wordpress-editorWordPress kommer med en editor og det blevet tid til, at tage et dybere kig på den i dette indlæg. Den visuelle editor som kommer med en standard WordPress installation har nogle muligheder der gør det nemmere for os alle at redigere og formatere tekst og billeder. Som standard, så er en WordPress editor ikke udstyret med andre muligheder som f.eks. skriftstørrelse og skrifttype. Det kan godt være lidt øv hvis man gerne vil ændre i det.

Sådan Tilføjer Du Knapper Til Din WordPress Editor

I denne video viser jeg først en kort gennemgang af den standard WordPress editor som følger med. Derefter viser jeg hvordan du kan udvide og ændre editoren så den bliver lige som du gerne vil have den. Det gøres meget nemt via et specielt plugin, som kan installeres helt gratis. 

Der er mange forskellige plugins til at udvide din wordpress editor, og i denne video viser jeg en af mine favoritter. Du skal selvfølgelig prøve nogle forskellige muligheder, da det kan være du finder en der passer bedre til dine behov.

Se videoen herunder:

[emember_protected] [jwplayer player=”1″ mediaid=”1306″][/emember_protected]

 

 

Avatar photo

Nick Martin

Jeg har været aktiv indenfor Internet Marketing siden 2000 og har i tidens løb oprettet rigtig mange forskellige hjemmesider! Jeg startede med at lære om HTML, Perl, PHP og SQL. I dag koder jeg slet ikke! Det tager for lang tid! I stedet bruger jeg WordPress som er helt fantastisk! Mit mål med Lav Din Egen Hjemmeside er, at du kommer nemt og hurtigt i gang med at lave dine egne hjemmesider.

Se alle indlæg

5 kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • hej. jeg har nu set din video. men jeg får stadig ikke flere knapper frem. og jeg har fra starten af heller ikke haft den knap (visuel)og(html)

  • Hej Nick

    Jeg er logget ind som gratis medlem og vil gerne se ovenstående video, men der hvor videoen skulle være, står der “This content is for members only”. Jeg kan se alle de andre videoer, hvor man skal være medlem, så måske er der en fejl på denne side?

    Mvh. Cecilie

    • …og lige efter jeg havde sendt min kommentar dukkede videoen op! Mystisk, men nu virker det. 🙂