Plugin Nyhedsbrev SystemI denne artikel vil jeg vise dig hvordan du nemt kan oprette et nyhedsbrev system i WordPress. Det er et nyt plugin jeg er blevet gjort opmærksom på, som er helt gratis, ser skide godt ud og fungere bare perfekt. Det er et plugin fra nogen som hedder SumoMe og det er et plugin som opretter en simpel, men effektiv, opt-in boks så du kan indsamle email adresser fra dine besøgende og tilføje dem i dit nyhedsbrev system.

Hvad er et Nyhedsbrev System?

I bund og grund er det et system som håndtere dine email adresser fra dine besøgende, og som du kan bruge til at sende emails samt nyhedsbreve til. Det er en rigtig god ide at indsamle email adresser fra dine besøgende, da du på den måde kan henvende dig til dem på et senere tidspunkt, når de har forladt, og måske glemt alt om din hjemmeside.

Hvorfor Lige Dette Nyhedsbrev System?

Der findes en del forskellige plugins til WordPress som du kan bruge med dit email system. Jeg synes personligt dette er et af de bedre, da det bare virker og er nemt at sætte op. Det har et flot udseende og virker også på mobiler og tablets. For mig er det også rigtig smart, da jeg selv bruger Mailchimp til at håndtere mine emails. Dette nyhedsbrev system fungere perfekt med Mailchimp og en håndfuld andre email programmer.

Skal Jeg Have En MailChimp Konto Også?

Ja det skal du hvis du gerne vil bruge en form for email indsamlingsplugin til WordPress. Dette plugin gør, at du kan vise en formular til dine besøgende, hvor de efterfølgende kan indtaste deres email. Dette plugin skal fungere i samarbejde med et email program som f.eks. Mailchimp, som opsamler og håndtere disse. Det er også fra Mailchimp, at du kan sende emails og nyhedsbreve til dine besøgende.

Læs Mere Om Mailchimp Her Og Opret en Gratis Konto (åbner i nyt vindue)

Jeg vil ikke anbefale at oprette et program på WordPress som kan sende emails for dig til dine lister. Det er alt for bøvlet, og fordi du sender fra en ukendt server (din egen) så er der stor risiko for, at mange emails aldrig når frem. I dag kræves det, at du sender emails og nyhedsbreve fra etablerede og godkendte servere som f.eks. Mailchimp hvis du vil være 99% sikker på de kommer frem.

Se med i videoen herunder hvor jeg viser hvordan du kan bruge dette plugin, til at oprette et nyhedsbrev system sammen med Mailchimp:

Avatar photo

Nick Martin

Jeg har været aktiv indenfor Internet Marketing siden 2000 og har i tidens løb oprettet rigtig mange forskellige hjemmesider! Jeg startede med at lære om HTML, Perl, PHP og SQL. I dag koder jeg slet ikke! Det tager for lang tid! I stedet bruger jeg WordPress som er helt fantastisk! Mit mål med Lav Din Egen Hjemmeside er, at du kommer nemt og hurtigt i gang med at lave dine egne hjemmesider.

Se alle indlæg

6 kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Hej Nick. Jeg har oprettet Sumome samt MailChrimp uden problemer. Dog savner jeg at folk kan skrive deres navn i forbindelse med deres email-adresse. Synes ikke lige jeg kan se. På den måde kan jeg jo ikke se hvem personen er. Nogen ideer? http://www.jesper65.dk

 • Hvordan laver jeg er slideshow i World Press? Og hvordan får jeg eventuelt annoncer ind på en hjemmeside?
  Har du ideer til, hvordan jeg kan gøre min hjemmeside overskuelig?
  Kan man lave en personlig præsentation øverst -med lille foto?
  Lige nu har jeg kun en artikel på, har lukket ned for de øvrige til jeg ved lidt mere om opbygning af hjemmesider

  • Hej Lisbeth, der er nærmest ingen grænser for hvad du kan lave i WordPress. Det er lidt svært at give dig et godt svar her i kommentarerne, men jeg har noteret dine spørgsmål til en opkommende video 🙂 Der findes et utal af plugins til Slideshows i WordPress, bare søg efter dem på https://wordpress.org/plugins/

 • Hej Nick
  Jeg kan se, at du har lavet videoen ovenfor for noget tid tilbage. Jeg har netop prøvet at følge den og dermed installere MailChimp til vores WordPress hjemmeside. Sumome har dog fået nyt design siden hen, hvilket gjorde det lige forvirrende – men alligevel tak for den gode guide!
  Jeg har dog et spørgsmål; kan det passe, at man nu skal opgradere til deres Pro udgave for at få mulighed for at opsætte mailchimp? Det virkede ikke til, at der er nogen gratis, man kan bruge mere, når man er basic kunde.

 • Hej SumoMe er ikke længere gratis så jeg har brugt Boxzilla i stedet for, har du erfaring med Boxzilla? Jeg har nemlig brug for lidt hjælp, jeg kan ikke helt få det til at fungere – er ikke sikker på at jeg får det integreret rigtigt med MailChimp. Jeg får ret nemt oprettet min pop-up box, men den vil ikke submitte, når jeg klikker i submit/tilmeld sker der intet…
  De skriver man kan anvende en shortcode, måske skal jeg prøve det, men hvordan ‘skriver’ man den ind i koden på formen?

  mvh