Kundeservice

3841 0300

Mandag-torsdag kl. 8.30-18.00
Fredag kl. 8.30-15.00
Hjemmeside
  • Gratis & Uforpligtende
  • Spar Tid & Penge
  • Modtag Flere Tilbud
Ekspertvalg samarbejder bl.a. med disse udvalgte leverandører + mange flere
G4S
Canon
Falck
Merrild-kaffe
verisure
Sharp
boligalarmer
Lazzaweb
shopbox
dk online
Eden
firstcom

Hvis din virksomhed står og mangler en hjemmeside, kan Ekspertvalg hjælpe dig med at finde den rette samarbejdspartner. En hjemmeside fungerer i dag i høj grad som virksomhedens image udadtil. Hvis virksomhedens hjemmeside ikke afspejler en professionel virksomhed, har forbrugeren allerede skabt en holdning og billede af denne.

En moderne og professionel hjemmeside er derfor altafgørende for mange virksomheder hvis de ønsker, at drive en sund forretning med et sundt image udadtil. Du kan her på siden læse om nogle af de overvejelser man bør gøre sig hvis man er på udkig efter en hjemmeside.

Hvis du søger til på en hjemmeside, kan du med fordel udfylde kontaktformularen oppe i højre hjørne på denne hjemmeside. Derefter får du 4 konkurrencedygtige og uforpligtende tilbud på en hjemmesideløsning.

Hvad skal hjemmesiden bruges til?

En hjemmeside kan have mange formål, men overordnet set kan en hjemmesidens formål kategoriseres inden for tre typer af hjemmesider. Du kan herunder se få et hurtigt overblik over de forskellige former for hjemmesider:

CMS Hjemmeside

CMS_Hjemmeside _macro

CMS Hjemmeside

 

Webshop

Webshop _macro

Webshop

 

Open Source

Open _source _macro

Open Source

 

Hjemmeside - hvad og hvordan?

Når man skal have en ny hjemmeside er det vigtigt, at man spørger sig selv om hvad den skal bruges til og hvordan man har tænkt sig at bruge hjemmesiden. Årsagen til dette er, at en hjemmeside kan være en dyr og tidskrævende investering. Det er derfor afgørende, at man vælger den rette løsning første gang.

Af relevante emner i forhold til hjemmesider, kan du herunder læse samtlige afsnit omkring dette og blive klogere på de forskellige løsninger og aspekter inden for hjemmesider. Du kan også modtage op til 4 direkte tilbud fra vores partnere ved at udfylde kontaktformularen øverst til højre på denne side.

CMS Hjemmeside

Et Content Management System (CMS), er et system, som benyttes i forbindelse med at håndtere en hjemmesides indhold. Dette gør det lettere at håndtere, da det fungerer visuelt og ikke i eksempelvis HTML kode-form.

Der findes meget forskelligt CMS-software, herunder også Open Source, hvor kildekoden, som systemet er lavet i, er gratis. Open Source, har sine fordele og ulemper.

Læs meget mere om CMS hjemmesider her: CMS hjemmeside

Webshop

En Webshop, er en platform, som virksomheder benytter til at sælge deres produkter online til forbrugere eller andre virksomheder. Forudsætningen for en webshop, er at have en hjemmeside, hvorpå webshoppen kan ligge.

Det er vigtigt at have afklaret, om ens virksomhed skal sælge B2B eller B2C ydelser, da der er betydelig forskel på, hvor mange værktøjer de forskellige webshops har. I en B2B webshop, er der bl.a. mulighed for at lave meget bedre customer management.

Der er også en lang række andre fordele ved en B2B Webshop. Der er bl.a. mulighed for at sælge døgnet rundt ved at lade kunderne betjene sig selv. Det kræver naturligvis at dette opsættes af virksomheden, som tager tid, men kommer til at spare mere tid i det lange løb.

Der spares også meget tid i salgsafdelingen ved at benytte en B2B webshop. Dette grundet, at der anvendes langt mindre tid på at indtaste ordrer for kunderne, da kunderne betjener sig selv via systemet.

Hvis du ønsker et system, som kan have uendelige produktkategorier til virksomhedens produkter, samt uendelige produkter i kategorierne, skal du have et Open Source PHP Webshop-system.

Der kan ligeledes anvendes flere forskellige valutaer i et Open Source PHP webshop-system. Det kan være relevant for dig, hvis du driver en international virksomhed med mange forskellige sprog.

I en professionel PHP Webshop, kan kunderne også foretage produkt anmeldelser, hvilket kan øge troværdigheden af dine produkter og virksomheden. Dette kan i høj grad bidrage til potentielt mersalg af visse produkter.

Ønsker du et velstruktureret webshop-system og/eller hjemmeside, kan du med fordel udfylde kontaktformularen øverst i hjørnet på denne side.

Open Source

I forhold til hjemmesidesystemer findes der en række Open Source systemer som er tilgængelig på markedet til opbygning af Open Source hjemmesider.

Først og fremmest ses en fordel ved brugen af Open Source systemer igennem koden, som ligger frit tilgængelig for brugerne. Ved anvendelse af Open Source systemer har du mulighed for selv at bestemme indholdet, og hvordan din hjemmeside skal opbygges. Endnu en fordel ved et Open Source system er, at det er relativt let, at finde bureauer som kan arbejde i dem. Open Source systemer anvendes i dag både af store og små virksomheder, som har opnået stor succes gennem brugen af denne type software.

Søger du et tilbud på et Open Source System eller andet hjemmeside-relateret, kan du med fordel udfylde kontaktformularen øverst i højre hjørne og få op til 4 konkurrencedygtige tilbud på en løsning til din virksomhed.

Webbureau

Mand Med Baerbar Foretaget Research

Et webbureau, er et firma, som foretager mange forskellige ydelser. Webbureauer arbejder primært for andre virksomheder. Ydelserne som de tilbyder varierer meget i pris og kvalitet alt efter hvilket bureau som benyttes.

Det er et kæmpe marked som er vokset eksplosivt de seneste år. Der er særdeles meget konkurrence og det kan være svært at finde et godt webbureau som kan opfylde din virksomheds specifikke behov.

Webbureauer laver alt fra design af hjemmesider, webshop-systemer, og Search Engine Optimization (SEO).

At anvende et webbureau, er at foretrække, hvis man skal have lavet en web-løsning til sin virksomhed, hvad enten denne er simpel eller kompleks. Der kan laves mange forskellige former for webløsninger. Eksempelvis hvis en virksomhed har brug for en hjemmeside eller en Webshop.

Webbureauer er gode til at lave samlede løsninger, såsom en webshop, hjemmeside og markedsføring som en samlet pakke. Disse løsninger kan som oftest skræddersyes efter virksomhedens behov.

En hjemmeside-løsning, kan være god at få lavet af professionelle folk, da der er en lang række variable som skal stemme overens med hjemmesiden og virksomheden, således hjemmesiden afspejler virksomheden korrekt.

Det er vigtigt at hjemmesiden afspejler virksomheden korrekt, da hjemmesiden ofte er et af  virksomhedens få ‘billeder’ udadtil. Derfor skal hjemmesiden være af høj kvalitet for at give det bedste billede af virksomheden.

Kvaliteten af hjemmesiden, kan sikres via en god hjemmeside-løsning, hvor design og funktionalitet er i orden. Dermed er forbrugerens oplevelse af hjemmesiden og dermed virksomheden sikret.

Hvis du søger et tilbud på et webbureau til at udarbejde en hjemmeside, online markedsføring, strategi eller andet, kan du med fordel udfylde kontaktformularen øverst til højre på siden. Herefter får du op til 4 tilbud på en løsning til din virksomhed.

Andre relevante overvejelser i forbindelse med en hjemmeside

En hjemmeside, er meget omfattende, og der er derfor rigtig mange overvejelser, som skal tages op i forbindelse med en nuværende hjemmeside eller en helt ny hjemmeside. Derfor ses der i det følgende nærmere på nogle relevante overvejelser som ikke direkte har noget med en hjemmeside at gøre.

Hvis du allerede nu har besluttet dig for at få en professionel hjemmeside, kan du med fordel ansøge om op til 4 konkurrencedygtige tilbud. Dette gøres via kontaktformularen øverst til højre på siden. Disse tilbud er uforpligtende og udbydes gennem forskellige partnere.

Strategisk Planlægning

Strategisk planlægning varierer meget i pris og kvalitet og er noget, som er godt at få foretaget i forbindelse med en hjemmeside, da det kan sikre et rigtig godt udgangspunkt for hjemmesiden.

Det er vigtigt at få foretaget en skræddersyet strategi-løsning, da denne er altafgørende for at kunne ramme målgruppen etc. så præcist som muligt, hvilket bør give et betydeligt større afkast på længere sigt.

Strategisk planlægning foregår oftest med et strategimøde, hvor forretningsmålene blotlægges i fællesskab mellem virksomheden og bureauet. Der uddybes altså behov og ambitioner, således det er lettere at danne overblik over mulighederne indenfor budgettet.

På baggrund af samtalen, udføres en analyse af virksomheden af bureauet. Denne ser nærmere på de muligheder, som virksomheden har i forbindelse med at optimere setuppet. Denne analyse kan omfatte virksomhedens hjemmeside, konkurrenter i markedet og/eller søgeord.

Ud fra analysen af virksomheden, kan det kreative team udarbejde en online markedsføringsplan for virksomheden. En plan som opfylder de identificerede mål og ambitioner. Planen omfatter eksempelvis Google AdWords, SEO og/eller andre tiltag.

Når denne plan er udarbejdet, skal den i udgangspunktet sendes til godkendelse af virksomheden. Dermed er der mulighed for at lave eventuelle ændringer, hvis dette er nødvendigt før planen iværksættes.

Planen går live, og konverteringssporing opsættes når virksomheden har godkendt planen. Webbureauet står efterfølgende for at udføre de aftalte ting. Det kan være implementering af den online markedsføringsplan i de udvalgte kanaler.

Der udarbejdes ofte også en handlingsplan i samarbejde med virksomheden over de forskellige arbejdsopgaver, som indgår i markedsføringsplanen, og hvem som skal foretage disse.

Der foretages naturligvis løbende optimering og rapportering af markedsføringstiltagene af det gode webbureaus kreative og erfarne medarbejdere, hvis virksomheden ønsker dette.

Hvis du ønsker et tilbud på en professionelt udført hjemmeside, skal du udfylde kontaktformularen øverst på denne side. Du vil herefter modtage op til 4 konkurrencedygtige tilbud på en professionel hjemmeside-løsning.

Online Markedsføring

Der er et utal af midler i form af digitale værktøjer, som kan anvendes indenfor online markedsføring. Disse er bl.a. SEO, Google AdWords og sociale medier. Som reelt, er det godt at anvende eksperter i form af et webbureau til at udføre dette.

Google Adwords, er godt hvis du kender din målgruppe godt. Dermed er dette værktøj særdeles godt til målrettet at ramme de potentielle købere, som er interesserede i dine produkter.

AdWords, er endvidere derfor også et rigtig godt tool til at øge det direkte salg i virksomheden. Hvis du ønsker et tilbud på online markedsføring eller en hjemmeside, kan du med fordel udfylde kontaktformularen øverst til højre på siden. Du vil modtage op til 4 tilbud.

I forhold til søgemaskiner, er det svært som nystartet virksomhed at blive fundet på disse. Derfor er der opfundet det som hedder Search Engine Optimization, eller SEO. Med en god SEO-ydelse, er det muligt at ligge højt på søgemaskiner som Google.

Ved at foretage SEO, er det i langt højere grad muligt at få ens hjemmeside eller webshop højere på Google og andre søgemaskiner. God SEO, udføres primært bedst af eksperter i webbureauer, da der er mange tekniske aspekter i SEO.

Hvis du ønsker en webshop eller at få ydet en SEO-ydelse på denne, kan du med fordel tage kontakt via kontaktformularen øverst i højre hjørne på denne side. Herefter modtager du på til 4 tilbud på dette.

Social Media Marketing (SMM), omfatter brugen af sociale medier til markedsføring af eksempelvis en virksomhed. Der er særdeles mange måder at gøre dette på, eftersom der er mange sociale medier at vælge imellem.

Der er bl.a. sociale netværk såsom Facebook, hvor der er mange måder at lave kampagner på. Det kan være i form af at lave Facebook-sider eller bruge Facebook-annoncer. Endvidere er der Twitter, som er et godt netværk til at dele nyheder.

Et andet godt netværk, som fungerer godt i samspil med Facebook, er Instagram. På dette medie, er der også en stor tilstedeværelse af unge mennesker. Instagram bliver brugt meget til at lave konkurrencer. Dette kan i starten være godt til at opbygge følgere.

Ellers er det også mulighed for at lave online communities. Dette er en effektiv tilgang, men svær, da det er blevet meget let at lave communities på de sociale medier. Derfor benyttes de sociale medier primært til dette i dag.

En anden vigtig gren af SMM, er blogs eller blog-netværk, som kan give nogle hurtige leads, hvis disse er brugt rigtigt. Der kan dog være visse adgangsbarrierer til at kunne benytte blogs. Dog har de fleste web-bureauer samarbejde med mange forskellige bloggere.

Søger du et eller flere tilbud på en hjemmeside, webshop eller anden ydelse, kan du med fordel få op til 4 tilbud fra vores partnere. Udfyld kontaktformularen øverst til højre og modtag 4 konkurrencedygtige tilbud.

Modtag op til fire gratis og uforpligtende tilbud på en hjemmeside

Som sagt, varierer hjemmesideløsninger meget i pris og kvalitet. Det kan derfor være svært at sige, hvad der er bedst. Dette set i forhold til hvad der passer den enkeltes behov og forventninger.

Ønsker du en professionel hjemmeside-løsning, så er det nu du skal udfylde kontaktformularen øverst på siden til højre. Herefter modtager du op til 4 særdeles konkurrencedygtige tilbud gennem samarbejdet med vores partnere.

Såfremt du har nogle spørgsmål omkring en hjemmeside-løsning eller andet, så vær velkommen til at ringe på telefon +45 3841 0300 eller send en mail til info@ekspertvalg.dk