Importer og Eksporter WordPressUnder menuen Værktøjer finder vi også undermenuerne importer og eksporter. Disse funktioner gør det muligt at, ja, eksportere en WordPress installation og importere den et andet sted. Det er sågar muligt, at eksportere fra WordPress og importere til andre systemer. I dette videoeksempel viser jeg hvordan jeg eksportere en WordPress og importerer den til en sprit ny installation af WordPress.

Eksporter WordPress Data

Du kan eksportere din WordPress installation til noget der hedder en XML fil. Denne fil gemmer data omkring alle dine indlæg, sider, menuer, kommentarer, egen felter, tags og kategorier. Læg mærke til, at du ikke kan eksportere medier i form af video og du kan heller ikke eksportere dit tema. Du kan dog eksportere billeder og alle de vigtigste data fra WordPress.

Importer WordPress Data

Import og eksport funktionerne kan bruges som en form for backup. Hvis du f.eks. gerne vil flytte din WordPress fra en undermappe til roden så kan du gøre det via import og eksport funktionerne. Den typiske brug af import og eksport, er når man flytter fra et CMS til et andet CMS. Funktionerne er især brugbare, hvis du gerne vil flytte fra WordPress.com til din egen hjemmeside hosting. I videoen viser jeg hvor nemt man kan importere data fra en WordPress XML fil til en ny installation af WordPress.

[jwplayer player=”1″ mediaid=”967″]
Avatar photo

Nick Martin

Jeg har været aktiv indenfor Internet Marketing siden 2000 og har i tidens løb oprettet rigtig mange forskellige hjemmesider! Jeg startede med at lære om HTML, Perl, PHP og SQL. I dag koder jeg slet ikke! Det tager for lang tid! I stedet bruger jeg WordPress som er helt fantastisk! Mit mål med Lav Din Egen Hjemmeside er, at du kommer nemt og hurtigt i gang med at lave dine egne hjemmesider.

Se alle indlæg

3 kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Hej Nick!
  Har netop oprettet mig som medlem og skulle lige genopfriske eksport/import af WP.

  Fejlagtigt har jeg så troet, at det gav mig adgang til videoen, men ser nu at det kun er tilmeldingen, der er gratis.
  Jeg har endnu ikke nærlæst dit website, så jeg har ikke set, om du tilbyder andre former for medlemskab end de 99,- kr. pr. måned. Kan jeg evt. købe adgang til enkelte videoer..?

  Med venlig hilsen
  Per Rasmussen
  (far til en søn, der v.hj.a. dine video instruktioner har lavet en funktionel hjemmeside: jonasrasmussen.dk)