tilbud Klik her!3 måneders gratis hosting! Brug koden: WGTRBE ved oprettelse af Unoeuro hjemmeside hosting.

Gratis WordPress … Eller Koster Det Penge?

Gratis WordPress Eller Hvad?Kan jeg virkelig få en gratis wordpress eller er der noget jeg skal vide inden jeg kaster mig ud i at lave min egen hjemmeside med WordPress?

Glimrende spørgsmål! Det er faktisk et spørgsmål jeg får ret tit, og svaret er ja …. og dog! WordPress i sig slev er et stykke software som tusindvis af mennesker har skabt sammen. Det er udgivet som open source hvilket betyder at softwaren i sig selv er gratis. Det er dog ikke muligt at køre en WordPress hjemmeside helt gratis, uden restriktioner.

Gratis WordPress på WordPress.com

Det er rent faktisk muligt at få en helt gratis WordPress hjemmeside, hvis man tilmelder sig på WordPress.com hvor de hoster og sætter den op for dig. Det lyder umiddelbart rigtig tiltalenden, men der er nogle vigtige ting du skal vide inden du gør det. Hvis du opretter en gratis wordpress så er du underlagt en masse restriktioner. Ikke nok med det, så vil WordPress.com også lægge annoncer og reklamer ind på din hjemmeside uden du får del i reklameindtægten.

Der er flere restriktioner med en gratis WordPress og dem gennemgår jeg i videoen på denne side. Hvis ikke du kan se videoen, så skal du enten logge ind eller oprette en gratis konto her på Lav Din Egen Hjemmeside.

Gratis WordPress Hvis Du Vælger WordPress.org

Du kan til enhver tid hoppe ind på WordPress.org og downloade WordPress som i sig selv er helt gratis. Problemet er, at du skal bruge en hjemmeside host, altså nogen som kan installere og køre softwaren for dig. Du kan ikke installere det på din egen computer. Ok det er ikke helt sandt, men det er altså ikke en god ide at bruge din egen computer som hjemmeside host, med mindre den kan være tændt altid. Det er et sidespor som vi kan tage op en anden gang 🙂

Humlen er, at du skal have en server (hjemmeside host) til at bruge WordPress som hjemmeside og en hjemmeside hosting er ikke gratis. Den er dog utrolig billig i dag, og jeg vil henvise til Unoeuro, som tilbyder alt hvad du skal bruge for 200 kr. det første år og kun 100 kr. de efterfølgende år. Det er under en 20’er og 10’er om måneden!

Hvad Er Forskellen På WordPress.com og WordPress.org?

Endelig kommer vi til pointen i denne artikel … hvad skal du vælge? Jeg har lavet en video hvor jeg gennemgår forskellen på de to forskellige typer af WordPress. Når du har set denne video, så vil du være i stand til at kunne vælge en løsning der passer bedst til dig. For mig er valget meget simpelt, men hvis du ikke kender forskellen er det ikke helt ligetil.

Bare rolig, jeg skal nok forklare de aller vigtigeste forskelle i videoen herunder.

Jeg nævner også et par referencer i videoen og dem kan du finde her (alle links åbner et nyt vindue):

 1. Billig Hjemmeside Hosting Hos Unoeuro
 2. Sådan Installerer Du WordPress Hos Unoeuro
 3. Sådan Installerer Du Et Nyt WordPress Tema

Se videoen her:

[jwplayer player=”1″ mediaid=”1408″]

VN:F [1.9.22_1171]
Hvad synes du om denne artikel?
Rating: 7.8/10 (12 votes cast)
Gratis WordPress ... Eller Koster Det Penge?, 7.8 out of 10 based on 12 ratings
15 Comments
  • Nick Martin
  • Nick Martin
  • Nick Martin
  • Nick Martin

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.