[emember_protected not_for=3 do_not_show_restricted_msg=1]
[/emember_protected]Tilgængelige VærktøjerUnder menupunktet “værktøjer” i WordPress administrationspanelt finder vi menuen tilgængelige værktøjer. Hovedmenuen “Værktøjer” er som udgangspunkt ret tom, men vil udvide sig efterhånden som du tilføjer nye plugins. Det er fordi nogle avancerede plugins tilføjer et punkt herunder, hvor du kan tilpasse særlige indstillinger. Som udgangspunkt finder du kun følgende punkter under menuen værktøjer:

Tilgængelige Værktøjer Menuen

I videoen længere nede forklarer jeg hvad det er for funktioner der ligger under menuen tilgængelige værktøjer og viser hvordan du kan bruge dem. En af de mest oversete er funktionen “Press Det” som virker meget mærkelig. Jeg giver nogle eksempler på hvordan man kan bruge denne funktion.

Dernæst findes der en import og en eksport funktion. Dem viser jeg hvordan du bruger i næste video.

[jwplayer player=”1″ mediaid=”956″]
VN:F [1.9.22_1171]
Hvad synes du om denne artikel?
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Tilgængelige Værktøjer I WordPress Menuen, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Nick Martin

Nick Martin

Jeg har været aktiv indenfor Internet Marketing siden 2000 og har i tidens løb oprettet rigtig mange forskellige hjemmesider! Jeg startede med at lære om HTML, Perl, PHP og SQL. I dag koder jeg slet ikke! Det tager for lang tid! I stedet bruger jeg WordPress som er helt fantastisk! Mit mål med Lav Din Egen Hjemmeside er, at du kommer nemt og hurtigt i gang med at lave dine egne hjemmesider.

View all posts

Tilføj kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hej mit navn er Nick Martin

Velkommen til Lav Din Egen Hjemmeside! Her viser jeg dig hvor nemt det er at bygge din helt egen hjemmeside med Wordpress. Du kan se instruktionsvideoer og læse nyttige artikler omkring alt det der skal til for at lave sin egen hjemmeside.

Blog Score

Average blog rating:

8.5