Spar 50% På Dette Særlige Tilbud Hvis Du Er Hurtig!

[emember_protected for=1-3-5 do_not_show_restricted_msg=1]Du er allerede V.I.P. medlem :)[/emember_protected][emember_protected not_for=3 do_not_show_restricted_msg=1]Denne side har en indbygget timer og vil forsvinde når timeren udløber. Du har nu adgang til alle de gratis videoer der findes her på Lav Din Egen Hjemmeside, men lige nu har du mulighed for, at spare 50% på et V.I.P. medlemsskab, som giver dig følgende ekstra bonus:

Adgang til nye og super detaljerede videoer om WordPress

Der kommer MASSER af nye videoer her på hjemmesiden, fordi er er så MEGET at fortælle og vise om WordPress. Mulighederne er uendelige og det er kun din fantasi der sætter grænser. Det er kun V.I.P. medlemmer, som får adgang til nye videoer i høj kvalitet. Der kommer masser af videoer omkring temaer, plugins, søgemaskineoptimering, webshop, medlems sites og meget mere! Der vil fortsat komme nye gratis videoer, men ikke nær så ofte som til V.I.P. medlemmer.

Højeste Prioritet på Support

Jeg vil dedikere min tid til dog som V.I.P. medlem og sørge for, at dine spørgsmål bliver besvaret hurtigst muligt. Der er ikke noget værrer, end at få en god start på hjemmesiden og så sidde fast med et problem du ikke kan løse. Jeg vil garantere et svar inden for 24 timer, så du kan komme videre med din hjemmeside.

Adgang til V.I.P. Forum

Du vil få adgang til et lukket forum kun for V.I.P. medlemmer hvor du kan hente inspiration og hjælp fra andre V.I.P. medlemmer. Jeg vil selv være utrolig aktiv i forumet, da jeg ved fra erfaring, at spørgsmål svaret i et forum kommer ALLE til gode.

Videoer om Din Hjemmeside og Dine Behov

Har du et specifikt problem eller ønske så vil jeg lave videoer der svarer netop dit behov! Du har mulighed for, at få en video guide til et plugin, tema eller andet, som DU gerne vil se.

Du Har Kun Indtil Timeren Løber Ud!

Et V.I.P medlemsskab har en værdi på 99 kr./måned, men hvis du tilmelder dig snarest, så får du det til 50% af prisen nemlig 49 kr./måned. Du kan se hvor lang tid du har tilbage nederst på denne side. Når tælleren løber ud, så forsvinder denne side og normalprisen der gælder.

Der skal være tid til dig og dine spørgsmål som V.I.P. medlem, og derfor vil medlemsskabet enten stige i pris eller helt lukke afhængig af efterspørgslen.

Hvis du benytter dig af dette tilbud nu, så vil din pris ALDRIG stige, så længe du beholder medlemsskabet. Hvis du gerne vil tilmelde dig senere, så blive det til den gældende pris på det tidspunkt.

Ja Tak Nick – Jeg Vil Gerne Benytte Mig Af Dette Super Tilbud
Og Blive V.I.P. Medlem Til 50% Af Normalprisen!
Se Hvordan I Videoen:

[jwplayer player=”1″ mediaid=”840″]


Tilmeld dig V.I.P.
Kun 49 kr./måned
[/emember_protected]

 

 

Jeg Vil Gerne Lige Se Mig Omkring Først Og Forstår At Jeg Kan Benytte Dette Tilbud Indtil Timeren I Bunden Af Denne Side Løber Ud. Derefter Vil Det Være Til Normalprisen 99 kr./måned.