tilbud Klik her!3 måneders gratis hosting! Brug koden: WGTRBE ved oprettelse af Unoeuro hjemmeside hosting.

3 – Sådan Tilføjer Du Sider i WordPress

I denne video viser jeg hvor super nemt det er at oprette sider i WordPress. I sidste video så vi på hvor nemt det egentligt er at tilføje indhold i form af indlæg. Sider i WordPress fungere på helt samme måde som indlæg når man skal oprette dem. Godt nok skal du ikke vælge en kategori for dine sider, men ellers er det helt samme process. Sider bruges typisk i WordPress når man vil lave noget statisk indhold, altså indhold som ikke skal ændre sig over tiden.

Se hvordan du opretter sider i WordPress i videoen herunder:

Mange gange når du besøger andre hjemmesider kan du se hvordan deres forside helt automatisk ændrer sig når der tilføjes nyt indhold. Det er fordi de bruger WordPress på en måde, så når der oprettes nyt indhold på hjemmesiden i form af indlæg, så vil de indlæg altid blive vist på forsiden samt i deres respektive kategorier. Det er super smart hvis man gerne vil have en nyheds hjemmeside eller lignende hvor sidste nyt om et emne er vigtigt.

Nogle dele af ens hjemmesider behøver ikke ændre sig. Det gælder typisk en “om os” side eller en “kontakt os” side. Jeg viser disse eksempler i videoen.

VN:F [1.9.22_1171]
Hvad synes du om denne artikel?
Rating: 9.2/10 (11 votes cast)
3 - Sådan Tilføjer Du Sider i WordPress, 9.2 out of 10 based on 11 ratings
17 Comments
    • Nick Martin
    • Nick Martin
    • Nick Martin

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.