tilbud Klik her!3 måneders gratis hosting! Brug koden: WGTRBE ved oprettelse af Unoeuro hjemmeside hosting.

WordPress SEO Plugin

WordPress SEO af Yoast

WordPress SEO plugin fra Yoast.com er det næste plugin som jeg aktiverer i en ny installation af WordPress. Der er så mange grunde til at installere og bruge deete plugin og absolut ingen grun til ikke at gøre det. Dette bliver nok et lidt længere indlæg end normalt, da der er en masse ting vi kan gøre med WordPress SEO pluginet, som kommer til at kræve lidt forklaringer. Fortvivl ikke, da jeg selvfølgelig forklarer det hele i de tre videoer jeg har lavet for at introducere WordPress SEO til dig.

Find Og Installer WordPress SEO Plugin

I den første video forklarer jeg hvordan du finder, installerer og indstiller WordPress SEO, som et nyt plugin i din WordPress hjemmeside. At finde og installere det er nemt nok, men der er en del forskellige indstillinger man kan vælge at kaste sig ud i. I denne video vider jeg dig alle indstillingerne og forklarer hvilken indflydelse de har på din WordPress hjemmeside.

Opret Og Test Google Forfatterskab

Har du før lagt mærke til, at når du søger på Google.com så kommer der tit et billede op af folk som har skrevet artiklen? Det er super smart og det anbefaler jeg også, at du sætter op. Det kan være meget svært, at finde ud af hvordan man gør, men jeg viser i videoen præcis hvad du skal gøre for at aktivere forfatterskab og viser dig også hvordan du kan sikre dig at det virker.

Perfekt WordPress SEO

Søgemaskineoptimering kan være mega svært at finde rundt i, og der er en masse forskellige regler man skal huske, når man skriver indlæg og sider. Der er to helt grundlæggende områder for god søgemaskineoptimering og i denne video viser jeg dig hvordan du behandler on-site SEO. Du vil lære hvordan du skal skrive dine indlæg og sider, så de er 100% optimeret til søgemaskiner.


Please Login to view this content. (Not a member? Join Today!)
You do not have permission to view the comments.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *