tilbud Klik her!3 måneders gratis hosting! Brug koden: WGTRBE ved oprettelse af Unoeuro hjemmeside hosting.

Velkommen Til Lav Din Egen Hjemmeside

Lav Din Egen Hjemmeside viser dig hvor nemt det kan være at komme i gang med at … ja lave din egen hjemmeside 🙂 Her kan du se en masse videoer som viser dig hvor nemt det er at bygge din egen hjemmeside med WordPress. Mit navn er Nick Martin og det er mig en fornøjelse at byde dig velkommen! Du er her fordi du gerne vil lære hvordan du kan lave din egen hjemmeside. Det er ikke svært, det lover jeg dig. Det tager faktisk heller ikke særlig lang tid og det er meget billigere end du måske frygter. Bare rolig, her bliver der ikke lagt skjul på noget som helst!

Lav Din Egen Hjemmeside med WordPress

Lav Din Egen Hjemmeside har kun et formål, og det er at forklare dig helt præcist, skridt for skridt, hvad det er for ting du skal igennem for at lave din egen hjemmeside. Det fedeste ved det hele er, at hele denne guide er lavet med video, så det er super nemt at følge med. Du skal ikke læse en masse for at komme i gang, du skal bare se hvad det er jeg gør, og så kopiere skridt for skridt.

Hvorfor har du lavet Lav Din Egen Hjemmeside Nick?

Jeg har valgt at oprette Lav Din Egen Hjemmeside fordi jeg synes det er spændende at lave hjemmesider og især fordi jeg godt kan lide at forklare andre, i meget enkle trin, hvad det er der skal til for at lave en fed hjemmeside. Som nævnt er alle skridt understøttet med video, så du kan se lige nøjagtig hvad det er jeg gør for at lave mine egne hjemmesider.

Der vil selvfølgelig også være tilknyttet eksempler i tekstformat til samtlige videoer, for det er jo ikke alle der er lige glade for video på nettet, men det er de fleste i dag. Derfor skal jeg selvfølgelig ikke udelade de af jer, som gerne vil have lidt på print man kan følge skridt for skridt.

Som nævnt tidligere i indlægger her, så er det ret simpelt at lave din egen hjemmeside. Der er faktisk kun 3 overordnede skridt du skal igennem for at du kan lave din egen hjemmeside. Hvis du er kommet her i håbet om at lære HTML, PHP, MySQL eller anden programmering, ja så bliver du måske en anelse skuffet. Lav Din Egen Hjemmeside fokusere på at vise hvordan du kan lave din egen hjemmeside på den hurtigste, simpleste og billigste metode UDEN at det skal gå ud over funktionalitet eller fedt design – seriøst!

For at lave din egen hjemmeside skal du igennem følgende:

1) Køb Domænenavn
2) Hjemmeside Hosting
3) WordPress Hjemmeside

Hvis du ikke aner hvad ovenstående kræver af dig, så bare tag det heeeeelt roligt 🙂 Jeg skal nok bryde ovenstående trin helt ned og vise dig med video præcis hvad der skal til INDEN du vælger at bruge en eneste krone. Se videoerne, overvej om det er noget for dig og først derefter kan du kaste dig ud i det!

Jeg håber du får masser af glæde og inspiration af Lav Din Egen Hjemmeside og jeg ser frem til at se dine færdige resultater!

VN:F [1.9.22_1171]
Hvad synes du om denne artikel?
Rating: 7.6/10 (12 votes cast)
Velkommen Til Lav Din Egen Hjemmeside, 7.6 out of 10 based on 12 ratings
4 Comments
  1. Nick Martin
  2. Marina

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.