WordPress Twenty Eleven TemaWordPress Twenty Eleven har været mit absolut favorittema i meget lang tid. Hver gang jeg har oprettet en ny hjemmeside, så har det altid været med Twenty Eleven til at starte med 🙂 I den senere tid er der dog kommet nogle meget avancerede temaer og det er jo fedt, men det betyder også at læringskurven er meget højere. Hvis du lige er begyndt med WordPress eller har brugt det et stykke tid uden at tænke så meget over tema, så hold dig til WordPress Twenty Eleven. Det er robust, sikkert og nemt at lære.

I denne video tager vi et nærmere kig på WordPress Twenty Eleven, så du ved nøjagtig hvad dette tema indebærer. Til sidst i videoen viser jeg dig et lille trick til, hvordan du kan lave en lidt smartere statisk forside. WordPress Twenty Eleven var et af de første temaer som introducerede “Præsentationsskabelonen” og den gang var det ret vildt 🙂 Jeg tror nu faktisk det kom som en del af WordPress kernen i version 3.2, men uanset hvad, så er den her nu.

I videoen viser jeg hvordan du bruger de sidste par tricks som WordPress Twenty Eleven tilbyder. Når du e færdig med denne video kender du alt til standardindstillingerne i dette fantastiske tema, og senere kan vi se på, hvordan du ændrer i koden, så du kan lave endnu flere ændringer. Til den tid skal vi helt sikkert have oprettet et child tema!

[jwplayer player=”1″ mediaid=”1114″]
Nick Martin

Nick Martin

Jeg har været aktiv indenfor Internet Marketing siden 2000 og har i tidens løb oprettet rigtig mange forskellige hjemmesider! Jeg startede med at lære om HTML, Perl, PHP og SQL. I dag koder jeg slet ikke! Det tager for lang tid! I stedet bruger jeg WordPress som er helt fantastisk! Mit mål med Lav Din Egen Hjemmeside er, at du kommer nemt og hurtigt i gang med at lave dine egne hjemmesider.

Se alle indlæg

6 kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.