene helst skal være omkring før at det bliver rigtig spændende.

Tjen Hurtige Penge – Dine Interesser!

Der er en faktor som måske er vigtigere end alle de ovenstående når det kommer til at tjene hurtige penge med Google Adsense og Market Samurai …. dine personlige interesseområder! Hvis du kan finde emner inden for noget du rent faktisk har interesse og samtidigt opfylde kravene for trafik og konkurrence – SÅ er du virkelig godt kørende! Det der tit sker hvis man prøver at lave sin egen hjemmeside omkring noget man synes er kedeligt er, at man mister interessen og så bliver hjemmesiden aldrig helt gennemført. Start derfor med at undersøge dine egen interesseområder (hobby, fritid, familie, venner, sport, arbejde, osv) med Market Samurai og se om der gemmer sig nogle guldkorn der!

Konklusion

Brug Market Samurai til at brainstorme niche emner inden for dine egen interesser og se om du kan finde søgeord/kategorier som opfylder kravene for god konkurrence. Find kravene ved at se videoen 🙂

VN:F [1.9.22_1171]
Hvad synes du om denne artikel?
Rating: 7.1/10 (7 votes cast)
Tjen Hurtige Penge Med Market Samurai, 7.1 out of 10 based on 7 ratings
5 Comments
    • Nick Martin
    • Nick Martin

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.