Tjen Hurtige PengeDet korte svar til spørgsmålet denne artikel lægger op til er … ja. MEN, så er du ude i noget “black hat” semi ulovligt (etisk/lovmæssigt) og meget kortvarrigt. Hvis du spørger mig personligt, så vil jeg sige nej det er ikke muligt at tjene hurtige penge på nettet. Men her må jeg alligevel trække lidt i land, for det er jo muligt at blive heldig. Ligesom man kan vinde i lotto, så har man faktisk muligheden for at blive heldig på nettet og tjene hurtige penge. Det er dog de absolut færreste som er så heldige at tjene penge fra nettet via denne vej.

Min erfaring fortæller mig, at de fleste (95%) af de mennesker som kaster sig over nettet for at tjene hurtige penge, eller bare penge i det hele taget, hurtigt mister gejsten, når de ikke oplever resultater med det samme. Men det er ikke deres skyld! Vi ser desværre alt for tit hvordan hustlere og andre svindlere bilder uskyldige mennesker, som kun har gode intentioner, ind at det er nemt at tjene hurtige penge på nettet.

Lad mig lige slå fast en gang for alle. Det er IKKE NEMT at tjene penge på nettet! De folk som forsøger at bilde dig ind at det er nemt at tjen hurtige penge på nettet siger det KUN fordi de vil have dine penge. Sorry, men det er realiteterne i denne tid. Det tager altså typisk 6-12 måneder for at lære det der skal til for at opbygge et solidt fundament for at tjene penge på nettet. Når man først har haft fingrene i jorden og prøvet det af på egen krop over en længere periode, så har man selvfølgelig lært en masse fra sine erfaringer, og så kan jeg gå med til at det bliver lettere at tjene hurtige penge.

Den bedste måde du kan starte med at tjene penge på nettet er ved at finde en som allerede gør det, og følge den persons strategi. Heldigvis findes der folk, som gerne vil dele deres erfaringer med andre. Jeg synes det er FEDT hvis du tør kaste dig ud i det! Start evt. med at lure nogle tricks af her på LavDinEgenHjemmeside.dk og se hvad jeg gør for at tjene ekstra penge på nettet. Er du interesseret i at tage den skridtet videre, så skal du være velkommen til at kontakte mig.

Avatar photo

Nick Martin

Jeg har været aktiv indenfor Internet Marketing siden 2000 og har i tidens løb oprettet rigtig mange forskellige hjemmesider! Jeg startede med at lære om HTML, Perl, PHP og SQL. I dag koder jeg slet ikke! Det tager for lang tid! I stedet bruger jeg WordPress som er helt fantastisk! Mit mål med Lav Din Egen Hjemmeside er, at du kommer nemt og hurtigt i gang med at lave dine egne hjemmesider.

Se alle indlæg

3 kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Jeg kan kun skrive under på at det kræver arbejde, meget arbejde for at tjene penge på hjemmesider.
  Og som tiden går bliver det mere og mere sværtat finde en niche, hvor man kan ende ud med at tjene mere end blot lidt ekstra lommepenge.

  Og hver gang Google laver en ny opdatering af deres algoritmer, er chancen der for at du kommer til at starte forfra eller “blot” kommer lidt længere ned af listen.

  • Hej Jimmy,

   Ja det kræver altså en del arbejde, og det er også derfor der er så mange der bliver snydt med de falske forhåbninger om at tjene hurtige penge på nettet. Google’s opdateringer er både gode og dårlige – det kommer jo an på hvordan man har opbygget sin hjemmeside, indhold og selvfølgelig link netværk. Hvis man holder sig på white hat siden, så skulle man gerne belønnes med deres updates, meeen det kan godt tage ekstra lang tid at rangere i Google hvis man ikke er lidt i det grå 😉

   Nick

 • Jeg er enig i det kræver hårdt arbejde og en del frustrationer nogle gange, men jo mere man sætter sig ind i tingene, jo lettere bliver det.