tilbud Klik her!3 måneders gratis hosting! Brug koden: WGTRBE ved oprettelse af Unoeuro hjemmeside hosting.

WordPress Kontaktformular På Den Nemme Måde

WordPress KontaktformularEn WordPress kontaktformular er noget af det første du skal have oprettet på din nye WordPress hjemmeside. Det er der to helt gode grunde til. For det første giver du dine besøgende muligheden for, at komme i direkte og privat kontakt med dig. Det er ikke alle som er lige trygge ved, at skrive kommentarer offentligt på din hjemmeside hvor alle andre også kan se dem. For det andet er det noget som søgemaskinerne også sætter pris på. Hvor meget det vægter tør jeg ikke sætte et svar på, men der er generel enighed i, at en WordPress kontaktformular giver et kvalitets-boost i søgemaskinernes øjne.

Det handler også om, at være åben og vise, at du ikke gemmer dig bag en computerskærm. Faktisk er der tre sider som de fleste SEO eller niche marketing guruer fortæller, at vi skal have på vores sider. Den første er en “om” side, som forklarer lidt om dig og/eller din hjemmeside. Den næste er en “kontakt” side hvor vi bruger en WordPress kontaktformular til at oprette denne, og til sidst en “TOS” eller terms of service, som forklarer lidt omkring hvordan din hjemmeside bruger cookies og nogle andre lovmæssige ting.

Før En WordPress Kontaktformular Var Der FormMail

Jeg kan huske tilbage i tidernes morgen før WordPress og før WordPress kontaktformularer, hvor vi manuelt skulle installere og kode noget som hed FormMail.pl, som var skrevet i programmeringssproget perl. Det kunne godt trække tænder ud en gang i mellem, især når man skulle få programmet til at tale med mail serveren. Det er dog blevet nemmere i dag og det program er blevet downloadet over 2.000.000 gange siden 1997. Det skal vi heldigvis ikke rode med i dag, hvor vi har WordPress til at gøre livet lidt nemmere for os 🙂

Det er blevet super nemt at oprette kontaktformularer i WordPress og i nedenstående video viser jeg hvordan du nemt kan installere et plugin som hedder Contact Form 7 i WordPress.
This content is for members only.

VN:F [1.9.22_1171]
Hvad synes du om denne artikel?
Rating: 8.1/10 (12 votes cast)
WordPress Kontaktformular På Den Nemme Måde, 8.1 out of 10 based on 12 ratings
24 Comments
  • Nick Martin
  • Nick Martin
  • Nick Martin
  • Nick Martin
  • Nick Martin
 1. troelsaxholt
 2. tammidamkier
  • Nick Martin
    • Nick Martin
  • Nick Martin
  • Nick Martin

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.