Meget Vigtig Information – Læs Venligst Først!
– 21. august 2014

Jeg har i en periode over 2 år benyttet mig af Surftown og har egentligt været glad for deres service, men i den seneste tid har jeg hørt fra mange af mine læsere og også selv oplevet at kvaliteten af deres service er faldet. Det er selvfølgelig ærgerligt, men jeg synes det er vigtigt at gøre dig opmærksom på, at jeg ikke længere anbefaler Surftown som et godt valg til hjemmeside hosting.

Jeg anbefaler i dag kun en enkelt hjemmeside hosting udbyder, da de gør det utrolig godt og jeg har kun høre super positive kommentarer fra mine læsere. Det er selvfølgelig Unoeuro som jeg kan anbefaler:

Jeg har valgt at lade min artikel omkring Surftown blive her på siden, så du kan se hvorfor jeg valgte dem i første omgang. Også så jeg har mulighed for, at hjælpe andre søgende med at finde en bedre løsning, nemlig Unoeuro. Denne hjemmeside (LavDinEgenHjemmeside.dk) bliver også flyttet over til Unoeuro.

Her kommer den originale artikel skrevet i januar 2012:

I denne video viser jeg og forklarer hvordan du får oprettet dine domænenavne samt din hjemmeside hosting hos det firma som jeg selv bruger, nemlig Surftown.

Find et Surftown link eller banner og klik videre til SurfTowns hjemmeside. Følg vejledningen i videoen og hvis du har nogen spørgsmål så skal du endelig bare skrive en kommentar nederst på siden, og så skal jeg nok svare hurtigst muligt.

Det er meget nemt og overskueligt at bestille hjemmeside hosting hos SurfTown, men alligevel er der nogle enkelte ting som du skal være opmærksom på. Det kan f.eks. godt give dig problemer hvis du vælger at købe et domænenavn som indeholder æ,ø eller å. Det lader til vi bevæger os i den rigtige retning hvad angår udviklingen af domænenavne med æ,ø eller å, men der er stadig nogle browsere som ikke er så glade for vores danske bogstaver.

Jeg giver også en beskrivelse af de forskellige hjemmeside hosting pakker du kan vælge hos SurfTown i videoen. Det er ret vigtigt hvis du ved at du vil lave mere end 1 hjemmeside, at du får valgt den rigtige pakke fra start. Jeg guider dig også igennem det der skal til efter du har gennemført din bestilling hos SurfTown.

Husk at når du har bestilt hjemmeside hosting med tilhørende domænenavn, så vil du modtage følgende i e-mail:

 1. Først en faktura fra SurfTown
 2. Så en e-mail med dine bruger- loginoplysninger til SurfTowns hjemmeside hosting
 3. Til sidst en e-mail fra DK-Hostmaster der forklarer hvordan du aktiverer dit nye domænenavn

Hvis du har spørgsmål til videoen eller bestillingsprocessen må du endelig efterlade en kommentar herunder 🙂

 

Nick Martin

Nick Martin

Jeg har været aktiv indenfor Internet Marketing siden 2000 og har i tidens løb oprettet rigtig mange forskellige hjemmesider! Jeg startede med at lære om HTML, Perl, PHP og SQL. I dag koder jeg slet ikke! Det tager for lang tid! I stedet bruger jeg WordPress som er helt fantastisk! Mit mål med Lav Din Egen Hjemmeside er, at du kommer nemt og hurtigt i gang med at lave dine egne hjemmesider.

Se alle indlæg

12 kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • SurfTown må ha lavet om på en del siden du lavet den video

  må de ha haft et tilbud med 50%
  og at få to domænenavn
  ved valg af advanced

 • Hej Nick

  Hvad sker hvis man har købt et domæne med dertilhørende hosting på f.eks. Surftown, og dette firma efterfølgende lukker?

  Som jeg ser det skal man vel formentligt ud at finde sig et nyt webhotel. Men hvad sker der med ens domæne? Vil Surftown (forsat eksempel) efter lukning have nogen form for rettigheder til dette domæne, eller vil dette udelukkende være en sag mellem køberen af domænet og DK hostmaster?

  Tak for ellers meget fine beskrivelser. Håber du forstår hvad jeg mener.

  • Hej Bjørn,

   Du eger dit domænenavn 100% og det er en sag mellem dig og DK-Hostmaster. I dette tilfælde har Surftown blot hjulpet dig med at få det registreret, men de har intet med det at gøre mere end det. Det er altid nemmere at købe domænenavnet direkte hos hosting firmaet, da de kan “indstille” det så det peger korrekt til din hjemmeside hosting konto. Du vil til en hver tid kunne logge ind på DK-Hostmaster og ændre hvor dit domænenavn peger hen til. F.eks. hvis du vil skifte hjemmeside hosting udbyder.

   Håber det giver svar nok.

   • Hej igen

    Tak for svar. Det var lige hvad, jeg ville vide. Men hvordan fungere det med .com-domænerne? Jeg har fundet frem til, at HostGator.com bruger icann.org til oprette domæner igennem. Men jeg har også læst, at det er verisigninc.com som styre .com-domænerne. Det virker lidt forvirrende. Når jeg læser, om oprettelse af .com-domæner ser det ikke ud til at, man skal registrer sit domæne hos et overordnet firma ligesom man skal i Danmark. Findes der et DK-hostmaster firma over .com-domæner?

 • Hej Nick…

  Fed side. dejlig nemt at gå til og gode videoer.
  Jeg har lige et spørgsmål vedr. valg af “konto” hos SurfTown. Jeg overvejer at starte et lille firma op (Reg. i mit cpr. nr. og ikke med CVR. nr. og ej heller momsreg.)

  Kan jeg stadig vælge privat eller skal det være erhverv? Hjemmesiden skal kun bruges til at beskrive firmaets profil og opgive kontakt oplysninger…

  • Hej Tommy, mange tak for de fine ord, det glæder mig du har gavn af hjemmesiden. Sidder faktisk lige nu og laver nye videoer, så der kommer snart mere på siden.

   Du kan sagtens nøjes med en privat konto fra Surftown. Det eneste du skal tænke lidt over er, om du vil oprette en hjemmeside mere (enten for dig selv, venner eller familie), da det så godt kan betale sig at købe “advanced”. Med advanced kan du nemt bygge op til 10 hjemmesider med eget domæne og egen WordPress installation. Jeg lavede selv fejlen og købte den billigste til at starte med, men fandt hurtigt ud af, at jeg blev glad for Surftown, så jeg købte også en advanced.

   Håber det giver svar på dit spørgsmål 🙂

 • Hej Nick,

  Super hjemmeside! hvis man allerede har et domaine og hosting, men hos et andet selskab (one.com), kan man så bruge det?

  Mvh G.

  • Hej G,

   Mange tak for dine pæne ord 🙂

   Ja du kan sagtens bruge WordPress på ændre hostingselskaber. Jeg kan ikke huske om One.com har et 1-click install til WordPress, og ellers skal du blot downloade WordPress frw http://www.wordpress.org og følge de instruktioner de har lavet. Det er blevet rimelig nemt at installere wordpress manuelt efterhånden 🙂

   Jeg laver dog også en video der viser hvordan man installere wordpress manuelt om en uge eller to.

 • Kære Nick
  Jeg har købt domæne hos Unoeuro og installeret WordPress.
  Når jeg skal ind på mit domæne/når jeg logger ind får jeg besked om at forbindelsen ikke er sikker.
  Hvordan sikrer jeg forbindelsen?
  Venligst Maria