I denne video viser jeg blandt andet hvad du absolut skal sikre dig inden du ændrer WordPress kategorier. Det er super vigtigt at forberede inden du ændrer navnet på dine kategorier, da det kan have en stor indflydelse på 404 fejl, backlinks og SEO generelt. Det kommer vi til at tale mere om i denne video.

Jeg deler også hvordan jeg selv finder på gode nave til kategorier i WordPress. Både når det kommer til din målgruppe og hvor meget trafik du potentielt kan skabe igennem SEO. Der kommer til at være mange flere videoer omkring SEO, da det er et kæmpe emne. I denne video der taler vi om hvad der er vigtig når du skal til at designe eller ændre wordpress kategorier.

Avatar photo

Nick Martin

Jeg har været aktiv indenfor Internet Marketing siden 2000 og har i tidens løb oprettet rigtig mange forskellige hjemmesider! Jeg startede med at lære om HTML, Perl, PHP og SQL. I dag koder jeg slet ikke! Det tager for lang tid! I stedet bruger jeg WordPress som er helt fantastisk! Mit mål med Lav Din Egen Hjemmeside er, at du kommer nemt og hurtigt i gang med at lave dine egne hjemmesider.

Se alle indlæg

Tilføj kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.