tilbud Klik her!3 måneders gratis hosting! Brug koden: WGTRBE ved oprettelse af Unoeuro hjemmeside hosting.

8 – Sådan Opdaterer Du WordPress Plugins For Størrer Sikkerhed

Opdater WordPressWordPress er super smart når det kommer til opdatering af både wordpress selv, temaer og plugins. Dette er endnu en af de mange fordele WordPress har at tilbyde. Når det kommer til at skulle opdatering en af tidligere nævnte, så er det så nemt som at klikke på en knap. WordPress finder nemlig selv ud af, at finde de nyeste opdateringer, hente dem og installere dem.

WordPress gør dig opmærksom på når der er nye opdateringer klar på flere måder. Så snart du logger ind vil du kunne se, at der er tal og fremhævninger der viser hvilke opdateringer der er tilgængelige. Hvis du klikker øverst til venstre under “Kontrolpanel”, så vil du kunne se en liste over alle opdateringer. Derefter skal du blot vælge hvilket plugin du vil opdaterer og klik på “opdater automatisk”. Så går WordPress i gang med at opdatere og skulle meget kort tid efter være færdig.

Det er generelt en rigtig god ide at foretage en backup af dit WordPress site inden du foretager en opdatering af selve WordPress. Mest bare for at være sikker, men i de mange mange år jeg har brugt WordPress har jeg aldrig været uheldig med en opdatering der er gået skævt eller har ødelagt noget. Nu bruger jeg et plugin som foretager automatisk backup af alle mine filer og databaser dagligt. Det vil jeg forklare i en anden video.

Se med i denne video hvor jeg viser hvordan jeg opdaterer et plugin og hvor jeg taler lidt omkring opdatering af WordPress og temaer:

This content is for members only.

Det er en god ide altid at sørge for WordPress er opdateret til den seneste version. Der kommer oftest nye og forbedrede funktioner  med i en opdatering af WordPress, men tit vil der også være mindre sikkerhedshuller som bliver lukket. Mit råd er derfor at se med i min næste video omkring backup (link kommer her så snart videoen er klar) og så altid holde din WordPress opdateret.

VN:F [1.9.22_1171]
Hvad synes du om denne artikel?
Rating: 8.0/10 (6 votes cast)
8 - Sådan Opdaterer Du WordPress Plugins For Størrer Sikkerhed, 8.0 out of 10 based on 6 ratings
9 Comments
    • Nick Martin
    • Nick Martin
    • Nick Martin
    • Nick Martin

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.