WordPress galleri findes der masser af løsninger på. Der er utrolig mange forskellige galleri plugins og temaer som understøtter de forskellige plugins derude at vælge i mellem.  I denne video ser vi på hvad der skal til for at oprette NextGEN Gallery i WordPress. Du har sikket en masse billeder som du gerne vil vise på en lækker og nem måde til dine besøgende. I denne første video tager vi et kig på oprettelse af galerier og albums, samt de forskellige short codes der kan bruges til at vise gallerier samt albums på dine WordPress sider.

Jeg håber du får en masse ud af denne video, men også at du får flere spørgsmål og gerne mere specifikke spørgsmål omkring NextGEN Gallery. Spørg endelig løs i kommentarerne herunder og så vil jeg følge op med flere videoer der viser hvordan du får svaret på dine spørgsmål.

[jwplayer player=”1″ mediaid=”1145″]

 

Her er link til NextGEN siden med deres koder:

http://www.nextgen-gallery.com/help/shortcodes/?pid=358

Avatar photo

Nick Martin

Jeg har været aktiv indenfor Internet Marketing siden 2000 og har i tidens løb oprettet rigtig mange forskellige hjemmesider! Jeg startede med at lære om HTML, Perl, PHP og SQL. I dag koder jeg slet ikke! Det tager for lang tid! I stedet bruger jeg WordPress som er helt fantastisk! Mit mål med Lav Din Egen Hjemmeside er, at du kommer nemt og hurtigt i gang med at lave dine egne hjemmesider.

Se alle indlæg

19 kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Hej Nick Martin.

  Har du nogen ide om hvordan det kan være at ens billede galleri ikke dukker op på ens sitet, selvom man linker til en eksisterende side og billederne lader til at ligge i galleriet?

 • Hej Nick Martin.
  Det undrer mig at din video med nextgen galleri ikke kan køre på min PC, men Mail Chimp videoen kører fint.
  Den kommer med en error meddelelse om at den ikke kan loade???

 • Hm – når jeg updater til dansk får jeg denne text:
  This translation is not yet updated for Version 1.9.0. If you would like to help with translation, download the current po from the plugin folder and read here how you can translate the plugin.

 • Hey Nick
  Jeg oplever noget meget mærkeligt, når jeg opdatere de forskellige plugin.
  Jeg har oplevet det på både SEO og NextGEN.
  Når jeg klikker på opdatere,forsvinder det “gamle” og det nye mislykkes, så det er væk fra min plugin liste.
  Når jeg så prøver at instalere det igen skrives der at det stadig ligger der…
  Jeg kan ikke rigtig gennemskue det

 • Det har jeg tit oplevet. Problemet er, at når plugin’et opdateres, så er det ikke altid opdateringen får slettet alt fra pluginet. Og du kan efterfølgende ikke opdatere fordi der findes en mappe med samme navn som pluginet.

  Hvis du bruger dit FTP program og logger ind på din server, så vil du kunne finde plugin mappen under:
  wp-content/plugins

  Find det plugin som driller og slet mappen fra dit FTP program. Når mappen er væk, så burde du kunne geninstallere nyeste version af pluginet.

  Håber det hjælper!

 • Hej Nick
  Jeg har fået oprettet nogle gallerier som jeg har samlet i et album, som jeg så har lagt på min side. På trods af den engelske version (som endnu ikke findes på dansk)er det lykkedes mig at få vist mine bemærkninger, når man klikker på det enkelte billede i et galleri. Billedet åbner i et popup vindue, som man kan lukke og så er man tilbage i galleriet. Men jeg kunne godt tænke mig at have et link nederst i hvert galleri, som førte tilbage til albummets forside. Kan det lade sig gøre?

  • Super flot hjemmeside! Godt gået! Det kommer lidt an på hvordan plugin’et er opbygget. Jeg er sikker på du har ledt alle mulige indstillinger fra plugin’et igennem? Det næste du kan prøve er, at søge efter noget lignende på engelsk i Google. Du er også velkommen til at sende et link til en side hvor problemet er, så jeg bedre kan se hvad du mener 🙂

 • Hej Nick

  Har lagt NextGen ind på min kommende hjemmeside. Det er gået fint med at hente billeder. Kan se jeg har hentet 237 indtil videre. Nu er der imidlertid opstået et problem. Hver gang jeg prøver begynder den at overføre endnu et eller flere, fortælles lige før den når 100% at billede ikke er uploaded pga et problem. Har jeg formange billeder (fylder de formeget?) mvh jesper

   • Hej Nick.

    Tak. Jeg fandt ud af det vha linket. Min lagerplads hos UnoEuro havde nået max. og jeg blev nød til at udvide med yderligere 1000mb. Det får man åbentbart ikke automatisk besked om. Mine billeder fyldte mere end jeg regnede med. Skulle man gør billederne mindre på hjemmesiden? Dem jeg lægger ind pt er omkring 5MB pr stk. Har du et godt tip til hvordan jeg lige gør dem mindre?
    Jesper