tilbud Klik her!3 måneders gratis hosting! Brug koden: WGTRBE ved oprettelse af Unoeuro hjemmeside hosting.

4 – Sådan Ændrer Du Dit WordPress Tema

WordPress Temaer

Nu kommer vi til noget som er lidt mere spændende og sjovere at lege med. Jeg vil kort vise hvordan du kan lave ændringer til dit nuværende wordpress tema, så du så småt kan begynde at få det til at se ud som du gerne vil. En af de absolute bedste ting ved at bruge et system som WordPress til at lave din egen hjemmeside er, at du kan skifte udseende totalt bare ved at klikke et par links. Det er så fedt! Du beholder alt dit indhold, links, menuer, kommentarer og ændre bare hvordan det hele er sat sammen.

Video – Ændre Dit WordPress Tema

I denne video har jeg taget udgangspunkt i den seneste version af wordpress som er 3.5 og jeg benytter det standardtema som kommer med deninstallation. Det kan være din installation er lidt ældre eller nyere afhængig af hvprnår du ser denne video, men de ting som jeg nævner burde være generelle for alle wordpress versioner. Det kan doh være at dit tema er anderledes, da de kan være meget forskellige. Bare rolig jeg skal nok lave mange flere videoer om forskellige temaer, da det kunne være en hjemmeside i sig selv.

This content is for members only.

Du skal blot logge ind i dit wordpress administrartionspanel og finde menuen der hedder “Udseende” til venstre. Der har du en undermenu som hedder “Temaer”. Herfra kan du vælge indstillinger og prøve dig frem med forskellige farver og opsætninger. Husk du skal klikke på gem inden du kan se ændringerne live på din egen hjemmeside.

VN:F [1.9.22_1171]
Hvad synes du om denne artikel?
Rating: 6.9/10 (8 votes cast)
4 - Sådan Ændrer Du Dit WordPress Tema, 6.9 out of 10 based on 8 ratings
16 Comments
    • Nick Martin
    • Nick Martin
    • Nick Martin
    • Nick Martin

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.