Lav Din Egen Hjemmeside Med Wordpress Lav Din Egen Hjemmeside Med Wordpress
Menu
Search
WordPress Administrator Kodeord

Har du mistet dit WordPress administrator kodeord eller har du andre problemer med at logge ind som WordPress administrator? Jeg har fået en email fra Tommy, som er en af medlemmerne her på LavDinEgenHjemmeside, hvor han har problemer med at logge ind i sit WordPress administrationspanel. Typisk hvis man har problemer skyldes det, at man har glemt sit login eller kodeord og så kan man normalt bare bruge den indbyggede WordPress password recovery funktion. Der får man tilsendt en email hvorefter man kan klikke på et link i mailen der sender dig hen til et sted hvor du kan vælge et nyt WordPress administrator kodeord.
Mistet dit wordpress administrator kodeord?I Tommy’s tilfælde var der ikke et link i den email han fik tilsendt fra WordPress. Det første jeg gjorde var at dobbelt checke, at det ikke var et Unoeuro problem, ved at afprøve funktionen på min egen WordPress på Unoeuro og det virker helt som det skal. I Tommy’s tilfælde er det højst sandsynligt pga. et plugin, som laver lidt knas i maskineriet, og det skal vi nok finde frem til :)

Sådan Kan Du Ændre Dit WordPress Administrator Kodeord

Denne video viser hvordan du kan ændre dit WordPress administrator kodeord hvis du IKKE kan bruge den almindelige password recovery funktion, som i Tommy’s tilfælde. Det kan også være, at den email du har brugt ikke længere er aktiv eller noget helt tredje.

I ovenstående video logger vi ind på noget der hedder phpMyAdmin, hvilket er en interface der gør det rimelig nemt, at ændre værdier i databaserne. Jeg vil ikke komme ind på hvordan det teknisk hænger sammen, men man bruger databaser og tabeller til at lagre og vedligeholde data/oplysninger om hjemmesider. Så f.eks. når du opretter en bruger i WordPress, så bliver de oplysninger gemt i databasen. Det samme gælder alle dine indlæg, sider, kommentarer osv.

Hos Unoeuro skal du finde menupunktet som hedder MySQL administration og derefter logge ind med de oplysninger du har fået i din tilmeldingsmail fra Unoeuro.

Når du er logget ind skal du finde den tabel som hedder noget med “wp_users”, da det er denne tabel, som indeholder alle oplysningerne omkring dine WordPress brugere. Typisk vil du kun have en enkelt bruger, hvilket er dig som administrator.

Om ikke andet, så skal du finde den bruger, som du gerne vil ændre kodeord på. Klik på “edit” ud fra den bruger, og find herefter feltet “user_pass”.

Nu har du mulighed for, at ændre alle værdierne i de felter som der vises. Du skal nu slette alt hvad der står i feltet “value” ud for “user_pass”. Dette er dit nuværende WordPress administrator kodeord, men den er krypteret, så du kan ikke læse hvad der står.

Indtast din ønskede kode og HUSK at klikke på dropdown feltet til venstre for kodeordet og vælg MD5, hvilket gør, at dit nye kodeord bliver krypteret i databasen, så det ikke kan læses af andre.

Klik på GO nederst på siden for at gemme ændringerne. Nu burde du kunne logge ind med dit nye WordPress administrator kodeord.

VN:F [1.9.22_1171]
Hvad synes du om denne artikel?
Rating: 10.0/10 (6 votes cast)
WordPress Administrator Kodeord, 10.0 out of 10 based on 6 ratings

arrow7 Responses

 1. Tommy
  16 mos ago

  Hej Nick Martin

  Tusind tak for endnu engang at lave en god video. Jeg er nu kommet ind igen, på min hjemmeside.

  Tak!

  Tommy

 2. 15 mos, 2 wks ago

  Kære Nick.

  Vil blot fortælle dig, at jeg har brugt, jeg ved ikke hvor mange timer, på at forsøge at løse mit problem med at få wordpress til at acceptere mit usernavn og login.
  Jeg skulle jo være gået på din hjemmeside med det samme!
  Tak for enkel og pædagogisk forklaring! Jeg er på igen takket være din hjælp :)

 3. nickmartin
  15 mos, 1 wk ago

  Super Mette – det varmer at høre – tak!

 4. 6 mos, 4 wks ago

  Hej Nick.

  Jeg har lidt problemer med at få tilsendt mine login oplysninger på surftown. Hvordan får jeg dem tilsendt?

  -Daniel

 5. nickmartin
  6 mos, 1 wk ago

  Hej Daniel,

  Du må have fat i Surftown support. Hvis ikke du allerede har fået det tilsendt, så klik her: http://support.surftown.dk/support

 6. joha5033
  5 mos, 3 wks ago

  Hey Nick!

  Hvordan laver man en wordpress side oprettet med UnoEuro privat? F.eks. i tilfælde af ferie.
  Mange hilsner
  Johannes

 7. nickmartin
  5 mos, 3 wks ago

  Hej Johannes,

  Hvorfor vil du have den privat? Mener du sådan så folk skal logge ind for at få adgang til indhold, eller skal den være “helt lukket” med et slags “lukket for ferie” skilt? Det er en sjov tanke haha for det har jeg aldrig set før :)

Leave A Comment