tilbud Klik her!3 måneders gratis hosting! Brug koden: WGTRBE ved oprettelse af Unoeuro hjemmeside hosting.

Fordele ved en WordPress Blog

Fordele ved en WordPress Blog (2)

Dette indlæg omhandler, hvilke fordele, som er ved at benytte en WordPress Blog som content management system (CMS) og som blogging-værktøj. WordPress, kan være et meget simpelt CMS, men der er også mulighed for mere avancerede muligheder, hvis brugeren ønsker dette.

WordPress, gør indholdshåndteringen på din hjemmeside eller blog særdeles let. Det er tydeligt, at WordPress, er designet med formålet om at skabe et virkelig brugervenligt CMS. Det skyldes blandt andet, at håndteringen af elementer som billeder, tekster, videoer og diverse filtyper på din blog håndteres visuelt og ikke kodemæssigt.

Hvis du synes, at ovenstående lyder interessant, kan du i det følgende læse nærmere omkring flere interessante elementer omkring WordPress. Der ses blandt andet nærmere på følgende:

 • Temaer
 • Hvorfor WordPress, er tidsbesparende i mange sammenhænge
 • Koden
 • SEO
 • Avanceret WordPress – Hvordan?
 • Mobilvenlighed

WordPress Blog – Fordelene

WordPress er et PHP og MySQL baseres CMS, som er open-source og gratis. Grundlæggende, betyder det bare, at WordPress er et meget udbredt system, som de fleste kender. Derfor er det blandt andet særdeles let at finde folk som kender til WordPress og kan arbejde i det.

Hvis man som blogger eller virksomhed, har behov for ekstra hjælp til udarbejdelse af materiale som billeder eller lignende, som fungerer optimalt på hjemmesiden eller bloggen, er dette en særdeles god ting.

Siden år 2003, er WordPress CMS blevet finpudset og tilpasset diverse trends. Dermed er koden meget ren i forhold til andre mere avancerede systemer. Dette gør blandt andet rent teknisk, at hjemmesiden eller bloggen indlæses betydeligt hurtigere.

I forhold til andre systemer, vil en WordPress blog være meget søgemaskineoptimeret fra start, og udelukkende ved at benytte WordPress CMS, vil din rangering på Google højst sandsynligt score nogle ekstra point. Ekstra SEO på en WordPress blog, er endvidere også meget værdifuldt.

Gennem de seneste opdateringer, er WordPress også blevet responsivt, også kaldet mobilvenligt. Det vil sige, at bloggen eller siden, tilpasser sig brugerens skærmstørrelse. Dette må siges, at være meget attraktivt, da Google kigger meget på brugervenligheden af ens blog når den skal rangeres i søgeresultaterne.

Der er mange avancerede muligheder i WordPress, da der er rig mulighed for at tilføje ekstra programmer til systemet. Der eksisterer flere tusind tilføjelser til WordPress. Dermed er det i høj grad muligt at få en langt mere alsidig løsning uden at skulle betale for en masse ekstra, som man ikke har behov for.

Med WordPress, er det endvidere også meget let at integrere Social Media Marketing (SMM) i sin strategi. Det skyldes, at systemet er meget solidarisk overfor sociale medier. Dermed kan man markedsføre ens blog på Twitter, Facebook, Google+, LinkedIn og andre for at skabe yderligere eksponering.

Muligheder med en WordPress Blog

Hvis du har brug for at foretage ændringer på farten, kan du også dette. Det kan foretages via WordPress applikationen på din smartphone, hvor du blandt andet kan opsætte nye sider, blogindlæg og kommentere.

Det er også muligt at benytte flere bloggere på samme blog. Dette gøres ganske simpelt ved at oprette en eller flere brugere til de respektive bloggere. Dette sparer tid for administratoren, samt kommunikationsmæssigt for de enkelte bloggere.

Der er også rig mulighed for en lang række forskellige temaer, hvor nogle koster penge og andre er gratis. Dette gør blandt andet opsætningen af en WordPress blog betydeligt lettere for den almene bruger.

En WordPress blog, kan laves særdeles billigt, hvilket gør netop dette system til en attraktiv løsning for eksempelvis mindre virksomheder eller bloggere.

Hvis du synes, at WordPress er svært eller virker svært på nogle områder, findes der også en lang række gratis og betalte WordPress kurser derude, som forhåbentlig kan hjælpe dig i den rigtige retning.

Dette indlæg, er udarbejdet af online marketing specialist Michael Cortzen fra Ekspertvalg.dk. Du kan på Ekspertvalgs hjemmeside, læse nærmere om blandt andet professionelle hjemmesider, webshops og online markedsføring.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Hvad synes du om denne artikel?
Rating: 9.3/10 (3 votes cast)
Fordele ved en WordPress Blog, 9.3 out of 10 based on 3 ratings
10 Comments
  • Nick Martin
  • Nick Martin
  • Nick Martin
  • Nick Martin

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.