tilbud Klik her!3 måneders gratis hosting! Brug koden: WGTRBE ved oprettelse af Unoeuro hjemmeside hosting.

Sådan Skifter Du Fra HTTP til HTTPS i WordPress

I den første video viser jeg hvordan du meget nemt kan sikre din hjemmeside ved at oprette et SSL certifikat og installere det på din WordPress hjemmeside. I gamle dage (2001-2012) var det vildt besværligt og kostede penge. I dag er det super nemt og ganske gratis. I den første video viser jeg de to trin der skal til for at få HTTPS vist når folk besøger din hjemmeside:

  1. Oprette et SSL Certifikat
  2. Installere Really Simple SSL plugin for at aktivere certifikatet

Mere skal der faktisk ikke til for at ændre http til https for din hjemmeside. Der er masser af fordele ved at gøre det. Google vil give hjemmesiden mere synlighed og dine besøgende vil føle sig meget mere sikre på din hjemmeside.

I den næste video viser jeg hvordan du efterfølgende skal opdatere din Google Analytics og Webmaster Tools. Hvis du endnu ikke har fået brugt/installeret disse så behøver du ikke bekymre dig om næste video. Hvis du derimod har brugt Google Analytics og/eller Webmaster Tools, så se med herunder. Jeg viser hvordan du får opdateret begge så de virker med din nye https links:

Hvis du har nogen spørgsmål til videoerne eller hvordan du kan ændre din http til https ved at installere et SSL certifikat til din hjemmeside, så smid endelig en kommentar.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Hvad synes du om denne artikel?
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Sådan Skifter Du Fra HTTP til HTTPS i WordPress, 9.0 out of 10 based on 1 rating
5 Comments
    • Nick Martin
    • Nick Martin

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.