Facebook Like KnapJeg har fået en del spørgsmål onkring at tilføje en Facebook like box på ens egen hjemmeside. I denne artikel og video vil jeg vise hvordan man opsætter en Facebook like funktion, som den der findes på Lav Din Egen Hjemmeside. Det er ikke så svært og tager ikke meget mere end 10 minutter.

Hvorfor Tilføje En Facebook Like Knap?

Hvis du har en god hjemmeside med godt indhold der hjælper eller informerer dine besøgende, så er der god chance for, at de vil dele den med deres venner på facebook. Måden de kan gøre det på er, at du opretter en Facebook like knap. Så snart besøgende klikker på den, så vil der komme en besked på alle deres venners nyhedsfeed om, at de synes din hjemmeside er fed. Det vil sige du har mulighed for at sprede kendskabet til din egen hjemmeside via Facebook.

Det kan også være en rigtig god ide, at aktivere dine eksisterende likes på Facebook. Det kan du gøre hver gang du laver nye indlæg på din hjemmeside. Du skal blot logge ind på Facebook og skrive en kort besked på Facebook hvor du så linker tilbage til din egen hjemmeside. Det er altid godt med gode links fra Facebook tilbage til din egen hjemmeside.

En anden fordel kan være, at venner og/eller bekendte deler dit Facebook indlæg og på den måde spreder budskabet om din hjemmeside endnu mere.

Facebook Like Developer Tools

Du kan finde flere oplysninger omkring at oprette en Facebook like box ved at besøge Facebooks Developer portal på følgende link: https://developers.facebook.com. Her kan du også finde andre måder at oprette Facebook integrationer til din egen hjemmeside. I en senere video vil jeg vise hvordan du kan tilføje Facebook kommentarer til din hjemmeside.

Du kan finde et direkte link til Facebook Like Box herunder:
https://developers.facebook.com/docs/plugins/like-box-for-pages

Der findes mange forskellige måder at integrere Facebook i ens egen hjemmeside, og i denne video skal vi se på den der hedder Facebook Like Box. Følg med i videoen herunder hvor jeg viser dig, trin for trin, hvordan du får oprettet og lagt en Facebook Like Box på din egen hjemmeside:

[jwplayer player=”1″ mediaid=”1390″]

 

Avatar photo

Nick Martin

Jeg har været aktiv indenfor Internet Marketing siden 2000 og har i tidens løb oprettet rigtig mange forskellige hjemmesider! Jeg startede med at lære om HTML, Perl, PHP og SQL. I dag koder jeg slet ikke! Det tager for lang tid! I stedet bruger jeg WordPress som er helt fantastisk! Mit mål med Lav Din Egen Hjemmeside er, at du kommer nemt og hurtigt i gang med at lave dine egne hjemmesider.

Se alle indlæg

8 kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.