Jeg har lige fået en julegave fra teamet Noble Samurai, som står bag det yderst geniale produkt Market Samurai. Jeg laver et review af Market Samurai i en senere video, for i denne video vil jeg lige vise hvordan du kan finde høje PR backlink muligheder ved at bruge PR-analyse funktionen, som Noble Samurai lige har genåbnet!

Hvis ikke du ved det, så er backlinks (andre hjemmesider som linker til din hjemmeside) et af de vigtigste elementer i en SEO (søgemaskineoptimering) strategi. Det er selvfølgelig vigtigt at have mange forskellige backlinks, men hvad er endnu vigtigere er autoriteten eller kvaliteten af de backlinks. Google har defineret noget der hedder PageRank (PR) som er et tal mellem 0 og 10. Hvis din hjemmeside er helt ny vil den have en PR0 og til sammenligning kan du tage Facebook som har PR9 og usa.gov som har PR10!

Jo højere PR backlink til din side jo bedre! Og nu er det altså muligt at se alle dine konkurrenters backlinks i Market Samuria! Yes du læste rigtigt – hvis du vil vide hvor mange forskellige PR backlinks dine konkurrenter har OG endda kunne se selve linket de har fået samt den link tekst (anchor text) der er brugt, ja så bliver du nødt til at få fingrene i Market Samurai eller oprette et månedligt abonnement til MajesticSEO.

Jeg vil anbefale Market Samurai, men tag et kig på videoen hvor jeg viser hvor nemt det er at finde høje PR backlinks ved hjælp af PR-analyse i Market Samurai:

Hvis du gerne vil lære mere om Market Samurai, så vil jeg anbefale du klikker på banneret nedenfor og starter med gratis versionen. Du kan helt uden beregning bruge Market Samurai i 12 dage og se om det er noget for dig. Jeg håber du vil prøve Market Samurai gratis, da jeg ved det vil spare dig en masse tid og kræfter. Du skal være mere end velkommen til at stille spørgsmål og jeg laver gerne videoer der forklarer mere om dine spørgsmål.

Hent Market Samurai Gratis Her:

Try Market Samurai For Free!

Avatar photo

Nick Martin

Jeg har været aktiv indenfor Internet Marketing siden 2000 og har i tidens løb oprettet rigtig mange forskellige hjemmesider! Jeg startede med at lære om HTML, Perl, PHP og SQL. I dag koder jeg slet ikke! Det tager for lang tid! I stedet bruger jeg WordPress som er helt fantastisk! Mit mål med Lav Din Egen Hjemmeside er, at du kommer nemt og hurtigt i gang med at lave dine egne hjemmesider.

Se alle indlæg

15 kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.