Meget Vigtig Information – Læs Venligst Først!
21. august 2014

Jeg har i en periode over 2 år benyttet mig af Surftown og har egentligt været glad for deres service, men i den seneste tid har jeg hørt fra mange af mine læsere og også selv oplevet at kvaliteten af deres service er faldet. Det er selvfølgelig ærgerligt, men jeg synes det er vigtigt at gøre dig opmærksom på, at jeg ikke længere anbefaler Surftown som et godt valg til hjemmeside hosting.

Jeg anbefaler i dag kun en enkelt hjemmeside hosting udbyder, da de gør det utrolig godt og jeg har kun høre super positive kommentarer fra mine læsere. Det er selvfølgelig Unoeuro som jeg anbefaler.

Jeg har valgt at lade min artikel omkring Surftown blive her på siden, så du kan se hvorfor jeg valgte dem i første omgang. Også så jeg har mulighed for, at hjælpe andre søgende med at finde en bedre løsning, nemlig Unoeuro. Denne hjemmeside (LavDinEgenHjemmeside.dk) bliver også flyttet over til Unoeuro.

Her kommer den originale artikel skrevet i januar 2012:

Jeg har personligt valgt at bruge Surftown til min danske hjemmeside hosting. Jeg kan fortælle at Lav Din Egen Hjemmeside selvfølgelig også er hosted på SurfTown og det har været en rigtig god oplevelse indtil videre. Hjemmeside hosting kan gå hen og blive super kompliceret alt efter hvilken løsning du er ude efter. Her på Lav Din Egen Hjemmeside vil jeg fokusere på det der hedder shared hosting, da det er en super løsning til 90% af alle der er på udkig efter hjemmeside hosting.

Shared hjemmeside hosting betyder blot, at man er flere om at dele en server, og typisk så vil forbruget være på et lavere niveau. Forbruget her er f.eks. den allokerede plads til filer, billeder, videoer osv på serveren, antallet af MB i trafik pr. måned og en masse andre ting som email, databaser og FTP adgang. En shared hjemmeside hosting er dog stadig langt mere end 99% har behov for. Hvorfor har jeg så selv valgt Surftown?

WordPress Hjemmeside Installation

For mig var det et absolut krav, at en dansk hjemmeside hosting løsning gav mig mulighed for at installere WordPress super hurtigt og super nemt. Med Surftown kan jeg ved et enkelt klik med musen installere hele WordPress CMS systemet på få sekunder. CMS er kort for Content Management System og WordPress er i min verden det bedste CMS der findes for ganske almindelige mennesker som dig og mig. Jeg bygger mange hjemmesider, og derfor var det vigtigt for mig, at jeg ikke skulle rode med at downloade WordPress filerne til min computer, manuelt redigere configurationsfilerne, manuelt oprette database og databasebruger, manuelt uploade filerne til min server (hvilket kræver FTP adgang til din server) og manuelt opsætte WordPress på min hjemmeside hosting.

Fornuftig Pris på Hjemmeside Hosting

Jeg er ikke typen der går efter det billigste af det billige, og især ikke når det kommer til hjemmeside hosting. Det gode gamle ordsprog “du får hvad du betaler for” gælder især inden for IT og support. Surftown er ikke den billigste hjemmeside hosting løsning, men jeg synes at det er den bedste kombination af pris og kvalitet. Ud over en rigtig god pris, så tilbyder Surftown hele 30 dages fortrydelsesret. Som de selv siger “fuld tilfredshed eller pengene tilbage”. Det er typisk kun noget man kan tilbyde hvis servicen er helt i top.

Faste Grænser for Trafik

Mange andre udbydere tilbyder det de kalder “fri trafik”. Der gælder dog lige den hage, at “fri trafik” er indtil de selv mener man har nået en grænse, og så bliver der sat en stopper for det. Hos Surftown får du klar besked om hvor meget trafik du har pr. måned afhængig af den pakke du har valgt. Starterpakken indeholder 30GB trafik om måneden hvilket er rigtig meget. Du skal virkelig have folk til at downloade en masse fra din hjemmeside hosting for at nå denne grænse. Hvis du blot har en “almindelig” hjemmeside med billeder og tekst, så kan jeg garantere dig, at 30GB er mere end rigeligt.

Gratis Domænenavn Ved Køb Af Hjemmeside Hosting

Det er altså SUPER rart, at man kan købe både domænenavn og hjemmeside hosting på en og samme gang. Surftown ordner det hele for dig og sørger for at dit nye domænenavn kommer til at pege på din nye hjemmeside hosting pakke. Det eneste du skal er, at aktivere dit nye domænenavn hos DK-HOSTMASTER (det gælder alle .dk navne). Når du vælger en hjemmeside hosting løsning hos SurfTown, så får du op til 5 gratis domænenavne alt efter hvilken pakke du vælger.

Hvilken Pakke Skal Du Vælge?

Det kommer an på hvor erfaren du er og hvad du skal bruge din hjemmeside til. Hvis du f.eks. er ny og gerne vil lave din egen første hjemmeside, så er starterpakken helt perfekt til dig. Faktisk så er Lav Din Egen Hjemmeside hosted med starterpakken. Hvis du ved, at du vil lave mange danske hjemmesider (måske vil du gerne hoste dine klienters hjemmesider), så er Advanced eller Ekspert pakken din løsning, da du kan have mange domæner hosted her.

Læs mere om Surftown ved at klikke på et af de links eller bannere som du kan finde i denne artikel. Skriv endelig en kommentar eller spørgsmål hvis der er noget jeg kan hjælpe dig med. Som en ekstra bonus, så vil jeg gerne stille min hjælp og tid til rådighed for dig, hvis du vælger en Surftown hjemmeside hosting løsning fra denne side.

Nick Martin

Nick Martin

Jeg har været aktiv indenfor Internet Marketing siden 2000 og har i tidens løb oprettet rigtig mange forskellige hjemmesider! Jeg startede med at lære om HTML, Perl, PHP og SQL. I dag koder jeg slet ikke! Det tager for lang tid! I stedet bruger jeg WordPress som er helt fantastisk! Mit mål med Lav Din Egen Hjemmeside er, at du kommer nemt og hurtigt i gang med at lave dine egne hjemmesider.

Se alle indlæg

3 kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.