Beskyt dine kommentarer mod spam. Akismet gratis wordpress plugin.

Akismet er det aller første plugin jeg aktiverer på nye hjemmesider, som jeg opretter. Jeg behøver ikke en gang installere det, da det kommer præinstalleret i alle nye WordPress installationer. Faktisk er dette plugin så vigtigt for mig, at jeg allerede har lavet en video omkring Akismet for gratis medlemmer. Som V.I.P. medlem har du højst sandsynligt allerede set denne video, men jeg vil alligevel tilføje den her, som en af mine top 5 plugins, som bare skal installeres.

Det sidste jeg vil bruge min tid på er, at vedligeholde mine kommentarer. Jeg elsker at svare ægte personer, men robotterne som bare finder en række WordPress blogs og spammer dem med automatisk genererede kommentarer har jeg hverken tid eller lyst til at se på 🙂 Dette plugin dræber fuldstændig robot-kommentarer så du kan fokusere din tid på de kommentarer som virkelig betyder noget.

Gense videoen herunder hvis ikke du allerede har aktiveret Akismet

[emember_protected]

httpvh://www.youtube.com/watch?v=ux0rAsmRGqo

[/emember_protected]

Avatar photo

Nick Martin

Jeg har været aktiv indenfor Internet Marketing siden 2000 og har i tidens løb oprettet rigtig mange forskellige hjemmesider! Jeg startede med at lære om HTML, Perl, PHP og SQL. I dag koder jeg slet ikke! Det tager for lang tid! I stedet bruger jeg WordPress som er helt fantastisk! Mit mål med Lav Din Egen Hjemmeside er, at du kommer nemt og hurtigt i gang med at lave dine egne hjemmesider.

Se alle indlæg

2 kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Hej Nick
  Jeg har fået en mail fra Akismet, hvor de anbefaler mig at installere beskyttelse mod “automated bots”. De skriver: “Protect your site and its content for free by installing Jetpack. You can even use your existing Akismet account for quick setup.”
  Er det noget, du kender noget til og kan anbefale – jeg kan ikke helt gennemskue om det er et “catch”.
  Vh
  Ellen Kathrine Arve

  • Hej Ellen, JetPack er nok et af de mest installerede plugins, da det kommer med WordPress.com og jeg tror ikke der kan ske noget ved det. Altid dobbelt checke URLer hvor du downloader plugins fra og som udgangspunkt altid download fra WordPress.org siden. Jeg bruger selv Akismet, men ikke JetPack så det er ikke nødvendigt. Sørg for altid at holde alle plugins og temaer opdateret 🙂