tilbud Klik her!3 måneders gratis hosting! Brug koden: WGTRBE ved oprettelse af Unoeuro hjemmeside hosting.

WordPress Child Tema – Undertema

Det er en rigtig god ide, at oprette et child tema (også kaldet undertema på dansk). Læs eventuelt den officielle side omkring child temaer hos WordPress.org her. I denne video viser jeg hvordan du kan oprette dit eget child tema, så du er sikret mod opdateringer fra det tema du bruger. Det er nemlig sådan, at hvis du går ind og redigerer i koden for et tema du bruger, så vil alle dine ændringer blive slettet næste gang dit tema udsender en opdatering.

Det er vigtigt, at vi kan skelne mellem ændringer i temaet som du laver inde i WordPress kontrolpanel som f.eks. temaindstillinger, og de ændringer som du laver i selve CSS koden (under Udseende –> Editor). Det er helt OK at lave ændringer i dit tema hvis der findes en brugergrænseflade til det. Det vil en temaopdatering ikke overskrive. Det er kun hvis du går ind og tilføjer din egen koden i enten CSS filerne eller PHP filerne som temaet bruger.

Se i denne video hvor jeg forklarer om forskellen, og hvordan du kan oprette dit eget child tema. Det er en meget god øvelse, og der sker intet ved, at du opretter et child tema. I denne video lærer du også en lille smule om FTP, som er en metode vi bruger til at sende filer til webserveren fra egen computer.


Please Login to view this content. (Not a member? Join Today!)
You do not have permission to view the comments.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.