Simply er en super mulighed for en billig og fuldt bæredygtig hjemmeside hosting løsning! Jeg har flere gode venner og kollegaer som bruger Simply.com i dag og de er alle super tilfredse. Jeg har kigget lidt med over skulderen og synes faktisk kontrolpanelt med mere ser rigtig lovende ud!

Se videoen i denne artiklen hvor jeg viser hvordan jeg opretter en konto hos Simply.

Jeg har det seneste stykke tid brugt tid på at undersøge det danske hjemmeside hosting markede, da det trods alt er lidt over 1 år siden jeg oprettede de første indlæg omkring hjemmeside hosting muligheder her på hjemmesiden.

Benyt Kuponkoden: 3GRATIS For 3 Måneder Ekstra Gratis Simply Hosting

Med det sagt så vil jeg helt sikkert oprette min næste hjemmeside hos SimplyJeg anbefaler som hovedregel kun løsninger/software som jeg selv aktivt bruger. Jeg har fået et par forspørgsler omkring billigere hjemmeside løsninger de sidste par måneder og kan nu afsløre at Simply fuldt ud anbefales herfra.

Lad os kigge lidt på det Simply har at tilbyde:

Billig Pris

Til kun 4,97 KR om måneden det første år er det danmarks billigste hjemmeside hosting løsning. Jeg har ikke kunne finde billigere løsninger med den mængde af features som Simply tilbyder.

Ubegrænset Trafik

Jeg har skrevet i en tidligere artikel, at man skal være lidt forsigtig når hjemmeside hosting firmaer lover fri trafik. Princippet gælder stadig, men jeg har intet dårligt hørt fra mine kollegaer som benytter sig af Simply. Tvært imod er der kun ros. Noget helt andet er, at i dag tilbyder hosting firmaer så utrolig gode/mange features at mængden af trafik er underordnet. Du vil aldrig kunne bruge så meget trafik, med mindre der er gået noget galt på serveren hvor Simply så også hurtigt tager kontakt til dig.

1 -Klik Installation af Dansk WordPress

Dette er klart den absolut vigtigste feature for os! Da jeg for et år siden undersøgte Simply tilbød de ikke denne mulighed. Det at vi kan installere WordPress ved 1 enkelt klik er så utrolig vigtigt for, at vi kommer i gang med det samme.

Tilkøb af Ekstra Domæner

Hvis du vil bruge din hjemmeside hosting pakke til at hoste flere hjemmesider (domæner) så kan du også det! Du køber blot et ekstra domænenavn (findes kun som tilkøb og ikke som en del af din bestilling af hjemmeside hosting).

Et Hav af Andre Features

Alle de features du får brug for et understøttet! Se den imponerende liste af features ved at besøge Simply i dag.

Se i denne video hvordan jeg opretter en hjemmeside hosting konto hos Simply (bemærk Simply hed tidligere Unoeuro).

Avatar photo

Nick Martin

Jeg har været aktiv indenfor Internet Marketing siden 2000 og har i tidens løb oprettet rigtig mange forskellige hjemmesider! Jeg startede med at lære om HTML, Perl, PHP og SQL. I dag koder jeg slet ikke! Det tager for lang tid! I stedet bruger jeg WordPress som er helt fantastisk! Mit mål med Lav Din Egen Hjemmeside er, at du kommer nemt og hurtigt i gang med at lave dine egne hjemmesider.

Se alle indlæg

72 kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Hej Nick.
  Jeg har været inde og kigge på unoeuro.dk, men kan ikke helt se hvade tilbyder. Det kan du måske svare på. 1. Jeg har brug for en salgsside, hvor der kan være ubegræneset log-in bruger, så som brugteklodser.dk og calaidos.dk. Så har jeg brug for et forum, hvor mine elever kan lave on-line matematikopgaver som matematikbogen.dk eller matematikfessor.dk.
  -Og så noget helt andet, ved du hvad der findes af skriveprogrammer til matematik her på nettet?
  Vh Sanne.

  • Hej Susanne,

   Tak for nogle rigtig gode spørgsmål. Jeg kan ikke svare dem alle i dybden her, men sal gøre mit bedste.

   Unoeuro tilbyder som udgangspunkt kun hosting (et sted hvor du kan lægge dine billeder, filer osv, på internettet), men du kan også installere en masse forskellige programmer som f.eks. WordPress. Det kan godt lade sig gøre at udvide WordPress til en salgsside som du beskriver, men det kræver lidt arbejde. Jeg vil på et tidspunkt lave en serie videoer der viser hvordan jeg gør det ved hjælp af nogle fede plugins.

   De matematiksider du linker til er ret specielle og højst sandsynligt kodet fra bunden. Du vil ikke kunne finde noget lignende i WordPress (har ikke kunne finde noget ved en hurtig søgning).

   Hvad præcis mener du med skriveprogrammer til matematik? Jeg ved der findes plugins til WordPress (jeg specialiserer mig i WordPress), der gør at man kan skrive formler osv. i sine indlæg, men det er nok ikke det du søger efter?

 • Hej Nick,

  Tak for din informative hjemmeside.

  Blot til info, abatkoden A4MBX6 virker ikke længere :-/

 • Hej.
  Jeg har købt et domænnavn, og vil nu igang med at lave min hjemmeside.
  Mangler jeg nu blot at købe hosting hos UnoEuro?
  Håber du kan hjælpe en rigtig nybegynder:-)
  Mvh Mette

  • Hej Mette,

   Hvis du kun har et domænenavn, så mangler du hosting for at kunne lave en hjemmeside og det tilbyder Unoeuro meget billigt. Klik her for at gå til UnoEuro. Jeg skal bare være helt sikker på, at du ikke har købt hosting også, for det køber man typisk sammen med et domænenavn første gang. Hvor har du købt dit domænenavn?

 • Hej,

  Jeg er helt ny i det her, men har en idé om at jeg vil lave en hjemmeside til et firma jeg også vil oprette på et tidspunkt. Men inden alt det, så har jeg lige et par spørgsmål.

  1. Hvis jeg ikke er selvstændig endnu, men godt vil lave hjemmesiden inden, er det så muligt at oprette sig som privat bruger til at starte med, og når så man får et cvr nummer, så lave det om i sin konto, så man står som erhver i stedet for?

  2. Bestemmer man selv hvornår hjemmesiden vil være online? Der er jo ingen grund til at den er online, så længe man ikke er “online” med sit firma.

  3. Og er det stadig unoeuro du vil anbefale hvis man skal drive en virksomhed. (Hjemmesiden skal som udgangspunkt bare bruges til at folk kan læse priser, kontakt og om produktet osv.

  • Hej,

   1) Hos Unoeuro er det blot et spørgsmål om prisen er inkl. eller eksl. moms. Send dem evt. en email for at være helt sikker.
   2) Det kan man godt. I WordPress har man mulighed for at bestemme om hjemmesiden skal kunne findes af søgemaskiner eller ej. Normalt siger jeg til folk dette ikke er et problem under opstart, da man skal være rimelig aktiv for at komme i top10-50 i søgemaskinerne med mindre man har et helt unikt navn folk søger på.
   3) Absolut. Jeg bliver mere og mere begejstret for Unoeuro. De svarer på alle forespørgsler inden for 24 timer og tit inden for et par timer.

 • Hej Martin

  Jeg kan se du anbefaler unieuro til hosting, hvilket lyder meget tiltalende. Jeg kunne godt tænke mig at vide følgende:

  Når jeg køber mit domænenavn og efterfølgende hosting ved unoeuro kan jeg så benytte umbraco som cms system? Eller er det så kun wordpress, der funger der – Kan umbraco kombineres med unoeuro? Hvordan foregår det rent praktisk – er helt ny!

  mbh topper

  • Hej Topper,

   Godt spørgsmål! Jeg har ikke selv anvendt Umbraco, men min kollega roser det til skyerne 🙂 Ifølge Unoeuros forside så er Unoeuro fuldt kompatibel med Umbraco. Jeg søgte efter en guide til installation af Umbraco (der findes ingen 1-click til denne) og fandt følgende: https://gist.github.com/netsi1964/5241331 Der er både video og forklaringer med.

   Hvis du vælger Unoeuro, så vær sikker på du ser rabatkoden på denne side: 🙂

   Håber det giver svar på dit spørgsmål.

   • Fik følgende svar fra Unoeuro support (blot 1 minut efter jeg oprettede den!):

    Hej Nick

    Tak for din henvendelse.

    Det har vi desværre ikke, men det installeres som man normalt gør, ved at uploade filerne via FTP og så følge browser installationen. Du kan finde guides via Umbraco’s hjemmeside til en normal installation.

    Vi skal dog gøre opmærksom på at der i den nyeste version af Umbraco er problemer med at benytte MySQL database. Se gerne vores blog indlæg om dette: http://blog.unoeuro.com/2013/06/status-pa-umbraco-6-0-x-og-mysql-support/

    Her står også løsningsforslag – men generelt anbefaler vi at tilkøbe en MSSQL database da det ikke er et problem med denne.

    Håber det hjælper 🙂

 • Jeg har fuldt din guide og oprettet et domæne men når jeg skriver det i min browser, kan den ikke finde siden.. Det er blevet registreret på dk-hostmasters hjemmeside, der står nemlig at status for mit domæne er: OK. Inde på unoeuro.com under kontrolpanel/administration står der under domænestatus: Afventer bekræftelse. Måske det kan have være derfor jeg ikke kan komme ind på mit domæne og skrive: /wp-admin, som du beskriver i din guide. Håber du kan hjælpe mig videre.

  • Hej Marc,

   Kan huske jeg lige har læst et sted, at det tager op til 24 timer for en ny pakke hos Unoeuro (domænenavn og hosting) bliver aktiveret. Kan det passe du har prøvet lige efter? Jeg synes selv de gange jeg har gjort det, at siden har været tilgængelig med det samme ellers. Hold mig gerne opdateret, og hvis du har overskud til det, så kunne du oprette en support sag hos Unoeuro fra dit kontrolpanel (de svarer altid lynhurtigt). Så kan vi måske få klar besked 🙂

  • Hej Tenna, hvor har du oprettet det henne? Der er som regel intet ekstra der skal gøres med .com de virker bare med det samme (så snart diverse ISP’er er opdateret).

 • Hej Nick,

  Jeg har et domæne med hosting ved unoeuro. Lad os kalde den A.dk.
  Jeg vil nu gerne købe et ekstra domæne B.dk. Jeg vil så høre, om jeg kan have begge domæner liggende på samme webhotel, men med forskelligt indhold?

 • Hej Nick

  Ved oprettelse hos Unoeuro (video) købte du ikke domænenavnet inden du købte host. Sker det automatisk hvis domænet er ledigt (dvs at man ikke behøver at søge+købe domænenavnet først) ?
  På forhånd tak.

  Mvh

  John

  • Hej John,

   Hvis du vælger et domænenavn, som er ledigt, vil Unoeuro registrere det til dig og sætte det op så det virker til din hosting konto. Det er altid den nemmeste måde at sætte det op på. Ellers skal man først registrere domænenavnet, aktivere det, købe hosting, og så ændre det der hedder DNS på domænenavnet så det “peger” hen til Unoeuro.

 • Hej Nick

  Jeg er blevet anbefalet surftown til webhotel og kan se at du anbefaler unoEuro. Kan du forklare forskellen?

  Jeg er HELT nybegynder. Jeg har en nuværende side hos mono, men det er jo en helt anden verden. Den skal gerne flyttes/oprettes på ny på et domæne og en anden hjemmeside på et andet domæne.

  Jeg kan se at man hos surftown i den billigste pakke kun har 1 domænenavn – har man også det ved unoEuro? Og hvor meget plads har man brug for? Det er en hjemmeside til hver af vores børn med billeder, tekst , links til videoer mm.

  Kan man have gæstebog og kommentarer i wordpress?

  På forhånd tak fo år hjælpen:-)

  Mvh.
  Nadia

  • Hej Nadia,

   Tak for din kommentar. Jeg bruger både Surftown og Unoeuro. Startede med Surftown og har senere bygget et par hjemmesider på Unoeuro også. Rent teknisk for ganske almindelige hjemmesider er der ingen forskel. Hos Unoeuro får du 1GB plads på den mindste pakke, og det er 9/10 mere end rigeligt til en almindelig hjemmeside. Surftown havde et ret klodset og forvirrende kontrolpanel, men det har de opdateret for ikke så lang tid siden. Unoeuro er super nemt og lige til at gå til.

   Surftown har det med at have lidt højere priser og kører kampagner. Unoeuro er altid den samme lave pris.

   Ja man kan have gæstebog, kommentarer og MEGET mere med WordPress 🙂

   Håber det hjælper.

 • Hej Nick

  Mange tak for dit hurtige svar!

  Det hjemmesideprogram der er med til surftown er det noget lig mono? Hvis nu jeg ikke kan finde ud af wordpress.

 • Hej igen

  Jeg er virkelig i syv sind om hvilket webhotel jeg skal vælge. Kan man skifte webhotel og overføre de ting man har lavet i wordpress til andet webhotel og er det kompliceret?

  Mvh. Nadia

  • Hej igen,

   Jeg kan ærligt ikke svare på hjemmesideprogrammet i Unoeuro, da jeg aldrig har brugt det. Jeg bruger udelukkende WordPress til at lave hjemmesider.

   Ja det er muligt at skifte hjemmesideudbyder og flytte alle sine ting over. Det er ikke helt ligetil, men jeg har planer om at lave et par detaljerede videoer der viser hvordan man gør.

   Hvis jeg skulle vælge ud fra brugervenlighed og support, så ville jeg vælge Unoeuro. Jeg ved Surftown arbejder på et nyt kontrolpanel, men jeg er endnu ikke blevet flyttet over til det nye, så ved ikke hvordan det er forbedret. Det gamle er hvert fald ikke særlig brugervenligt.

   Se evt. denne video omkring Unoeuro:
   https://lavdinegenhjemmeside.dk/hjemmeside-hosting/unoeuro-hosting

   Håber det hjælper.

 • Hey…. Altså! Nu har jeg købt hosting osv hos UnoEuro og da jeg har købt domænet på Dandomain – og det er et .com, så kan jeg først få det flyttet om 60 dage! Kan det virkelig være rigtigt?

  • Hej Line
   Fandt du nogensinde ud af hvad du skulle gøre? For sidder i nøjagtig samme problemstilling og de to parter giver helt modsatrettede svar.
   Unoeuro siger at jeg skal flytte domainet til deres navneservere – hvilket Dandomain siger ikke kan lade sig gøre indenfor de første 60 dage.
   Dandomain siger til gengæld at jeg godt burde kunne starte på min hjemme ved Unoeuro selvom domainet er købt ved dem – hvilket Unoeuro siger ikke kan lade sig gøre.

   Så lige pt. sidder jeg i en klemme mellem de to og må åbenbart vente 60 dage. Det kan jo ikke passe?

 • Hej Nick
  I går købte jeg produkt hos Unoeuro og jeg er kommet så langt at jeg kan installer wordpress, men jeg kan ikke logge mig på wordpres-admin for at lave en hjemmeside.
  Jeg kan kun komme til hvor der på siden står HELLO WORLD.
  Hvad gør jeg nu for at komme videre, så jeg kan lave min hjemmeside?
  På for hånden tak for din guide igennem de andre ting for at starte op;-)

  Mvh
  Katja

 • Har nu prøvet at oprette mig via UnoEuro, men rabatkoden ser ikkeud til at virke, mere til orientering 🙂
  Tak for en god side

  • Hej Mikkel, det burde den. Man får 3 måneder lagt til sin første periode og altså ikke direkte rabat på prisen. Jeg er ret sikker på den stadig fungerer, ellers må du meget gerne melde tilbage hvis du oplevede noget andet?

 • Hej Nick

  Tilbyder Unoeuro også mailadresse med “samme” domæne, som domænet til hjemmesiden man opretter?
  Altså hvis jeg nu opretter http://www.brugteæbler.dk kan jeg så få en matchende mail der eksempelvis hedder info@brugteæbler.dk?

 • Hej Nick
  Tak for en meget informativ side! Jeg tygger mig stadig igennem de forskellige artikler. Men jeg har dog to spørgsmål som jeg håber du kan hjælpe med:
  1) Vælger jeg at blive hosted ved UnoEuro, kunne jeg se at du også vælger et domænenavn, men du beskriver også at du mener at man skal købe det istedet for at have det gratis med hostingen? Vil det sige at når jeg køber en plads ved UnoEuro, så skal jeg udfylde et domænenavn, men at jeg OGSÅ skal købe det samme domæne navn et andet sted? Der er jeg lidt forvirret. Er helt grøn i dette 🙂
  Mit andet spørgsmål går på billedrettigheder. Ved du hvordan det er med rettigheder hvis jeg gerne vil lave en hjemmeside med bl.a. mange forskellige produktbilleder fra forskellige butikker . Må jeg gerne bare kopiere deres billeder fra kataloger osv. eller skal jeg spørge om lov ved hvert enkelt billede? Min side er uden salg, kun inspiration og ideer.

  Venligst Sofie

  • Hej Sofie,

   Kan du huske hvor jeg nævner at man burde købe et domænenavn? Husker det umiddelbart i forbindelse med gratis hjemmesider.

   Når du bestiller hos Unoeuro, så kan du vælge et domænenavn med, og det er regnet ind i den endelige pris. Du skal altså ikke ud og købe det efterfølgende, da Unoeuro vil registrere det for dig og sikre at det er sat op og virker med din Unoeuro hjemmeside hosting.

   Håber det giver svar?

   • Ah.. ok.. så har jeg nok bare misforstået noget. Men super at det er klappet og klart igennem Unoeuro! 🙂

    Havde du tilfældigvis nogen ide om hvordan og hvorledes med billedrettigheder ifht. produkter fra butikker ? Som jeg ikke ønsker at sælge med bare vise. Er det nok at skrive hvor jeg har billedet fra eller hvis produkt det er ? Jeg er bange for at overtræde noget coryright og få en giga regning 🙂
    – Tak for svar 🙂

 • Hej Nick Martin!
  nu er der 2015.
  Er Uno Euro stadigvæk bedste løsning til første -en lille en-hjemmeside?
  De har en e-mail support, men jeg mangler telefonisk, det er 1000x nemmere…
  Men mit spørgsmål er.Kan jeg have mit “gamle” WP-konto, database og sider jeg ikke hoster og samtidig bruge deres 1-click installation på den hjemmeside jeg vil hoste hos dem?
  hilsen, Mira

  • Hej Mira, beklager det sene svar! Ja Unoeuro er helt klart det bedste valg for alm. mennesker og små virksomheder. De har godt nok ikke telefonsupport, men de svarer næsten altid indenfor en time i åbningstiderne på mail. Det er virkelig god service. Skal du bruge telefon support, så kommer det til at koste en del ekstra hos andre udbydere.

   Du kan godt bruge din gamle WP samtidigt med du opretter en ny one-click, sålænge du lægger den et andet sted (f.eks. en undermappe).

 • det er muligt de er de billigste men den support de har er elendig
  jeg kan ikke få 2 billeder jeg har indsat til at komme op billederne er opladt og stien er der men ikke om de kommer op

 • Hej Nick,

  Jeg er singer songwriter som i første omgang bare skal bruge en landing page (online visitkort).

  I begyndelsen vil jeg slet ikke have brug for alle unoeuroes features, men er der overhovedet noget billigere af god kvalitet?

  Min profil er international og jeg agter derfor at købe et .com domæne. Hvor vil du mene det er bedst at købe det idag?

  Jeg fandt en billig mulighed som jeg vil høre om du kender noget til?
  https://www.clichehosting.com/

  Billigste og bedste .com løsning til et online visitkort er hvad jeg søger. Men fremtidig udvidelse bør selvfølgelig være mulig.

  Tak for en fed hjemmeside! Jeg glæder mig til at høre fra dig. 🙂

 • vil gerne spørge hvad mail adresse kan man vælge da de gerne skulle passe til siden og hvad hvis man ikke har den mail adresse skal man så betale for den web adresse man vil have
  jeg er ny i det her

 • Hej Nick
  Jeg er nu gået igang med et nyt projekt, som dækker hele verden.
  Mit spørgsmål er nu: Hvilken host er den bedste til et .com, Surftown eller Unoeuro ?
  De Bedste Hilsner
  Danny

  • Hej Danny, jeg bruger selv HostGator til alle mine .com sider. Nogle folk siger det giver lidt ekstra SEO bonus at være på en international server med et internationalt domænenavn. Jeg gør det mest fordi det er lynhurtigt, billigt og nemt at komme i gang med .com domæner med HostGator.

 • Hej
  Jeg ville bare høre om man har mulighed for at framelde sig betalingen på et tidspunkt? Altså framelde sig bronzepakken? Hvis man kaner du så klar over hvordan man gør?

  mvh.

 • Hej Nick Martin nu er jeg helt grøn men visse jeg skal oprate en hjemmeside skal jeg så have produgterne selv eller hvad ?

 • Hej Nick
  Jeg vil gerne lave hjemmeside til illustrationer , er det 5 GB plads nok eller det skal være 10 ? Pris forskellen er det stor!!!!

  • Det kommer helt an på hvor store dine illustrationer er? 5Gb er det samme som 5000Mb og et rigtig stort billede fylder vel en 10-50Mb så har du plads til ca 500 – 100 illustrationer.