Jeg bliver tit spurgt hvordan man kan deaktivere muligheden for, at ens besøgende kan skrive kommentarer på indlæg og sider i WordPress. Jeg er faktisk i fuld gang med at lave en serie videoer der beskriver en masse af WordPress’s funktioner i detaljer. Det at deaktivere kommentarer er med i en af dem, men da der går lidt tid inden jeg er klar til at lancere dem alle synes jeg det var på sin plads, at lave en hurtig video her til dig som gerne vil fjerne muligheden for at lave kommentarer.

Sådan Deaktiverer Du WordPress Kommentarer

Se i denne video hvordan du kan aktiverer eller deaktiverer kommentarer i WordPress:

httpvh://www.youtube.com/watch?v=Zhv6kAl0NKo&vq=hd720

Det er super nemt at deaktivere WordPress kommentarer, så snart du ved hvor og hvordan det gøres fra WordPress administrationspanelet. Hvis du som udgangspunkt ikke vil have, at der kan skrives kommentarer på indlæg og sider, så kan du som standard deaktivere disse kommentarer, så det er slukket på nye indlæg og sider. Det gør du ved at logge ind i administrationspanelet og vælge Indstillinger –> Diskussion. Herfra skal du fjerne fluebenet fra feltet der hedder “

Sådan Fjerner Du WordPress Kommentarer Fra Eksisterende Sider og Indlæg

Hvis du allerede har sider og/eller indlæg på din hjemmeside og gerne vil have fjernet kommentarerne derfra (og muligheden for at oprette nye), så skal du ind og redigere den enkelte side eller indlæg. Når du er inde og redigere din side, så skal du sikre at feltet “Diskussion”, som du finder ved at klikke på “Skærmindstillinger” helt øverst til højre, har et flueben markeret. Så kan du efterfølgende scrolle ned under tekstfeltet hvor du normalt skriver dit indhold og finde menuen “Diskussion”. Her skal du så fjerne fluebenet ud for feltet hvor der står “Tillad kommentarer”. Så skal de nok blive fjernet.

Jeg håber dette hjælper dig med at styre kommentarer på din hjemmeside. Hvis du har spørgsmål til videoen eller fremgangsmåden, så skriv endelig en kommentar herunder.

Avatar photo

Nick Martin

Jeg har været aktiv indenfor Internet Marketing siden 2000 og har i tidens løb oprettet rigtig mange forskellige hjemmesider! Jeg startede med at lære om HTML, Perl, PHP og SQL. I dag koder jeg slet ikke! Det tager for lang tid! I stedet bruger jeg WordPress som er helt fantastisk! Mit mål med Lav Din Egen Hjemmeside er, at du kommer nemt og hurtigt i gang med at lave dine egne hjemmesider.

Se alle indlæg

20 kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Tak Mohsen 🙂

   Der ligger pt. 5 nye videoer som jeg er ved at klargøre, og der kommer yderligere 10 over de næste 2 uger 🙂 De bliver en del af V.I.P. adgangen som jeg arbejder på, samt et forum til V.I.P.’s. Mere om det snart 😉

 • Tak for god info – fedt at nogen gider bruge tid på at hjælpe andre som du gør 🙂

  Go weekend.

  Morten

 • Hej Nick

  Super guidning du laver 🙂 – jeg har fået deaktiveret kommentar på de sider hvor jeg ville – men der står så på siden: “Der er lukket for kommentarer” – hvordan skjuler jeg lige det?
  Leder desuden efter hvordan jeg lægger “knap” til Facebook, Googleplus, Linkedin etc.. Jeg vil godt have det ind f.eks. oppe til højre under Headerbilledet???

  Har du et bud?

  mvh Kenn

  • Hej Kenn,

   Beklager jeg missede din første kommentar, så her kommer et forsinket svar 🙂

   Der er flere måder du kan fjerne denne tekst, men den nemmeste (og måske bedste) løsning er, at tilføje en lille smule kode i din style.css fil for det tema som du bruger. Jeg har lavet en video der viser hvordan du opretter child themes, og jeg vil klart anbefale du indsætter nedenstående kode sidst i din style.css for dit child tema. Du kan også bare indsætte det i dit temas style.css, men *hvis* der kommer en opdatering til temaet senere, så vil ændringen blive slettet.

   Tilføj følgende kode i bunden af din style.css fil (se i ovenstående video hvordan):
   .nocomments{display:none;}

   Meld endelig tilbage 🙂

 • Hej. Jeg er ved at oprette en blog på min hjemmeside og har lige set din video ang at tillade kommentarer. Når jeg går ind på min hjemmeside under det indlæg jeg lige har lavet så kan man ikke skrive nogle kommentarer nogle steder. Og fx. der hvor du går ind og “lyn ændre” om man vil tillade kommentarer eller ej der findes slet ikke et felt der hedder diskusion. Det gør der heller ikke bunden af den side hvor jeg skriver mit indlæg. Håber det giver mening og at du kan hjælpe mig 🙂

 • Nu fandt jeg ud af hvad jeg havde gjort galt.. Nu har jeg så tilladt at man kan kommentere.. Men når jeg går ind på min hjemmeside under det indlæg jeg lige har lavet kan man ikke skrive nogle kommentarer nogle steder.. Hvad gør jeg galt??

 • Hej Nick
  Kanon hjemmeside med mange små ting, man kan bruge, når man ikke er så velbevandret i WordPress (og drevne brugere kan sikkert også hente inspiration her,
  Lækkert, at du gider dele med os andre.
  Og så et lille problem, som jeg ikke synes at kunne finde svar på på din side.
  Jeg vil gerne oprette en side med et kodeord – så langt så godt. Det kan jeg godt finde ud af.
  Men – kan jeg også oprette en side, hvor 3-4 forskellige brugere får adgang med hvert deres kodeord? Således at mine børn får hvert deres specifikke kodeord og ikke skal have den samme kode. Det synes jeg ikke, jeg kan finde noget om. Kræver det evt. et plugin af en aller anden slags – eller kan det slet ikke lade sig gøre. Håber du har et svar og vil svare…

 • Hej Nick
  Jeg har for nogle måneder siden oprettet min hjemmeside http://www.maleneinaustralia.dk med brug af temaet; Hatch.

  I starten var det muligt for mine læsere at kommentere på mine indlæg, men nu er selve “add comment-knappen” forsvundet. Jeg syntes selv at jeg har prøvet alt og læst samtlige indlæg jeg er stødt på online, men nu må jeg vidst indse at jeg har brug for hjælp. Kan du mon hjælpe?

  For hvert indlæg har jeg har skrevet, har jeg sat hak i “Tillad kommentarer” (under diskussion). Jeg kan også sagtens ændre i de forskellige indstillinger som f.eks. navn og email skal oplyses før man kan skrive en kommentar, det er bare overhovedet ikke muligt at få sendt kommentaren afsted.

  Håber at høre fra dig – Og på forhånd tusind tak 🙂

  Mvh.
  Malene

 • Hejsa
  Vi er ved at sætte vores hjemmeside op i Foodie pro, Word Press. Vi kan ikke få vores indlæg op på forsiden, har tjekket at den ikke er sat til statisk forside, det er den ikke. Hvad har vi mon ændret på? Ingen af vores indlæg kommer op på bloggens forside – det vil vi gerne, håber du kan hjælpe os.
  Et andet spørgsmål: Hvordan får vi lavet det således at fx vores seneste indlæg vises i vores sidebar til højre. ved vi arbejder i Widgets her, men vi ønsker at billederne fra vores indlæg på forsiden lægges over i sidebaren i et billedarkiv under fx overskriften: Nyeste indlæg. “Billedkasserne” kan vi ikke få installeret via det der ligger nu.
  God guide du har her, vi har læst lid med og lært en del:)
  Vh Karoline

 • Hvorfor vil man gerne deaktivere kommentarer?

  Oftest kan kommentar-feltet være et sted, hvor du får stillet spørgsmål, som du ikke selv tænkte på og lignende!

  Hvis det er på grund af SPAM er der jo masser af plugins, som beskytter mod dette!

  Jeg bruger blandet andet https://da.wordpress.org/plugins/wp-spamshield som har blocket omkring 1.600 spamskommentar. Det er meget få kommentarer, der ryger igennem filteret, som er spam!

  Jeg har selv tænkt på, om jeg skulle framelde mig mulighederne for kommentarer på min side. Men en gang i mellem kommer der altså et godt spørgsmål 🙂