WordPress KontaktformularEn WordPress kontaktformular er noget af det første du skal have oprettet på din nye WordPress hjemmeside. Det er der to helt gode grunde til. For det første giver du dine besøgende muligheden for, at komme i direkte og privat kontakt med dig. Det er ikke alle som er lige trygge ved, at skrive kommentarer offentligt på din hjemmeside hvor alle andre også kan se dem. For det andet er det noget som søgemaskinerne også sætter pris på. Hvor meget det vægter tør jeg ikke sætte et svar på, men der er generel enighed i, at en WordPress kontaktformular giver et kvalitets-boost i søgemaskinernes øjne.

Det handler også om, at være åben og vise, at du ikke gemmer dig bag en computerskærm. Faktisk er der tre sider som de fleste SEO eller niche marketing guruer fortæller, at vi skal have på vores sider. Den første er en “om” side, som forklarer lidt om dig og/eller din hjemmeside. Den næste er en “kontakt” side hvor vi bruger en WordPress kontaktformular til at oprette denne, og til sidst en “TOS” eller terms of service, som forklarer lidt omkring hvordan din hjemmeside bruger cookies og nogle andre lovmæssige ting.

Før En WordPress Kontaktformular Var Der FormMail

Jeg kan huske tilbage i tidernes morgen før WordPress og før WordPress kontaktformularer, hvor vi manuelt skulle installere og kode noget som hed FormMail.pl, som var skrevet i programmeringssproget perl. Det kunne godt trække tænder ud en gang i mellem, især når man skulle få programmet til at tale med mail serveren. Det er dog blevet nemmere i dag og det program er blevet downloadet over 2.000.000 gange siden 1997. Det skal vi heldigvis ikke rode med i dag, hvor vi har WordPress til at gøre livet lidt nemmere for os 🙂

Det er blevet super nemt at oprette kontaktformularer i WordPress og i nedenstående video viser jeg hvordan du nemt kan installere et plugin som hedder Contact Form 7 i WordPress.

[jwplayer player=”1″ mediaid=”854″]
Avatar photo

Nick Martin

Jeg har været aktiv indenfor Internet Marketing siden 2000 og har i tidens løb oprettet rigtig mange forskellige hjemmesider! Jeg startede med at lære om HTML, Perl, PHP og SQL. I dag koder jeg slet ikke! Det tager for lang tid! I stedet bruger jeg WordPress som er helt fantastisk! Mit mål med Lav Din Egen Hjemmeside er, at du kommer nemt og hurtigt i gang med at lave dine egne hjemmesider.

Se alle indlæg

24 kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Hej Nick
  Der bliver en masse luft/linieafstand mellem indtastningsfelterne i kontaktformularen. Hvad kan man gøre ved det ?
  MVH Jan

  • Hej Kenn,

   Mystisk, hvilken browser og version bruger du?
   Kan du evt. prøve med en anden browser for at se om det virker?
   Får du en fejlbesked, eller hvad sker der på skærmen når du prøver?

   Tak for hjælpen.

 • Hej Nick
  Skylder lige et svar!
  Fik det til at køre på min Ipad.
  Så kunne jeg også samtidig arbejde på PC 🙂 mens jeg så på videoen.
  Det har virket fint også på PCen i dag!

  mvh Kenn

 • I mit kontrolpanel er der slet ikke den knap der hedder Plugins. Er det mon fordi jeg ikke har købt premium?

 • Hej
  Jeg har lavet formularen som jeg ønsker den her: http://mtboplevelser.dk/?page_id=140
  Når jeg tester får jeg ikke svarene fra kunden som er udfyldt i skemaet!!! Blot en mail med hvem der har afsendt og kommentarer fra sidste felt, hvis der er indtastet noget – igen af de øvrige infomationer om tilmeldingen kommer frem til mig??

 • Hej Nick,

  Hvilket tema bruger du på i denne video?
  jeg kan ikke fjerne kommentar/blog feltet i bunden som du viser det. Har du et hint?

  Tak for en god side.

 • Hej Nick.

  Jeg har gjort som beskrevet i videoen og det fungerer super. Nu mangler jeg blot, ligesom i videoen, at fjerne kommentarfeltet.
  Når jeg går op i “rediger side”, er der dog ikke noget sted jeg kan klikke det væk, som du gør. Tænker det er pga. af en anden version – Men hvordan fjerner jeg den så?

 • Hej Nick.

  Jeg har et problem med contact 7!

  Jeg modtager ingen mails via min kontaktformular til min mail hos unoeuro (mail1)?

  Men hvis jeg sender mails fra min gmail til unoeuro så modtage jeg!

  -og hvis jeg sætter mail2 på og bruger gmail så modtager jeg mailen der, men uden navn/mail/tlf. på afsender kun beskeden?

  Hvad pokker går galt?

  Håber du kan hjælpe?
  Tak for en god side.
  /Tammi

 • Hej Nick

  Kan du anbefale et plugin til medlemsregistrering på min hjemmeside?
  Jeg har kun kunne finde plugins der giver adgang til at ændre indhold, tilføje indhold osv. og det er ikke det jeg ønsker.

  Jeg ønsker en løsning som din, hvor det er muligt for folk at læse nogle ting og andre ting skal man logge ind for at læse. Samt være logget ind for at skrive kommentarer på mine sider og indlæg.
  Jeg har ikke offentliggjort min side endnu for søgemaskiner, da jeg gerne vil undgå spamkommentarer osv. fra starten.
  Dog har jeg nu prøvet at finde et plugin i over en måned der kunne løse ovenstående opgave for mig, uden held – Så nu må jeg til eksperten – Der jo allerede har fået det til at fungere 🙂

  Og med din løsning, ved du om det så er muligt at lave en log-in widget i ens sidebar? Således folk kan side og læse en post uden at være logget ind, og så kunne logge ind direkte fra den side de allerede er på, så de ikke skal tilbage og finde siden efter log-in?

  På forhånd tak for hjælpen 😀

 • Hej Nick
  jeg er så småt kommet igang med wordpress.
  Men jeg har problemer med at logge ind på min hjemmeside og rette.
  Jeg vil gerne kunne rette min side fra flere maskiner. Kan det ikke lade sig gøre. Kan nemlig ikke få min login til at virke og skal geninstallere hver gang. Kan du hjælpe. Jeg arbejder både på mac og pc.

 • Hej Martin
  Mange tak for hjælpen til en gammel kone der prøver at få en hjemmeside op og stå.
  Har sat contact form 7 ind, men når der er en der vil skrive til mig, kommer det frem i HTML sprog og den bliver ved med at prøve at sende. Prøvede at sende til mig selv, og jeg fik den 10 gange. Hvad gør jeg galt 🙂
  Hilsen Birthe