tilbud Klik her!3 måneders gratis hosting! Brug koden: WGTRBE ved oprettelse af Unoeuro hjemmeside hosting.

Hjemmeside Hosting – Hvorfor?

Hjemmeside HostingJeg håber du har læst min artikel omkring det at købe domænenavn frem for at tage imod de gratis tilbud der florerer på Internettet. Hvis ikke, så synes jeg det er en god ide, at starte med den.

Nu vil jeg gerne fortælle en smule om hjemmeside hosting og hvorfor det er det rigtige valg for dig. Husk at hjemmeside hosting er det samme som dit hus eller din bolig og domænenavnet er adressen dertil. Det giver ikke mening at have en adresse uden hus og omvendt. Måske er der nogen der tænker det kunne være fedt at have et hus uden adresse så man kunne slippe væk for en stund 🙂 Men det er altså sammenligningen med Internettet: domænenavn=hjemmeside hosting og adresse=bolig.

Det er en god ide ikke at skille de to ting ad. Hvis du overvejer at købe et domænenavn så skal du samtidigt tænke på at købe tilknyttet hjemmeside hosting. Du skal have begge dele i mende, da du rent faktisk kan få et gratis domænenavn (det første år) hvis du køber det sammen med hjemmeside hosting. Jeg skal nok vise dig helt præcist hvordan du bærer dig ad med det i det næste indlæg omkring hjemmeside hosting.

Vigtigt at Vide Omkring Hjemmeside Hosting

Her på Lav Din Egen Hjemmeside vil jeg udelukkende fokusere på hjemmeside hosting der er særligt egne til WordPress hjemmeside. Det er den absolut hurtigste, nemmeste og i min mening bedste måde at komme i gang med at lave din egen hjemmeside på. Jeg har lavet hjemmesider siden år 2000, så tro mig når jeg siger, at du ikke behøver at kunne kodet en eneste linie HTML for at komme i gang med at lave en fed hjemmeside. Der er dog nogle enkelte ting du skal holde øje med, når du leder efter en god hjemmeside hosting løsning:

Der må gerne være mindst 1000MB plads på hosten.

Det er ikke et must, og jeg har tit oprettet hosting med kun 100MB plads (da jeg ejer min egen hosting kan jeg udvide uden problemer hvis det bliver nødvendigt). Selve HTML og PHP sider fylder ingenting! Det er billeder, lyd og video der fylder … især video, men det kan vi normalt få YouTube til at hoste for os. Man binder sig typisk for et år ad gangen (især hvis du gerne vil have det bedste hjemmeside hosting tilbud), hvorfor det er rart med lidt ekstra plads skulle man nu får brug for det.

Linux/Windows hjemmeside hosting

Der er to typer af hjemmeside hosting man kan vælge mellem og de hedder populært windows hosting og linux hosting. Kort fortalt betyder det at en windows hosting understøtter windows programmering som ASP og Linux hosting understøtter programmering som PHP. Det du skal være opmærksom på er, at du skal 9/10 altid bruge Linux hjemmeside hosting. Derudeover er der forskellige former for hosting konti som, dedikeret, VPS, shared og reseller. Jeg vil ikke gå i dybden med disse typer i denne artikel.

Trafik, trafik & trafik!

Den mængde af trafik som du er tilladt at benytte er oftest målt i GB (1000MB). Dette er ikke noget du behøver at være specielt opmærksom på, da de fleste hjemmeside hosting udbydere tilbyder mængder der er mere end rigeligt for almindelige hjemmesider. I alt den tid jeg har bygget hjemmesider har jeg kun ramt grænsen en enkelt gang, og det var fordi en af mine programmer gik amok og lagde en server ned. Typisk vil du blive tilbudt “ubegrænset” trafik, men hvis du kan, så vælg en hjemmeside hosting løsning med en specificeret mængde. Alt over 5GB er mere end rigelig for at komme i gang.

Dansk eller International Hjemmeside Hosting?

Om du beslutter dig for at købe et .dk eller .com/.net/.org domænenavn vil rent faktisk få stor betydning for den hjemmeside hosting løsning du skal vælge. Rent teknisk set er det et helvede (i hvert fald for ikke-eksperter), at hoste et .dk domænenavn på en international hjemmeside hosting løsning. Det har rent faktisk også betydning for SEO (søgemaskine optimering) om dit domænenavn ligger på en dansk eller international hjemmeside hosting. Kort fortalt så skal du vælge en dansk hjemmeside hosting hvis du vælger et .dk domænenavn og du skal vælge en international hjemmeside hosting hvis du vælger et .com/.net/.org domænenavn.

Hvilken Hjemmeside Hosting Benytter Du Nick?

Jeg laver både danske og internationale hjemmesider, så jeg benytter begge hjemmeside hosting løsninger. Jeg skal nok skrive en dybdegående anmeldelse af de hjemmeside hosting løsninger jeg benytter, men hvis du er super nysgerrig, så kan jeg kort fortælle at for mine danske hjemmesider bruger jeg Unoeuro og for mine internationale sider bruger jeg HostGator.

Begge hjemmeside hosting løsninger har jeg haft rigtig gode erfaringer med. Faktisk er jeg så glad for HostGator, at jeg har samlet ALLE mine internationale hjemmesider hos dem. Unoeuro er et super godt sted at starte! De har et utrolig brugervenligt kontrolsystem og knald hurtig svartider på support spørgsmål! Jeg kan virkelig anbefale Unoeuro og bruger dem selv aktivt til mine danske hjemmesider.

VN:F [1.9.22_1171]
Hvad synes du om denne artikel?
Rating: 8.0/10 (40 votes cast)
Hjemmeside Hosting - Hvorfor?, 8.0 out of 10 based on 40 ratings
56 Comments
  • Nick Martin
  • Nick Martin
  • Nick Martin
  • Nick Martin
  • Nick Martin
  • Nick Martin
  • Nick Martin
  • Nick Martin
    • Nick Martin
  • Nick Martin
  • Nick Martin
  • Nick Martin
  • Nick Martin
  • Nick Martin
  • Nick Martin
  • Nick Martin
  • Nick Martin
  • Nick Martin
  • Nick Martin
  • Nick Martin

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.