Gratis WordPress TemaI denne korte artikel går vi ind og ser på hvordan du kan finde og downloade et nyt WordPress tema, som du kan installere på din WordPress blog. Der findes utrolig mange forskellige temaer til WordPress og mange af dem er gratis. Du kan søge på både WordPress.org og selvfølgelig også på Google.com for at finde disse temaer. Jeg foreslår du søger efter “[søgeord] wordpress tema” hvor du erstatter [søgeord] med et beskrivende ord som du gerne vil se temaer omkring. Det kan f.eks. være hotel, galleri, personlig, blog, butik, osv.

Gratis WordPress Tema

Jeg anbefaler også, at du starter med et gratis tema. Det kan være fristende at købe et premium tema, da de mange gange ser meget professionelle ud, og kan en del mere end gratis WordPress temaer. Lad dig ikke friste hvis det er dit første tema du skal lege med. Der findes rigtig mange super gode gratis temaer. Faktisk så er temaet her på Lav Din Egen Hjemmeside helt gratis.

Se Hvordan Du Installerer Et WordPress Tema I Videoen

Herunder har jeg lavet en kort video der viser hvordan du kan finde og downloade et tema og hvordan du efterfølgende uploader og aktiverer det i din WordPress installation. Det skal lige nævnes, at dette kun kan lade sig gøre, hvis du har din egen hosting løsning hvor du har installeret WordPress. Du kan ikke selv uploade temaer du finder på nettet, hvis du bruger en blog fra WordPress.com som er gratis.

Hvis du er i tvivl om hvilken løsning du bruger eller hvilken løsning du skal starte med, så se med i en anden video jeg har lavet, hvor jeg forklarer forskellen mellem WordPress.org (en hosted løsning) og WordPress.com som er gratis. Der er nemlig nogle ret vigtige funktioner og features som ikke er tilgængelige hvis du bruger en gratis eller betalt WordPress.com hjemmeside. Se mere om forskellen i denne video.

Herunder finder du videoen omkring at installere et gratis WordPress tema:

[jwplayer player=”1″ mediaid=”1416″]
Avatar photo

Nick Martin

Jeg har været aktiv indenfor Internet Marketing siden 2000 og har i tidens løb oprettet rigtig mange forskellige hjemmesider! Jeg startede med at lære om HTML, Perl, PHP og SQL. I dag koder jeg slet ikke! Det tager for lang tid! I stedet bruger jeg WordPress som er helt fantastisk! Mit mål med Lav Din Egen Hjemmeside er, at du kommer nemt og hurtigt i gang med at lave dine egne hjemmesider.

Se alle indlæg

16 kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.