Jeg har lige opdaget en ret stor SEO fejl på min hjemmeside! Det handler om mange WordPress attachment sider som Google pludselig var begyndt at indeksere i deres søgemaskine. Det er meget uheldigt, da WordPress attachment sider ikke bør indekseres da de ikke indeholder noget tekst!

Er du i tvivl om hvad WordPress attachment sider er? Vil du være sikker på du ikke har samme fejl? Så se med i denne korte video hvor jeg viser hvordan du finder og retter dem.

Avatar photo

Nick Martin

Jeg har været aktiv indenfor Internet Marketing siden 2000 og har i tidens løb oprettet rigtig mange forskellige hjemmesider! Jeg startede med at lære om HTML, Perl, PHP og SQL. I dag koder jeg slet ikke! Det tager for lang tid! I stedet bruger jeg WordPress som er helt fantastisk! Mit mål med Lav Din Egen Hjemmeside er, at du kommer nemt og hurtigt i gang med at lave dine egne hjemmesider.

Se alle indlæg

2 kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Hej Martin
  Fin side du har her!
  Jeg tænkte på om du i forbindelse med Magento har kendskab til hvordan man etablere dansk online betaling, f.eks MobilePay?

  Med venlig hilsen

  Bjarne Dein

  • Hej Bjarne, ikke endnu. Det er en super ide! Jeg er bosat i udlandet, så vil se på hvordan jeg evt. kan lege med et setup og vise hvordan man får det sat op.