tilbud Klik her!3 måneders gratis hosting! Brug koden: WGTRBE ved oprettelse af Unoeuro hjemmeside hosting.

Aktiver Eller Deaktiver WordPress Kommentarer

Jeg bliver tit spurgt hvordan man kan deaktivere muligheden for, at ens besøgende kan skrive kommentarer på indlæg og sider i WordPress. Jeg er faktisk i fuld gang med at lave en serie videoer der beskriver en masse af WordPress’s funktioner i detaljer. Det at deaktivere kommentarer er med i en af dem, men da der går lidt tid inden jeg er klar til at lancere dem alle synes jeg det var på sin plads, at lave en hurtig video her til dig som gerne vil fjerne muligheden for at lave kommentarer.

Sådan Deaktiverer Du WordPress Kommentarer

Se i denne video hvordan du kan aktiverer eller deaktiverer kommentarer i WordPress:

Det er super nemt at deaktivere WordPress kommentarer, så snart du ved hvor og hvordan det gøres fra WordPress administrationspanelet. Hvis du som udgangspunkt ikke vil have, at der kan skrives kommentarer på indlæg og sider, så kan du som standard deaktivere disse kommentarer, så det er slukket på nye indlæg og sider. Det gør du ved at logge ind i administrationspanelet og vælge Indstillinger –> Diskussion. Herfra skal du fjerne fluebenet fra feltet der hedder “

Sådan Fjerner Du WordPress Kommentarer Fra Eksisterende Sider og Indlæg

Hvis du allerede har sider og/eller indlæg på din hjemmeside og gerne vil have fjernet kommentarerne derfra (og muligheden for at oprette nye), så skal du ind og redigere den enkelte side eller indlæg. Når du er inde og redigere din side, så skal du sikre at feltet “Diskussion”, som du finder ved at klikke på “Skærmindstillinger” helt øverst til højre, har et flueben markeret. Så kan du efterfølgende scrolle ned under tekstfeltet hvor du normalt skriver dit indhold og finde menuen “Diskussion”. Her skal du så fjerne fluebenet ud for feltet hvor der står “Tillad kommentarer”. Så skal de nok blive fjernet.

Jeg håber dette hjælper dig med at styre kommentarer på din hjemmeside. Hvis du har spørgsmål til videoen eller fremgangsmåden, så skriv endelig en kommentar herunder.

VN:F [1.9.22_1171]
Hvad synes du om denne artikel?
Rating: 9.6/10 (16 votes cast)
Aktiver Eller Deaktiver WordPress Kommentarer, 9.6 out of 10 based on 16 ratings
20 Comments
  • Nick Martin
  • Nick Martin
  • Nick Martin
   • Nick Martin
  • Nick Martin
  • Nick Martin

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.