Er du i gang med at bygge din egen hjemmeside eller er du først ved at undersøge om du overhovedet skal kaste dig ud i det? Ved du hvilke ting du skal undersøge før du begynder at skrive dine artikler til din egen hjemmeside? Der er rigtig mange ting man skal forholde sig til, men heldigvis så kan Market Samurai på dansk hjælpe dig med det hele.

Når du laver din egen hjemmeside, så er det forhåbenligt fordi du gerne vil have nogle besøgende. En hjemmeside uden besøgende er som en gammel western spøgelsesby i USA … støvet, forladt og helt uden aktivitet. Måske er du ikke bekymret om din egen hjemmeside får besøgende, men det er 95% af alle folk som forsøger at lave deres egen hjemmeside. Market Samurai viser dig på en ekstrem overskuelig måde hvilke søgeord (det som folk indtaster i Google når de søger efter noget) folk bruger for at finde hjemmesider som handler om dit emne.

Market Samurai er udviklet af en meget respekteret gruppe fra Australien og de har lavet det på en måde så vi danskere sagtens kan bruge Market Samurai på dansk og specielt til den danske Google.

Men hvad er Market Samurai og hvordan kan du bruge det på dansk?

Kort fortalt, så er Market Samurai et SEO (søgemaskineoptimering) software, som hjælper dig med at få din hjemmeside op i Googles top 10, eller med andre ord, på første side af Google, så folk kan finde din hjemmeside når de søger efter relevante ord og sætninger. Market Samurai fungere perfekt på dansk, da du kan ændre sprog og land inde i selve programmet. På den måde viser Market Samurai dig relevante danske ord og sætninger, som du kan bruge til at få din hjemmeside på første side i Google.

Men Market Samurai er meget mere end det! Programmet hjælper dig også med at finde dine konkurrenter og giver dig en dybdegående analyse af deres hjemmesider. Med en sådan analyse, bliver det utrolig nemt for dig at se, hvor du skal konkurrerer med dem, og hvordan du rent faktisk kan stjæle noget af deres trafik og backlinks. Market Samurai hjælper dig også med at holde styr på placeringen af ALLE dine søgeord/udtryk i Google! Dette er en uvurderlig feature som de faktisk lige har gjort endnu bedre!

Jeg bruger selv Market Samurai på dansk til alle mine danske hjemmesider. LavDinEgenHjemmeside.dk er ingen undtagelse! Rent faktisk var det udelukkende på grund af Market Samurai på dansk at jeg fandt det geniale (synes jeg selv) domænenavn. Jeg har lavet et par videoer hvor jeg viser hvordan jeg selv bruger Market Samurai på det danske marked for at finde gode konkurrencedygtige søgeord og en smart teknik til at finde gode backlinks med høj PR til mine hjemmesider.

Market Samurai er den bedste investering jeg har lavet i mine 10 år som online marketer! Jeg kan på det kraftigeste anbefale at du downloader Market Samurai og prøver det gratis i 2 uger. Du får den fulde version helt gratis og kan prøve den risikofrit i 2 uger. Så kan du selv vurdere om det er et værktøj du vil bruge når du skal lave nye hjemmesider. Hvis du downloader Market Samurai fra min hjemmeside (blot klik på et af linkene eller bannerne) så tilbyder jeg min fulde support. Du kan stille mig alle de spørgsmål du kan komme på og hvis det hjælper så laver jeg gerne en video der viser præcis hvordan jeg svarer på dine spørgsmål inde i Market Samurai.

Vigtig Opdatering Af Market Samurai Rank Tracker

Drenge fra Noble Samurai (dem som står bag Market Samurai) har netop annonceret at rank tracker funktionen (den feature som holder styr på rangeringen af alle dine søgeord) i Market Samurai er blevet forbedret efter Googles seneste ændringer. Det er sådan, at det stadig er 100% gratis at benytte deres nu forbedrede rank tracking system hvis du tracker op til 50 søgeord. Hvis du har behov for at undersøge flere end 50 søgeord, så har de lige introduceret en sindssyg rabat, som slår ALLE andre konkurrenter. Sådan er de bare de folk her! Eneste “hage” er bare at du skal tilmelde dig senest den 30. april 2012. Hvis du læser denne artikel efter denne dato så beklager jeg, men besøg deres site alligevel, for det kan være de holder nogle tilbud til nye kunder. Er du eksisterende Market Samurai kunde, så har du altså indtil denne dato for at låse dig fast på den massive rabat. Jeg skal helt sikkert benytte dette tilbud 🙂

Try Market Samurai For Free!

Dansk Market Samurai Forum?

Det er utroligt hvor få folk i Danmark rent faktisk bruger Market Samurai. Jeg vil meget gerne høre fra dig hvis du allerede bruger Market Samurai på dansk eller engelsk. Kunne være fedt at sammenligne metoder, tips & tricks. Så smid endelig en kommentar, send mig en mail eller kontakt mig via kontaktformularen her på sitet. Hvis der er opbakning så kunne vi evt. lave et dansk forum for Market Samurai 🙂

Håber du har fået lidt godt ud af denne artikel, og som altid er du meget velkommen til at stille spørgsmål i kommentarerne.

Avatar photo

Nick Martin

Jeg har været aktiv indenfor Internet Marketing siden 2000 og har i tidens løb oprettet rigtig mange forskellige hjemmesider! Jeg startede med at lære om HTML, Perl, PHP og SQL. I dag koder jeg slet ikke! Det tager for lang tid! I stedet bruger jeg WordPress som er helt fantastisk! Mit mål med Lav Din Egen Hjemmeside er, at du kommer nemt og hurtigt i gang med at lave dine egne hjemmesider.

Se alle indlæg

12 kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • 10 stjerner herfra. Efter at have læst dine indlæg om Market Samurai, bliver jeg nødt til at købe det, når der tikker feriepenge ind 🙂

  • Hej Pernille,

   Tusind tak for stjernerne og rosene. Du må endelig sige til hvis du har spørgsmål til brugen af Market Samurai. Det er mit yndlingsværktøj og jeg kender det efterhånden ret godt. Tak for din kommentar 🙂

  • Forresten bare så du ved det, når man downloader og installere den gratis version af Market Samurai, så har man 12 dages prøvetid. Hvis du køber det inden prøvetiden udløber, så får du det til rabatpris. Mener det er omkring 33% man sparer på den måde.

  • Hej Tom,

   Jeps altid rart at man kan prøve før man køber. Du må endelig spørge hvis der er noget konkret du mangler hjælp eller svar til. Så skal jeg nok få det til at virke for dig 🙂

 • Lyder egentlig meget spændende :)! Kunne være det skulle prøves på et tidspunkt, så man kan se i praksis hvad det er.

 • Hej Nick
  Har du for nyelig prøvet MS til danske keywords?

  Jeg syntes at efter google ændrede deres søgeordsværktøj så har det indflydelse på hvordan MS måler antal besøgende på et givent ord.

  Sagt på en anden måde, så er der mange ord som man må forvente at der er sindsyg mange søgninger på på dansk, der vises i MS med ganske få søgende ja mange gange står der kun 10-30 stk.

  Har du opserveret noget lignende?

  • Hej Michael,

   Jeg synes selv jeg fandt en smule der ikke helt så rigtigt ud. Har du prøvet at sammenligne med Google Keyword Tool for samme søgeord?

 • Jeg oprettede et domænenavn i går på UnoEuro…
  Men jeg kan ikke engang finde ud af at få den nye nr. 2 E-mail til at køre på min Imac. Tror du så jeg kan finde ud af at lave en hjemmeside med det ” Market Samurai” ? Eller skal jeg finde en som kan lave det hele til mig.?
  Hvad koster det så det Market Samurai selv med 50% rabat..?