tilbud Klik her!3 måneders gratis hosting! Brug koden: WGTRBE ved oprettelse af Unoeuro hjemmeside hosting.

Køb Domænenavn – 5 Gode Tips

Køb Dit DomænenavnDer er masser af muligheder for at få gratis domæne og gratis webhosting for den sags skyld, så hvorfor overhovedet købe et domænenavn? Der er flere gode grunde til at du skal købe et domænenavn frem for at benytte dig af services som giver dig et gratis domænenavn. En af de mest åbenlyse grunde er, at et personligt domænenavn giver dig mulighed for at brande din hjemmeside. Køb af domænenavn er slet ikke så tosset en ide, og det er faktisk heller ikke særlig dyrt. Faktisk vil jeg vise dig en metode i en senere video omkring hjemmeside hosting, hvordan du kan få dit helt eget .dk domæne gratis.

Hvilke andre gode grunde kan der være for at købe dit eget domænenavn? Herunder kan du læse flere gode grunde til at købe et domænenavn:

1) Branding! Ja jeg nævnte branding i den indledende tekst, men jeg synes det er vigtigt at understrege vigtigheden i at have et “professionelt” look på Internettet. Når folk ser du har dit eget navn, bliver der automatisk lagt mere tillid og “street credit” til både dig som hjemmesideejer og til din egen hjemmeside. Folk stoler simpelthen bare mere på indholdet fra en hjemmeside med eget domænenavn, end fra en gratis side oprettet på en af de mange web 2.0 sites som Blogger og andre.

2) Du har mulighed for at oprette dine egne e-mail adresser. Jeps med dit eget domænenavn kan du oprette dine egne e-mail adresser. Det lægger igen værdi til din branding og så ser det bare mere professionelt ud (også selvom du måske ikke synes du har behov for at se professionel ud – så hjælper det i sidste ende).

3) Bedre søgemaskinoptimering! Hvis du ved hvordan du skal undersøge Internettet og andre i din branche, har du faktisk mulighed for at få et kæmpe boost i søgemaskinerne hvis du ellers vælger det rigtige domænenavn. Jeg skal nok lave en masse videoer senere, som forklarer præcis hvad du skal vide. Som tommelfingerregel er det altid en rigtig god ide hvis du kan købe et domænenavn, som indeholder det søgeord du helst vil findes på i søgemaskinerne. Du kan tage Lav Din Egen Hjemmeside som eksempel. Jeg vil gerne findes i søgemaskinerne på frasen “lav din egen hjemmeside” og jeg var heldig (synes jeg selv) at det præcise navn var ledigt. Bare rolig – jeg skal nok forklare MEGET mere om dette lidt senere.

4) Vælg selv din hjemmeside hosting! Når du har købt dit eget domænenavn, så har du mulighed for frit og kvit at vælge hvor du gerne vil have det hosted henne. Hvis du vælger et gratis domænenavn i forbindelse med en gratis hjemmeside, så er du bundet … for life! Okay det er måske lige dramatisk nok, men der kan være flere grunde til at skifte hjemmeside hosting som, prisen, service, funktionalitet og mulighed for at tjene ekstra penge (den kommer vi til senere 😉 ).

5) Sikkerhed! Yessir, når du køber domænenavn til din hjemmeside har du meget mere kontrol og i sidste ende sikkerhed for dit indhold. Skulle det ske, at en gratis udbyder vælger at lukke (det er set mange gange i tidens løb) så kan alt dit indhold være i fare. Med eget domænenavn og hjemmeside hosting har du altid mulighed for at tage backup af alle dine data, så du nemt og sikkert kan flytte det til et andet sted på Internettet hvis det bliver nødvendigt.

Som du kan se er der rigtig mange gode grunde til at få dit eget domænenavn. Køb det hos den udbyder du gerne vil oprette hjemmeside hosting hos, så er der gode chancer for du rent faktisk kan få det gratis! Læs mere om hvordan du sikrer dig et gratis domænenavn ved at læse min artikel: Hjemmeside Hosting

VN:F [1.9.22_1171]
Hvad synes du om denne artikel?
Rating: 8.8/10 (48 votes cast)
Køb Domænenavn - 5 Gode Tips, 8.8 out of 10 based on 48 ratings
13 Comments
    • Nick Martin
    • Nick Martin
    • Nick Martin

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.