httpvh://www.youtube.com/watch?v=MVUSRfoj8qY

Jeg har lige modtaget en mail fra folkene bag det succesfulde SEO værktøj Market Samurai og de reklamere i øjeblikket med en besparelse på 50% af deres software hvis man køber det inden den 15. september 2012. Jeg har lavet et par videoer tidligere hvor jeg viser hvordan jeg bruger værktøjet selv, og dem kan  du finde under mine video guides her på siden.

Jeg vil derfor ikke gå ind i detaljer omkring hvad du kan gøre med Market Samurai, men vil blot sikre at mine læsere og besøgende bliver gjort opmærksomme på besparelsen der i øjeblikket er aktiv (beklager meget hvis kampagnen er slut når du læser dette). Det er første gang Market Samurai gutterne giver hele 50% rabat på deres software.

Jeg kan på det kraftigste  anbefale Market Samurai hvis du har planer om at få trafik fra søgemaskinerne. Market Samurai gør hele processen meget nemmere og hurtigere.

Klik Her For At Få Market Samurai Med 50% Rabat

Avatar photo

Nick Martin

Jeg har været aktiv indenfor Internet Marketing siden 2000 og har i tidens løb oprettet rigtig mange forskellige hjemmesider! Jeg startede med at lære om HTML, Perl, PHP og SQL. I dag koder jeg slet ikke! Det tager for lang tid! I stedet bruger jeg WordPress som er helt fantastisk! Mit mål med Lav Din Egen Hjemmeside er, at du kommer nemt og hurtigt i gang med at lave dine egne hjemmesider.

Se alle indlæg

Tilføj kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.