tilbud Klik her!3 måneders gratis hosting! Brug koden: WGTRBE ved oprettelse af Unoeuro hjemmeside hosting.

5 – Opsætning Af AKISMET i WordPress

Denne video beskriver hvordan du får aktiveret akismet i din WordPress installation. Akismet er et plugin til wordpress, det vil sige en udvidelse til wordpress som tilføjer ekstra funktionalitet. Udvidelser er en af de ting der gør wordpress fuldstændig genialt. Andre CMS systemer benytter sig også af udvidelser, men i wordpress er det ufattelig nemt at få sat op. Akismet er af en eller anden grund altid det første plugin jeg indstiller på en ny wordpress hjemmeside.

Hvad er Akismet?

Når vi kommer lidt længere i denne serie af videoer, så vil jeg vise dig hvordan du får opsat en kontaktformular, så dine besøgende kan udfylde formularen direkte på hjemmesiden, og du får tilsendt en mail med indholdet. Det er super smart, nemt og bekvent, og så er det også en vigtig ting i forbindelse med SEO. Google kan godt lide det, når hjemmesdier er brugervenlige og her er en kontaktformular vigtig.

Akismet hjælper dig med at holde SPAM fra din indbakke. Det er nemlig sådan, at der findes robotter (automatiserede processer) som scanner internettet for at finde kontaktformularer. Disse robotter udfylder automatisk formularen med en SPAM meddelelse. Akismet kan fange 99% af disse SPAM beskeder, og fjerne dem så du ikke behøver tænke på det.

Dine besøgende kan også (hvis du tillader det) indtaste kommentarer til dine indlæg. Det er en super fed måde at komme i dialog med dine besøgende på og jeg opfordrer på det kraftigste at benytte kommentarer. Her kan robotter også finde ud af at indtaste automatiske SPAM kommentarer. Heldigvis passer akismet også på dine kommentarer og frasortere helt automatisk SPAM så hverken du eller dine besøgende ser det.

Sådan Aktiverer Du Akismet

Det er en ret simpel process som tager omkring 5 minutter at få sat op. Jeg vil råde dig til at gøre det med det samme, så du ikke skal bekymre dig om SPAM senere når din hjemmeside får besøgende og besøg af robotter. Følg videoen for at se hvordan du indstiller akismet.

This content is for members only.

I grove træk skal du igennem følgende skridt:

1) Aktiver akismet i wordpress
2) Tilmelde dig akismet for at få en API nøgle
3) Indtaste din API nøgle i wordpress

Hvis du allerede har en konto how wordpress.com så er du igennem denne opsætning i løbet af 2 minutter. Det er super smart sat op, så hvis du ikke har en gratis wordpress.com konto så kan du oprette en i løbet af 2 minutter.

VN:F [1.9.22_1171]
Hvad synes du om denne artikel?
Rating: 9.7/10 (7 votes cast)
5 - Opsætning Af AKISMET i WordPress, 9.7 out of 10 based on 7 ratings
13 Comments
    • Nick Martin
    • Nick Martin
    • Nick Martin
    • Nick Martin
    • Nick Martin

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.