tilbud Klik her!3 måneders gratis hosting! Brug koden: WGTRBE ved oprettelse af Unoeuro hjemmeside hosting.

2 – Sådan Opretter Du Indlæg i WordPress

Det første vi kigger på i WordPress er det at oprette indlæg. Når du vil tilføje indhold til din WordPress hjemmeside, så sker det typisk i form af indlæg. Når man tænker på almindelige blogs så er det oftest sådan at hjemmesider bliver opdateret. I WordPress er det utrolig nemt at oprette og ændre indhold ved at bruge indlæg. Dine indlæg kan bruges som korte opdateringer, fyldige artikler eller som sider i din menu. Det ser vi på alt sammen i en senere video. Det er super nemt at oprette indlæg i WordPress og videoen herunder viser dig præcis hvordan du kommer i gang med at tilføje indhold til din egen hjemmeside.

Når du er logget ind i dit WordPress kontrolpanel, så skal du finde “Indlæg” i menuen til venstre. Her kan du holde musen over menuen og vælge “Tilføj nyt” for at oprette et nyt indlæg. Du giver blot dit indlæg en overskrift og så skriver du det du har på hjertet i området under. Når du er færdig med at skrive klikker du på knappen “Udgiv” som du finder i menuen til højre. Husk at vælge den kategori som du gerne vil have indlægget skal falde under. På den måde skaber du en god struktur til din hjemmesides indhold.

Hvis du f.eks. gerne vil skrive om katte, så kunne du have følgende kategorie: kattemad, kattepleje, motion, leg, osv. Der kommer en video senere hvor vi ser lidt nærmere på hvor vigtigt det er at have en god hjemmeside struktur for dit indhold, især når du gerne vil rangere bedre i søgemaskinerne.

VN:F [1.9.22_1171]
Hvad synes du om denne artikel?
Rating: 7.1/10 (9 votes cast)
2 - Sådan Opretter Du Indlæg i WordPress, 7.1 out of 10 based on 9 ratings
11 Comments
    • Nick Martin
    • Nick Martin
    • Nick Martin
  1. Nick Martin
    • Nick Martin

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.