tilbud Klik her!3 måneders gratis hosting! Brug koden: WGTRBE ved oprettelse af Unoeuro hjemmeside hosting.

Nyhedsbrev System i WordPress

Plugin Nyhedsbrev SystemI denne artikel vil jeg vise dig hvordan du nemt kan oprette et nyhedsbrev system i WordPress. Det er et nyt plugin jeg er blevet gjort opmærksom på, som er helt gratis, ser skide godt ud og fungere bare perfekt. Det er et plugin fra nogen som hedder SumoMe og det er et plugin som opretter en simpel, men effektiv, opt-in boks så du kan indsamle email adresser fra dine besøgende og tilføje dem i dit nyhedsbrev system.

Hvad er et Nyhedsbrev System?

I bund og grund er det et system som håndtere dine email adresser fra dine besøgende, og som du kan bruge til at sende emails samt nyhedsbreve til. Det er en rigtig god ide at indsamle email adresser fra dine besøgende, da du på den måde kan henvende dig til dem på et senere tidspunkt, når de har forladt, og måske glemt alt om din hjemmeside.

Hvorfor Lige Dette Nyhedsbrev System?

Der findes en del forskellige plugins til WordPress som du kan bruge med dit email system. Jeg synes personligt dette er et af de bedre, da det bare virker og er nemt at sætte op. Det har et flot udseende og virker også på mobiler og tablets. For mig er det også rigtig smart, da jeg selv bruger Mailchimp til at håndtere mine emails. Dette nyhedsbrev system fungere perfekt med Mailchimp og en håndfuld andre email programmer.

Skal Jeg Have En MailChimp Konto Også?

Ja det skal du hvis du gerne vil bruge en form for email indsamlingsplugin til WordPress. Dette plugin gør, at du kan vise en formular til dine besøgende, hvor de efterfølgende kan indtaste deres email. Dette plugin skal fungere i samarbejde med et email program som f.eks. Mailchimp, som opsamler og håndtere disse. Det er også fra Mailchimp, at du kan sende emails og nyhedsbreve til dine besøgende.

Læs Mere Om Mailchimp Her Og Opret en Gratis Konto (åbner i nyt vindue)

Jeg vil ikke anbefale at oprette et program på WordPress som kan sende emails for dig til dine lister. Det er alt for bøvlet, og fordi du sender fra en ukendt server (din egen) så er der stor risiko for, at mange emails aldrig når frem. I dag kræves det, at du sender emails og nyhedsbreve fra etablerede og godkendte servere som f.eks. Mailchimp hvis du vil være 99% sikker på de kommer frem.

Se med i videoen herunder hvor jeg viser hvordan du kan bruge dette plugin, til at oprette et nyhedsbrev system sammen med Mailchimp:

VN:F [1.9.22_1171]
Hvad synes du om denne artikel?
Rating: 6.9/10 (9 votes cast)
Nyhedsbrev System i WordPress, 6.9 out of 10 based on 9 ratings
3 Comments
    • Nick Martin

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.