Så er der endnu et indlæg om Market Samurai og deres services! Ja jeg er stor fan af dem, men der sker bare så meget i deres bagland i øjeblikket, så det er altid spændende at skrive lidt om det. Hvis du er en længere følger af min hjemmeside, så vil du vide at jeg bruger Market Samurai dagligt og til alle mine projekter. Det er et utrolig brugervenligt program til at finde gode søgeord, se hvordan dine konkurrencer klarer sig og en sikker kilde til at finde kvalitets backlinks med relevans og høj PR score. Hvis alt det jeg lige nævnte lyder helt sort for dig, så se en af mine tidligere videoer omkring Market Samurai her.

I dag handler det om den Rank Tracker som er indbygget i Market Samurai. En rank tracker er en service der viser dig præcis hvordan dine foretrukne søgeord klarer sig i Google. Med andre ord, hvor godt ligger dine hjemmesider placeret i forhold til de søgeord som du gerne vil findes på. Der er et hav af forskellige rank trackere at finde på nettet, men så vidt jeg ved, så er ingen af dem gratis (med mindre du slår et enkelt søgeord op ad gangen). Hvis du har fundet en gratis løsning må du endelig kommenterer på artiklen 🙂

For et par måneder siden lavede Google nogle ændringer i deres API som gjorde at Market Samurais (og en masse andre programmers) rank tracker ikke virkede optimalt. Det har drengene hos Market Samurai nu kort tid efter fået styr på og tilbyder en ny og forbedret rank tracker til deres eksisterende kunder til 50% af hvad de bedste konkurrenter kan matche.

Men helt kort, så skal det nævnes at Market samurai tilbyder 100% gratis rank tracking af op til 50 søgeord, så hvis du har en hjemmeside eller to du gerne vil se hvordan de klarer sig i søgemaskinerne, så er det en perfekt løsning!

De tilbyder også at tracke langt flere søgeord og det er til priser der slår alle de andre konkurrenter. Du skal blot sørge for at downloade og installere Market Samurai inden den 31. maj 2012!!! Herefter stiger prisen til det dobbelte, som faktisk stadig er bedre end konkurrenternes! Market Samurai har sagt, at så længe du bliver kunde hos dem inden den 31. maj 2012, så vil du altid have mulighed for at opgradere på et senere tidspunkt til den bedste pris.

Hvis du vil vide mere om Market Samurai så læs denne korte artikel om hvad det er.

Avatar photo

Nick Martin

Jeg har været aktiv indenfor Internet Marketing siden 2000 og har i tidens løb oprettet rigtig mange forskellige hjemmesider! Jeg startede med at lære om HTML, Perl, PHP og SQL. I dag koder jeg slet ikke! Det tager for lang tid! I stedet bruger jeg WordPress som er helt fantastisk! Mit mål med Lav Din Egen Hjemmeside er, at du kommer nemt og hurtigt i gang med at lave dine egne hjemmesider.

Se alle indlæg

2 kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.