I denne video tager vi et kig på WordPress Twenty Twelve temaet og ser hvilke ændringer der er fra Twenty Eleven. Dette tema er et meget minimalistisk tema hvilket gør det super godt som et starter tema og især hvis man gerne vil have et “klart og rent” tema uden alt for meget fikumdik 🙂

Hvis ikke du har set videoen omkring WordPress twenty Eleven, så vil jeg foreslå du ser den først, da der er en del ting som går igen i Twenty Twelve.

[jwplayer player=”1″ mediaid=”1130″]
Avatar photo

Nick Martin

Jeg har været aktiv indenfor Internet Marketing siden 2000 og har i tidens løb oprettet rigtig mange forskellige hjemmesider! Jeg startede med at lære om HTML, Perl, PHP og SQL. I dag koder jeg slet ikke! Det tager for lang tid! I stedet bruger jeg WordPress som er helt fantastisk! Mit mål med Lav Din Egen Hjemmeside er, at du kommer nemt og hurtigt i gang med at lave dine egne hjemmesider.

Se alle indlæg

4 kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Hej Nick.
  Er det muligt at arbejde med sit WP-tema – jeg har købt Avada og vil gerne lege lidt med designet og oprette tekster og indlæg – inden det offentliggøres. Jeg er nybegynder og Avada er ret omfattende, så det vil tage mig noget tid, inden sitet ser ud som jeg synes, det skal!
  Hilsen Gert

  • Hej Gert,

   I dit tilfælde vil jeg råde dig til, at opsætte en ny WordPress i en undermappe f.eks. ditnavn.dk/demo. Her kan du installere temaet og derefter kan du eksportere dit indhold fra dit nuværedne aktive site til det nye demo site. Så har du en kopi af dit site med det nye tema. Når du er færdig med at opsætte dit tema, så kan du som regel eksportere tema indstillinger (afhænger af temaet) og importere dem i dit live site. Husk at notere de forskellige indlæg som du sandsynligvis ændre lidt i også (sticky, kategorier, skabeloner osv). Du gurde også kunne kopiere den nye tema mappe fra wp-contents/themes fra dit demo site til dit live site wp-contents/themes og have alle indstillingerne med over den vej.

   Husk du kan altid forhåndsvise temaer inden du aktiverer dem.

   Håber det hjælper dig lidt på vej.

 • hej nick. hvordan er det man undgår at lægge hjemmesiden ud på nettet før man er færdig med at redigere og sætte alt op.
  hilsen steen

  • Hej Steen,

   Så skal du oprette den lokalt og dernæst uploade til nettet når du er færdig. Det er ret bøvlet og jeg har ingen guides der forklarer hvordan man gør.

   Må jeg spørge hvorfor du vil holde den væk fra nettet?