WordPress Twenty Eleven TemaWordPress Twenty Eleven har været mit absolut favorittema i meget lang tid. Hver gang jeg har oprettet en ny hjemmeside, så har det altid været med Twenty Eleven til at starte med 🙂 I den senere tid er der dog kommet nogle meget avancerede temaer og det er jo fedt, men det betyder også at læringskurven er meget højere. Hvis du lige er begyndt med WordPress eller har brugt det et stykke tid uden at tænke så meget over tema, så hold dig til WordPress Twenty Eleven. Det er robust, sikkert og nemt at lære.

I denne video tager vi et nærmere kig på WordPress Twenty Eleven, så du ved nøjagtig hvad dette tema indebærer. Til sidst i videoen viser jeg dig et lille trick til, hvordan du kan lave en lidt smartere statisk forside. WordPress Twenty Eleven var et af de første temaer som introducerede “Præsentationsskabelonen” og den gang var det ret vildt 🙂 Jeg tror nu faktisk det kom som en del af WordPress kernen i version 3.2, men uanset hvad, så er den her nu.

I videoen viser jeg hvordan du bruger de sidste par tricks som WordPress Twenty Eleven tilbyder. Når du e færdig med denne video kender du alt til standardindstillingerne i dette fantastiske tema, og senere kan vi se på, hvordan du ændrer i koden, så du kan lave endnu flere ændringer. Til den tid skal vi helt sikkert have oprettet et child tema!

[jwplayer player=”1″ mediaid=”1114″]
Avatar photo

Nick Martin

Jeg har været aktiv indenfor Internet Marketing siden 2000 og har i tidens løb oprettet rigtig mange forskellige hjemmesider! Jeg startede med at lære om HTML, Perl, PHP og SQL. I dag koder jeg slet ikke! Det tager for lang tid! I stedet bruger jeg WordPress som er helt fantastisk! Mit mål med Lav Din Egen Hjemmeside er, at du kommer nemt og hurtigt i gang med at lave dine egne hjemmesider.

Se alle indlæg

6 kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Hej Nick.
  Videoen til Twenty Eleven kommer ikke frem selvom jeg er logget ind. Jeg kan sagtens se videoen om Twenty Twelve. Dette gør sig gældende både på PC og min IPAD. Gør jeg noget forkert??
  Mvh og tak for en super fed side.
  Carsten

  • Hej Carsten, får du nogen fejlbesked eller hvad sker der? Når jeg selv går hen på siden, så kan jeg godt spille videoen. Hvilken browser bruger du? Det virker i min Chrome.

 • Hej,
  Er du stadig aktiv?

  Jeg vil gerne selv oprette hjemmesider med eks. WordPress Twenty Eleven – har aktiveret Temaet og jeg kan godt se at siderne lægger sig ind i temaet, når jeg klikker på forhåndsvisning af side. Hvordan arbejder jeg i frontend på dette tema? Jeg kan ikke arbejde koder, så jeg har brug for at kunne gå ind via “det jeg kan se” 🙂
  Hvis man ikke kan det med Twenty Eleven, hvilket tema vil du så anbefale? – Det skal være enkelt, der skal være billede eller slideshow øverst – en menu bjælke – en kort tekst og derefter billeder af produkter med links til pdf dokumenter.

  Jeg ser frem til at høre fra dig.
  Hilsen Lone.