tilbud Klik her!3 måneders gratis hosting! Brug koden: WGTRBE ved oprettelse af Unoeuro hjemmeside hosting.

Importer WordPress Eller Eksporter WordPress

Importer og Eksporter WordPressUnder menuen Værktøjer finder vi også undermenuerne importer og eksporter. Disse funktioner gør det muligt at, ja, eksportere en WordPress installation og importere den et andet sted. Det er sågar muligt, at eksportere fra WordPress og importere til andre systemer. I dette videoeksempel viser jeg hvordan jeg eksportere en WordPress og importerer den til en sprit ny indstallation af WordPress.

Eksporter WordPress Data

Du kan eksportere din WordPress installation til noget der hedder en XML fil. Denne fil gemmer data omkring alle dine indlæg, sider, menuer, kommentarer, egen felter, tags og kategorier. Læg mærke til, at du ikke kan eksportere medier i form af video og du kan heller ikke eksportere dit tema. Du kan dog eksportere billeder og alle de vigtigste data fra WordPress.

Importer WordPress Data

Import og eksport funktionerne kan bruges som en form for backup. Hvis du f.eks. gerne vil flytte din WordPress fra en undermappe til roden så kan du gøre det via import og eksport funktionerne. Den typiske brug af import og eksport, er når man flytter fra et CMS til et andet CMS. Funktionerne er især brugbare, hvis du gerne vil flytte fra WordPress.com til din egen hjemmeside hosting. I videoen viser jeg hvor nemt man kan importere data fra en WordPress XML fil til en ny installation af WordPress.

[jwplayer player=”1″ mediaid=”967″]

VN:F [1.9.22_1171]
Hvad synes du om denne artikel?
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Importer WordPress Eller Eksporter WordPress, 10.0 out of 10 based on 1 rating
You do not have permission to view the comments.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.