Så er det blevet tid til at vise hvor nemt og hurtigt man kan få installeret WordPress hos Unoeuro. En af grundende til, at jeg er så begejstret for Unoeuro er, at man kan bruge 1-klik install til at få opsat WordPress på Unoeuro. I tidernes morgen skulle man downloade WordPress først, opsætte en database, redigere en config-fil, uploade alle filerne til egen server og så køre et installationsprogram. Det er heldigvis blevet megt nemmere i dag 🙂

Se med i denne video hvor jeg viser hvor nemt og hurtigt jeg kan installere WordPress hos Unoeuro (det tager kun et par minutter).

Først og fremmest skal du selvfølgelig have en konto hos Unoeuro. Hvis ikke du har det, så prøv at se denne video hvor jeg viser hvordan jeg får oprettet en konto og et domænenavn hos Unoeuro. Det er en af de nemmeste opsætninger jeg har foretaget i mine mange år på nettet. Når du har en konto hos Unoeuro, så skal du logge ind i dit kontrolpanel og finde menupunktet “1-Click Installation”.

Når du klikker der så bliver du sendt hen til en side der viser alle de forskellige programmer du kan installere på din Unoeuro hosting. Du kan altid lege med de andre programmer, men find WordPress nederst til højre og klik på Udfør for at installere WordPress.

På næste side skal du udfylde et par oplysninger som bliver brugt til at installere WordPress. Det er enkelte ting som admin brugernavn, kodeord, email og et navn til din WordPress installation. Du skal som det sidste også vælge hvilket sprog du gerne vil bruge i WordPress. Når du er klar klikker du videre på Installer.

Så nemt er det at få installeret WordPress når du bruger Unoeuro. Se med i videoen for at få alle tips og tricks med. Du skal huske dit brugernavn og dit kodeord så du kan logge ind på WordPress administrationspanelet, når du er færdig med at installere.

Avatar photo

Nick Martin

Jeg har været aktiv indenfor Internet Marketing siden 2000 og har i tidens løb oprettet rigtig mange forskellige hjemmesider! Jeg startede med at lære om HTML, Perl, PHP og SQL. I dag koder jeg slet ikke! Det tager for lang tid! I stedet bruger jeg WordPress som er helt fantastisk! Mit mål med Lav Din Egen Hjemmeside er, at du kommer nemt og hurtigt i gang med at lave dine egne hjemmesider.

Se alle indlæg

150 kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Hej Nick

  Jeg har fulgt din vejledning til med køb af domænenavn hos unoeuro og som er blevet aktiveret, og en installering af wordpress, men når følger din video og klikker mig ind på min nye hjemmeside kan jeg ikke komme videre og der står at serveren ikke kan findes?
  Mvh
  Christina

  • Hej igen

   Det virker nu, så no probs ;)..tror bare det tager lidt tid med de forskellige aktiveringer osv..og tak for en god hjemmeside ..lige hvad jeg havde brug for 🙂

   Mvh
   Christina

 • Hej igen

  Jeg har benyttet mig af UnoEuro 1-click og det fungerede fint.
  Men jeg vil gerne have WordPress installeret lokalt.
  For det første: gør man allerede det via 1-click? Så er det næste spørgsmål måske irrelevant, men…
  For det andet: jeg har forsøgt mig via MAMP, og har også været inde og ændre i config filen med de informationer der er i min mail fra UnoEuro, men jeg kan ikke oprette forbindelse til databasen? (har forsøgt mig med denne guide http://webdesignerwall.com/tutorials/installing-wordpress-locally)

  Anyways, på den ene eller anden måde vil jeg bare gerne have wordpress installeret lokalt, så jeg selv kan ændre i filerne, eks. til at lave et child theme.
  Men jeg er gået helt i stå, fordi det der 1-click gør mig ret forvirret.
  Håber du kan hjælpe mig!

  • Hej Britt,

   Det kan godt lade sig gøre at installere WordPress lokalt, og når jeg skriver lokalt så mener jeg på din egen computer derhjemme (ikke en online webserver).

   Men, jeg tror du kan gøre det lidt nemmere for dig selv, hvis du blot logger på Unoeuro via et FTP program som FileZilla, og derefter kopiere de filer du skal bruge ned på din egen computer. Hvis det er til child temaer så fungere dette helt fint. Hvis du gerne vil have en komplet installation af WordPress til at køre lokalt på din egen computer, fungerer det ikke.

   Jeg har efterhånden fået nogle spørgsmål omkring lokal installation af WordPress, så det kunne være tid til at lave en video serie omkring det….

   • Hej.

    Man kan sagtens få en velfungerende WP-install lokalt oprettet med xampp.
    Installation af software samt konfigurationen kan dog godt være en smule tricky, bare en detalje som xapache konfliktede med porten på skype protokollen tog mig 1 time at fixe.

    Så bare gå i krig, det virker fint.

    • Hej Snipernext,

     Jeg vil give dig ret i, at det er nemt hvis man har arbejdet bare lidt med servere før. Størstedelen af besøgende her på siden er nybegyndere til hjemmesider, hvilket er grunden til jeg anbefaler man får en hjemmeside hosting som Unoeuro, da man kommer i gang med dej sjove –> at bygge en hjemmeside, næsten med det samme uden nogen krav for kendskab til noget teknisk. Og så er Unoeuro så billigt, at det godt kan betale sig at give 7-8 Kr. om måneden for at slippe for en masse hovedpine 😉

 • Tusind tak for det!
  Jeg har nu downloaded Filezilla og forbundet med mit websted vha. Unoeuros guide.

  Men hvad mener du med at jeg skal “logge på Unoeuro via FTP”- er det det, som jeg netop har gjort med at forbinde (connect)?

  Jeg har prøvet at kopiere/trække filerne fra Filezilla (inde under fjernsted) til en mappe på min egen computer, men det er ikke muligt. Har også prøvet download men det fungerer heller ikke.
  Så kan du uddybe hvad du mener med det? 🙂
  Sorry, men er totalt rookie, og har ikke lige termerne på plads endnu.

  • Hej Britt,

   Det lyder spøjst! Du er ellers på helt rette vej! Ja forbind til din unoeuro server via FTP og der burde du kunne trække filer ned på din computer.

   I FileZilla skal du vælge filer fra vinduet på højre side, da vinduet til venstre er din lokale maskine. Du burde kunne navigere hen til den mappe på din lokale maskine ved at klikke på mappe navne, og så derefter dobbeltklikke på en eller flere filer for at downloade dem. Du burde også kunne højreklikke på filer/mapper i højre vindue og så vælg download.

   Har du ikke disse muligheder?

 • Jo jeg kan godt vælge download, men den giver en form for fejlmelding.

  Status: Påbegynder download af /public_html/wp-admin/js/wp-fullscreen.js
  Fejl: Kunne ikke åbne “/wp-admin/js/wp-fullscreen.js” for skrivning
  Fejl: Filoverførsel slog fejl

  • Meget mystisk. Hat lige dobbeltchecket herfra og det virker.

   Kan du sende mig en email med tal for hver “permission” (det er en kolonne i FTP) for følgende:
   /wp-admin
   /js
   wp-fullscreen.js

   Permission ligner (0644) osv. Det burde ikke være her, men jeg løber snart tør for ideer mht. FTP.

   Har du prøvet Unoeuro’s filemanger fra dit Unoeuro kontrolpanel? Logind og så fra hovedmenuen vælg “File manager” fra venstre menu. Du kan nu browse dine filer og vælg den js fil du gerne vil downloade og så klik på det midterste ikon ude til højre (download). Det burde virke, men fatter ikke din fejl med http://FTP...

 • Hej Nick,
  Jeg har oprettet et webhotel på eurouno og oprettet wordpress, men jeg har skrevet et tilfældigt domæne navn fordi jeg ikke har besluttet hvad siden skal hedde endnu.
  Det viser sig at det er en andens navn og jeg så kommer ind på den side og altså ikke kan bygge min egen side op i wordpress i eurouno med mit købte webhotel. Har du et foreslag til hvad jeg kan gøre for at komme videre? jeg ved stadig ikke hvad siden skal hedde, men vil gerne begynde at bygge den op.

  • Hej,

   Hvis du logger ind på dit Unoeuro administrationspanel og klikker på “administration” ude i venstre menu, så bør du kunne finde noget der hedder “Midlertidig URL”. Prøv at klikke på den og se om du får dit eget site frem? Tvivler dog på, at du kan komme i gang med WordPress uden et domænenavn registreret hos Unoeuro. Jeg ville kontakte Unoeuro og fortælle dem, at domænenavnet du valgte allerede var taget og om ikke de kan hjælpe dig med at få registreret dit eget som du kan bruge. Du skal have et domænenavn for at kunne arbejde med en live server som hos Unoeuro. Kort svar, find us af hvilket domænenavn du gerne vil bruge (eller find på et midlertidigt et) og så kontakt Unoeuro support så de kan opsætte det til dig 🙂

  • Hej Jonas,

   Det skulle der meget gerne være under “Services” i menuen til venstre. Har du købt webhotel eller kun domænenavn? Hvis jeg klikker på dit domænenavn, så får jeg nemlig ikke Unoeuro’s standard velkomstside frem, som man normalt gør hvis man har hjemmeside hosting med dem også.

 • Hej Nick

  jeg har købt webhotel og domænenavn, men kan ikke komme ind på wordpress efter jeg har installeret det, den siger siden ikke findes?

  Vh
  Jeanette

  • Hej Jeanette,

   Det ser ud til, at din WordPress er oppe at køre nu – fedt! Typisk sker dette hvis domænenavnet endnu ikke er blevet aktiveret hos DK-HOSTMASTER. Skulle du gøre yderligere for at få hjemmesiden frem eller kom den helt af sig selv efter lidt tid?

   • Hej Nick.
    Nu er jeg gået igang med at oprette en hjemmeside, som du beskriver det i videoen. Nu er jeg så kommet til et problem..
    Til sidst i din video, går du ind på din hjemmeside og tilføjer wp-admin og du kan ændre din hjemmeside med wordpress.
    Men dette sker ikke for mig, om jeg skriver domænenavnet eller med endelsen wp-admin, kan den ikke finde serveren. Kan det være fordi jeg lige har aktiveret hjemmesiden og der skal gå lidt tid inden eller mangler jeg noget ?

 • Hej Nick

  Tak for dine gode video guides, så fedt!
  Jeg har fuldt dem både i form af webhotel og installation af wp. Dog har jeg et problem. Jeg har lavet 1-click installation af wp, jeg får boksen op at det er fuldendt, men når jeg så klikker mig ind på “åbn din nye wp installation” får jeg en UPS! fra google. Jeg kan simpelthen ikke regne ud hvad jeg gør galt.
  Jeg har aktiveret mit domæne hos dk-hostmasters, så det burde ikke være der problemet er.
  Måske du har hørt om problemet før?

   • Fedt det virker!

    Jo jeg har hørt det et par gange før, at det tager lidt tid. Synes godt nok de gange jeg har brugt Unoeuro har det virket med det samme, men glad for at høre du er på banen nu 🙂

 • Kan man oprette alle WordPress temaer , eller ændre tema/skabelon efterfølgende ? Er lidt i tvivl om hvilket WordPress tema jeg skal vælge, og om det skal være premium el. standard (free) tema. vil være ked af at blive bundet op på et “standard” tema, uden mulighed for at ændre i tema el. layout.

  Vil gerne have et tema som indeholde kategorier i topmenu, søgefelt i topmenu, samt “relaterede post/indlæg” under hver blogpost/artikel. har du et forslag til hvilken skabelon der vil være god, også mht. søgeordsoptimering af kategorier og indlæg ? pft for svar.

  • Hej Bettina,

   Rigtig gode spørgsmål. Jeg er på iPad så det bliver lidt kort her og nu. Du kan oprette alle temaer og nemt skifte imellem dem efterfølgende. Dette tema er gratis og hedder Arras, som eksempel. Der er vildt mange temaer, så det tager typisk lidt tid at vælge, men man kan altid skifte. Jeg vil foreslå du starter med gratis temaer og lærer wordpress at kende først. Premium er typisk lidt mere avancerede.

   Derudover findes der et hav af plugins man kan udvide sit tema med, som f.eks. Relaterede indlæg hvilket er det jeg har her på siden. Søgeordsoptimering anbefaler jeg pluginet WordPress SEO og har også en VIP videoserie der viser hvordan du sætter det op.

   Håber det svarer dine spørgsmål ellers fyrer du bare løs igen 🙂

   • super hjælp – tusind tak for hurtig svar!
    Skulle i første omgang lige sikre mig at man har muligheden for evt. at skifte tema senere – så man ikke pludselig er bundet til et specifikt tema fordi man bruger 1-klik oprettelse funktionen 🙂

 • Hej Nick

  Dit site er forrygende og en kæmpe støtte til at komme godt i gang med wordpress. Har netop oprettet wildfulness.dk – den er dog fortsat under opbygning. I den anledning vil jeg spørge dig om, hvordan man får flere “indlægssider” – således at man under en given kategori, kan levere flere artikler/indlæg?

  De bedste hilsner

  Chris

 • Kære Nick

  Nu har jeg lært terminologien at kende – så spørgsmålet er: Hvordan kan man få indlægssider under et menupunkt 🙂

  De bedste hilsner

  Chris

  • Hej Chris, og mange tak for rosene 🙂

   Det er et rigtig godt spørgsmål, og som udgangspunkt kan det ikke lade sig gøre. Du skal bruget et plugin til hjælp, og der har jeg selv benyttet mig af: http://dennishoppe.de/en/wordpress-plugins/associated-posts-pro

   Han har også en gratis version, og den brugte jeg i starten. Det er meget vildt så meget man kan styre med det plugin her. Du kan have en side hvor du så inkludere indlæg og endda andre sider fra flere forskellige kategorier, så det ligner en indlægsside. Endnu bedre er, at du har mulighed for, at skrive en introtekst hvis du vil. Du kan se et live eksempel på min side her: https://lavdinegenhjemmeside.dk/wordpress-kursus/begynder

   Ovenstående er en side/page hvor jeg bruger plugin’et. Hver gang jeg tilføjer et nyt indlæg, som jeg gerne vil have på den side, skal jeg blot oprette indlægget i den kategori, som automatisk smider indlægget på den side. Det sker automatisk fordi jeg har købt pro, ellers kan du manuelt klikke dit indlæg ind på siden med det gratis plugin. Man kan også inkludere andre sider (ikke kun indlæg), men jeg mener dette kræver pro versionen.

   Håber det leder sig lidt på rette vej. Der findes sikkert andre plugins, men jeg valgte Associated Posts.

 • Hej Nick Martin.
  Har lige et lille spørgsmål. Jeg har flyttet mit domænenavn til unoeuro og købt webhotel og installeret WordPress via 1 click. Super nemt indtil jeg så trykker på åbn eller skriver “mitdomæne.dk”.. så kommer der bare en side op hvor der står “This domain is hosted by Dandomain” som var dem jeg købte navnet af. Jeg har fået mails på at det skulle være flyttet og at jeg har købt webhotel osv. Har gjort det hele indenfor et par timer.. er det fordi jeg er for hurtig og skal vente til imorgen og se om det er faldet på plads? Så en tutorial med wordpress for begyndere hvor han sagde at det kunne ta helt op til 2 dage inden det virker.. kan det passe?
  Mvh Trine.

 • Hej Nick Martin
  Jeg har flyttet mit domæne til unoeuro og ville lave hjemmeside via wordpress, jeg har allerede en som er lavet i typo3, men den er lidt svær for mig at finde rundt i.
  Jeg ikke den store haj til det her.

  Jeg har instaleret wordpres 1 click men når jeg så trykker og skal videre i redigering går den bare ind på min allerede eksisterende hjemmeside og jeg kan ikke komme videre, skriver jeg bullos.dk/wp-admin går den ind på typo3’s side og siger page not found…

  Hvad skal jeg gøre for at starte forfra med en ny skabelon?

  ps. jeg kan i øvrigt ikke få lov at skrive min webside adresse i dit felt den siger jeg skal “please enter valid URL” ??? min hjemmeside er http://www.bullos.dk

  • Hej Sabrina,

   Har lige besøgt din hjemmeside, og det ser ud til, at den nu peger rigtigt på WordPress. Jeg kunne godt finde frem til din admin login nemlig. Det tager typisk et par timer (nogen gangen24-48 timer) at opdatere domænenavne når man flytter. Har du fået Unoeuro til at importere fra typo3 ind i WordPress, eller har du selv overført indhold til WordPress?

   Jeg kan se, at dit domænenavn rigtigt nok peger på Unoeuro.

 • Hej Nick Martin.

  Nu hvor jeg har installeret min egen hjemmeside med wordpress. Takket være dig vil jeg så bare gerne lige vide, hvad der er lovligt/ulovligt at kopiere som eks. billeder, tekster, citater m.m. fra andre hjemmesider eller bare generalet fra internettet? Mvh Eva.

  • Hej Eva,

   Godt spørgsmål 🙂

   Hvis du leder efter billeder via f.eks. Google Images, så er der en udvidet søgning hvor du kan vælge mellem de forskellige licenser:

   1) søg efter noget på google.com/images
   2) klik på tandhjulet øverst til højre
   3) vælg udvidet/advanced search/søgning
   4) scroll ned og find et felt der hedder brugsrettigheder

   Med hensyn til tekst så må man generelt ikke kopiere noget, med mindre man har fået lov fra ejeren. Der er dog masser af undtagelser, men en tommelfingerregel er, at unikt indhold er LAAAANGT bedre end noget man har kopieret fra en anden hjemmeside.

 • Hej Nick
  Tak for en rigtig god website. Jeg har lavet en måske stor brøler, og kan ikke finde ud af hvordan jeg kontakter WP på mail for at få hjælp til at finde mit brugernavn og kode –

  Ved at følge din video har jeg oprettet et nyt website via Unoeuro 1 click funktion, men med den samme mail som jeg har brugt til en gl. wp blog. Problemet er nu, at jeg ikke kan huske brugernavnet og funktionen “glemt dit password” henter mit password via min e-mailadresse på den gl. wp blog.

  Jeg får altså ikke tilsendt adgangs kode på det nye website med det købt domæne.
  what to do…..? jeg tænker jeg skal skrive til dem et sted, med kan ikke finde noget sted?

  • Hej Joan,

   Hvis det er en ny installation af WordPress (læs: du har ikke oprettet indlæg eller andet), så er det nemmeste bare at slette installationen via Unoeuro og så lave en ny 🙂 Hvis dette er en løsning så kan du fikse det med det samme. Hvis ikke, så sig lige til, der kan være en anden løsning som kræver lidt mere.

 • Hej Nick
  Jeg læser med interesse dine råd og vink og vil læse videre, dog vil jeg lige spørge om H o s t
  one.com tilbyder mere i 2013 end det svar som du gav en anden læser. Jeg har nemlig et Dandomain navn uden at have købt hosting.
  Idag har jeg fortsat min hosting hos one.com med en ældre hjemmeside og betalt hosting af et kommende eebsite ( . com )
  Efter at have læst her føler jeg at have handlet forkert med henblik på one.com købet.
  Den hjemmeside som er gammel har jeg ikke selv forstand på at opdatere og det ærgrer mig da den er mere end 10 år gammel. Kan det lade sig gøre ?
  Siden ligger her :
  www. danishdesignembassy.com

  Tak. Jeg synes du skriver meget tydeligt og udstiller at du har overblik. Glæder mig til at lære mere. God ide.
  Til sidst : Jeg skal i gang med at lancere en hjemmeside, som skal være tilgængelig både i USA og Danmark. En .com fra Dandomain.

  Venlig hilsen
  Jane von Rathsach

  • Hej Jane,

   Tak for rosene og tak for din støtte!

   Jeg skal lige være sikker på jeg forstår dit problem. Du har en allerede eksisterende hjemmeside, som du gerne vil have lagt om til en WordPress? Den hjemmeside du har nu, er nok lavet i One.com’s hjemmeside bygger? De fleste webhosts har deres egen måde at bygge hjemmesider på nemlig.

   Det fleste webhosts i dag er fine til WordPress, så det skal du ikke bekynre dig så meget om.

   Dog når det kommer til .com domæner, så foreslår jeg altid, at man benytter en større international udbyder, som f.eks. HostGator.com da de har SUPER support og man kan komme i gang med det samme. Men ingen grund til at ærger dig 🙂 Er sikker på one er fint nok.

   P.S. husk der er VIP forum hvor du også kan stille spørgsmål. Det er som regel der jeg svarer først 😉

 • Hej Nick,

  Tusind tak for en nem gennemgang og jeg har netop købt min nr 4 side via din metode. Dog er jeg støt på et problem, da jeg skal til at installere WooCommerce og kan ikke finde det på dansk. Så jeg har self søgt på Google og fundet ud af at man skal ind i FTP og ændre sprog versionen. Men hvordan kan jeg det når hostingen ligger hos UnoEuro. Er der FTP mulighed eller adgang denne vej?

  • Hej Søren,

   Du kan sagtens logge på Unoeuro via FTP. Jeg vil anbefale FTP programmet “FileZilla” det er gratis og virker perfekt. I din velkomstmail fra Unoeuro giver de dig alle oplysningerne du skal bruge for at logge på via FTP.

 • Jeg har bestilt flytning af mit webhotel til Unoeuro, men vil vente lidt med at godkende hos DK-hostmaster, da jeg vil have en wordpress hjemmeside gjort klar inden domænet flyttes og min gamle hjemmeside lukkes.
  Hvordan opretter jeg wordpress på den midlertidige url??

 • Hej igen

  Jeg vender lige tilbage fordi jeg har et enkelt spørgsmål mere. Jeg har købt et webhotel hos unoeuro og har bestilt flytning af domænet. Jeg har slettet min blog hos one.com og har lavet en one click hos unoeuro. Jeg får desværre bare en blank side selvom jeg bliver oplyst om at installationen er gennemført med held.
  Keg går ud fra at det har noget at gøre med en midlertidig url. Kan det være rigtigt? Betyder det at det løser sig selv inden for bnoget tid eller skal jeg gøre noget. Jeg kan godt accepterer at være uden blog et par dage, hvis det er det.
  På forhånd tak for hjælpen
  Mette

 • Hej Nick
  Jeg har set din fine video og har brugt 1-Click Installation og det virker fint. Jeg bliver ført ind på wordpress og kan se det site som jeg lige har lavet. Men når jeg logger ud så kan jeg ikke logge ind igen. WordPress siger at jeg har forkert login og password. Men jeg bruger det rigtige. Men hvordan komme man ind på sit site. Jeg skriver min sitenavn og skriver derefter /wp-admin og forsøger derefter at logge på.
  På forhånd tak

 • Hej.
  Sikke en god og informativ hjemmeside, du har her! Mange tak! :0)
  Jeg har indtil videre brugt DK-Hostmaster.dk.
  Men nu vil jeg gerne i gang med WordPress, vil det så være bedst at skifte til Unoeuro?
  Mange hilsner,
  Henriette

 • Super fedt og hvor er det dog let! Jeg tror jeg hopper på vognen 🙂 Men er det ikke tosset at vælge dansk hvis diverse tutorials på nettet til wp er på engelsk?

  • Hehe jo måske, jeg bruger også selv engelsk, men der er mange danskere som helst vil starte på dansk. Og til dem forsøger jeg også at lave danske videoer 🙂

 • Hej Nick

  Hjææælp! Sagen er den, at jeg har en 1 år gammel blog med over 100 indlæg med tekst og billeder hos WordPress.com. Jeg har i sin tid købt mit pesonlige domæne hos Dandomain. Nu vil jeg gerne have webhotel hos unoeuro og ønsker at få domænet flyttet derover sammen med min allerede eksisterende wordpress hjemmeside. Kan det lade sig gøre? Jeg ønsker jo nemlig ikke at oprette nogen ny wordpress side, når jeg først har fået flyttet mit domæne til unoeuro. Vil bare gerne have unoeuro som mit webhotel og tilknyttet mit allerede eksiterende domæne og min allerede eksisterende wordpress hjemmeside – for at være sikker på, at jeg har skåret det ud i pap 🙂 Håber, du kan hjælpe. Mange hilsener Karina

  • Hej Karina,

   Det kan godt lade sig gøre. Hvis du bestiller en pakke fra Unoeuro, så er jeg næsten sikker på, at de vil hjælpe med at flytte både domænenavn og WordPress over til dem. Du skal blot sende en support forespørgsel til dem når du har bestilt (eller inden for at være sikker).

 • Hej Nick Martin

  TUSIND TAK for en fremragende hjemmeside. Har endelig taget springet til at købe og installere WP på min UnoEuro hjemmeside.

  Har dog to spørgsmål inden, at jeg kan komme videre:

  1) Jeg vil gerne købe og installere et tema til min WP hjemmeside (fotoblog). Har surfet lidt rundt på sitet her efter en tutorial som viser, hvordan jeg tilknytter et købt tema til min WP hjemmeside, men kunne ikke finde noget. Har du nogle forslag hertil eller et link til en tutorial?

  2) Jeg har købt en .dk domæne samt en .com (også fra UnoEuro) som linker til .dk domænet. Dog har jeg besluttet mig for at alt indhold skal være på engelsk, da det er en fotoblog, som sigter mod en international målgruppe. Har jeg begået en fejl i forhold til SEO optimering? Jeg ved nemlig, at du anbefaler, at man køber .com fra en international web hosting udbyder. Er bare ikke en ørn til alt det her endnu, og tænkte, at det ville være nemmest, hvis det hele er samlet et sted.

  Glæder mig til at høre fra.

  Hilsen Jasmina, en aspirerende blogger

 • P.S. Har fundet din tutorial med gratis WP tema, og overvejer at starte med et gratis tema i første omgang, som du anbefaler, hvis jeg kan finde noget lækkert.

  På forhånd tak for hjælpen.

  Hilsen Jasmina

 • Hej igen

  Det er så fint med alle disse tip! Men hvad gør man, når ens domæne er “låst” 60 dage på DanDomain. Jeg nåede at købe domænet viia Dandomain, inden jeg opdagede, at det ikke var den rigtige måde at gøre det på. Hvad gør man så?
  Kan man godt oprette sin hjemmeside i WordPress alligevel allerede nu? Via UnoEuro som jeg lige har bestilt hosting hos?

  • Hej Line,

   Det kan man godt, men det er ikke super nemt at “flytte tilbage” når dit domænenavn er oprettet og flyttet til Unoeuro.

   Læs eventuelt denne: https://www.unoeuro.com/support/faq/17/281/
   og send gerne Unoeuro en support besked omkring din situation for at høre hvad du kan gøre: https://www.unoeuro.com/support.php

   Alternativt kunne du registrere et nyt domænenavn hos Unoeuro og så pege det første til Unoeuro (så behøver du vist ikke vente 60 dage for at flytte det). Men spørg endelig Unoeuro omkring dette først 🙂

 • Hej Nick

  Tak for nogle super gode indlæg og video. Jeg har fulgt din vejledning til med køb af domænenavn hos unoeuro og er blevet aktiveret, og en installering af wordpress, men når følger din video og klikker mig ind på min nye hjemmeside får jeg meldingen “Denne webside er ikke tilgængelig”.
  Hvad skal jeg gøre??
  Mvh
  Jens

  • Hej igen.
   Kan se på kontrolpanel hos unoeuro at mit domæne status = afventer bekræftelse. Tillægsspørgsmål, den domæneafgift man betaler til unoeuro er det for domæne navn eller skal domænet købes et andet sted?
   Mvh.
   Jens

   • Hej Jens,

    Når du køber en pakke hos Unoeuro, så får du første års domæneafgift med. Du skal så året efter betale ny afgift til at beholde navnet. Håber det giver svar.

  • Hej Jens,

   Jeg håber dette er gået i sig selv. Nogen gange kan det tage lidt tid, før at domænenavnet og/eller hostingen er sat op. Skriv endelig til Unoeuro support hvis du stadig har problemer, for jeg kan desværre ikke gøre noget herfra.

 • Hej Nick.

  Fed side, du had life sparer mig for en hovedpine;) – sad go bøvlede med at jet endnu ikke had flyttet domænet go served ikke kunne begynde at bygge siden i unoeuro.

  men men men, ved du tilfældigvis om jeg kan tage mappen med den tidligere wordpress side fra det nuværende hoststed(gigaweb), og smide den op i roden på unoeuro (og selvfølgelig bestille flytning), eller om jeg blot skal forsætte med at bygge i en undermappe også flytte domænet senere??

  mvh
  trine

 • Hej Nick,

  Jeg har en webshop hos Dandomain, og gjort en masse i forhold til SEO og linkbuilding.

  Nu overvejer jeg at flytte til wordpress i stedet for. Kan det ikke få betydning for min SEO og antal besøgende fremover (at det kommer til at falde i niveau)?

  Hos dandomain hedder en min forside URL/page:
  http://www.hjemmeside.dk/shop/cms-hjemmeside.html

  Hos wordpress vil den jo bare komme til at hedde: http://www.hjemmeside.dk

  Altså 2 forskellige URL
  Det vil Google jo se som en ny page.

  Fårr flytningen ikke betydning for mine SEO og antal besøgende på hjemmesiden?

  Venlig hilsen
  Morten

  • Hej Morten,

   Normalt når man flytter sites så opretter man en masse 301 link redirects, som fortæller Google og andre søgemaskiner at siden er flyttet. Det hjælper meget, men prøv at Google lidt omkring det før du går i gang.

 • Hejsa!

  Tak for en nem og forståelig guide til at komme i gang 🙂 Desværre når jeg følger din video og til sidst trykker installerer, står der efterfølgende når jeg vil se min side at serveren ikke findes?

 • Hej Martin.

  Jeg sidder og er ved at lave en hjemmeside.
  Jeg har oprettet mit domæne hos Unoeuro, men jeg har viderstillet til en anden hjemmeside mens jeg arbejder på den nye. Men når jeg har installeret wordpress og vil logge ind på kontrolpanelet så jeg kan arbejde så kan jeg ikke. Den side jeg henviser til åbner i stedet for.
  Kan man ikke viderstille ens hjemmeside mens man arbejder på den?

  Mvh
  Ulrich

  • Hej Ulrich,

   Jeg mener bestemt at du kan finde et midlertidigt link til din WordPress på Unoero via dit kontrolpanel. Prøv at logge ind der og finde det link. Du skal ind under Produkt –> Administration og så findes der et midlertidigt link der.

 • Hej
  Nu er jeg klar til at kaste mig frygtløst over projektet. Mit spørgsmål er; kan man have et domænenavn med “æ” og stadig få det til at fungere når man loader de forskellige dippedutter, da de måske er amerikanske?
  Mvh Stina

  • Hej Stina,

   Hvis du har god nytte af at have domænenavn med æ,ø eller å så registrer det endelig (kan jo bruges til print osv), men jeg ville helt sikkert oprette WordPress på et domænenavn UDEN specialtegn. Det giver problemer på sigt, da ikke alle browsere understøtter dem. Det du kan gøre er, at videresende dit domænenavn med æ,ø eller å til det domæne uden, hvor WordPress er installeret. Snak evt. med Unoeuro, da de kan hjælpe dig med at få det sat korrekt op.

 • Hejsa.

  Håber, du kan hjælpe mig!
  Jeg har benyttet mig af UnoEuro 1-click og det fungerede fint. Troede jeg. Hjemmesiden dukkede op, men jeg kan ikke komme ind i kontrolpanelet. Når jeg skriver “/wp-admin” efter domænenavnet og derefter indtaster login og kode – så får jeg at vide, at koden er forkert??!!! Og det er ikke en svær kode at huske. Jeg har prøvet at installere WordPress helt forfra med nøjagtigt de samme oplysninger. Det lykkedes mig stadigvæk ikke:-(
  Kan du hjælpe?
  Domænenavnet er ah-kommunikation.dk

  Bh Anne

  • Hej Anne,

   Hmm det lyder mærkeligt! Har du prøvet at tage fat i Unoeuro support? De svarer super hurtigt og jeg er sikker på de kan hjælpe.

   Vil meget gerne høre tilbage fra dig, hvis der har været problemer med Unoeuro.

 • Hej Nick
  Tak for de fine videoer. Jeg har fulgt din video og installeret wp på mit domæne på Unoeuro som du beskriver i videoen. Jeg går derefter på min hjemmeside og skriver /wp-admin som du viser. Jeg når frem til loginfelt og taster der den kode jeg netop har oprettet. Jeg får besked om at denne ikke er gyldig og når jeg forsøger at få tilsendt en ny skriver den at den ikke kender min mail-adresse. Hvad har jeg gjort forkert? Når jeg går på mit domæne skriver den hello world så tænker at siden er aktiv? Før det skrev safari blot at siden ikke eksisterede.

  • Hej Cille,

   Det lyder meget mystisk! Jeg ville helt sikkert tage fat i Unoeuro support. De svarer inden for en time for det meste og kan med sikkerhed hjælpe dig med at få adgang igen.

 • Hej igen
  Jeg fandt frem til problemet, jeg havde brugt et æ i mit brugernavn (indgår også i mit domæne) og det kunne wp åbenbart ikke finde ud af, så lavede 1-click installationen forfra med ae i stedet (Y)

 • Hej, tak for en god side. Jeg overvejer hvor og hvordan jeg skal oprette en hjemmeside. Jeg er privatpraktiserende psykolog og får brug for, at folk kan kontakte mig anonymt og evt. bestille tid og betale for sessioner online.
  Desuden får jeg brug for hjælp til SEO. Kan du anbefale et sted, jeg skal starte? Er der steder, der tager sig af SEO eller kan man selv finde ud af det også selvom det er helt nyt?

 • Hej Martin,
  jeg har netop tilknyttet wordpress til unoeuro… problemet er, at når jeg så prøver at logge ind på xxxxxxx.dk/wp-admin, så kommer der en masse fejltekst… kan det være fordi at jeg allerede har en brugerprofil på wordpress med samme login-info som dem jeg brugte på den wordpress jeg tilknyttede unoeuro? Håber på hurtigt svar. På forhånd tak 🙂 Hilsen Christine

 • Hej Nick, tak for en god side=)
  Lige til sagen: Jeg har læst nogle af ovenforstående tråde og kan se at der er andre der har lignende problemer…WP installere fint med 1-click på unoeuro, men det lader til at jeg ikke kan få WP loginsiden frem på mitdomæne.dk/wp-admin…?!
  umiddelbart har jeg lagt mærke til at jeg kan se wp installationens frontpage på mit midlertidige domæne. m
  ..Jeg kan forstå at andre også har haft dette problem og jeg har forsøgt at vente den ud (har pt ventet på den gode side af 50 timer..) men det lader ikke til at der er noget der ændre sig…
  Har du en mulig årsagsforklaring på dette?=)

 • hej ville høre om du kunne hjælpe med at komme ind på en wordpress site som ikke har været brugt i 5 år . Login og e-mail er væk til den site da vedkommende har glemt det , og vi vil se om vi kan få liv i siden igen

  • Hej Johnny,

   Ved du hvilken hjemmeside hosting der er benyttet? Kan du få login til hosting kontrolpanelet så kan jeg hjælpe med WordPress. Send mig en email via kontaktformularen.

 • Hej Nick.

  Jeg er totalt grøn i det her med at oprette egen hjemmeside og nu har jeg siddet og læst og læst på alle de mange gode råd og vejledninger, men er nærmest blevet endnu mere forvirret 😀 Jeg ønsker en hjemmeside primært til salg og webshop. Jeg bliver meget forvirret over alle de programmer og filer der bliver nævnt rundt omkring 😀

  Unoeuro tiltaler mig meget. Måske et lidt mærkeligt spørgsmål – Er det muligt at købe både domænenavn og webhosting hos dem og så bruge wordpress? Samt oprette webshop via wordpress eller hvor man nu gør det?

  Håber at det gav nogenlunde mening?
  På forhånd tak

  mvh

  Trine

 • Hej Nick,

  Jeg har gjort som i videoen, men nu kan jeg ikke logge ind på mit wordpress. Jeg har prøvet at ændre min adgangskode, men den siger at mit bruger navn er forkert. Hvilket ikke passer. Jeg har prøvet at søge på wordpress’ hjemmeside, slettet cookies m.m som de anbefaler, men intet virker. Kan du hjælpe mig? 🙂

  Mange Venlige Hilsner,
  Sabrina

 • Hej Nick.

  Jeg har nu købt bronzepakken hos uno-euro, men er i tvivl om hvorvidt at det er både webhosting og domænenavn. Umiddelbart ser det ud til begge dele.
  Jeg har nu været inde og bekræfte domænenavnet osv. for at kunne installere wordpress osv. Jeg har fulgt din video, men hver gang jeg går ind for ville installere siger den at siden ikke findes?? Er der noget jeg gør forkert?

  Mvh

  Trine

  • Hej Trine, nogen gange tager det lidt tid at aktivere Unoeuro. Den skulle meget gerne være oppe og køre nu, ellers tag fat i Unoeuro support, de kan hjælpe 🙂

 • Hej Nick,

  Jeg har installeret wordpress i Unoeuro, men hvor lang tid går der før jeg kan bruge det?
  Er det ikke 24 timer eller sådan noget?

  Jeg får bare denne besked nu her:

  Denne webside er ikke tilgængelig

  ERR_NAME_NOT_RESOLVED

 • Hej Martin.
  Jeg er nybegynder, og har brug for lidt hjælp. Jeg har downloaded WordPress og Filezilla, og købt plads på jeres webhotel. Nu skal jeg bruge den info jeg har fået i en mail fra jer til at logge ind på Filezilla, men jeg kan simpelthen ikke finde ud af hvilke info jeg skal plotte ind i site manager. Under host, er det et af de links, som er inkluderet i mailen, eller blot unoeuro.com? Hvilket brugernavn og kodeord skal jeg plotte ind? Det i har tildelt mig, eller det jeg selv har valgt?
  Pft.

 • Hej Martin
  Hvor er det fedt du har sådan en side her. Har søgt og søgt, men synes ikke jeg kan finde svar, så nu ville jeg spørge. Jeg har i et års tid haft siden: http://www.friphugl.wordpress.com
  I de sidste par uger har jeg lavet en masse nye ting på min blog, og det er nu mere gået hen og blevet en hjemmeside (med tilhørende blog). Imellemtiden har jeg købt domænet http://www.linehansen.dk, som jeg har hos unoeuro. Kan jeg installere min allerede eksisterende wordpresside på domænet linehansen.dk med 1-clickinstallationen? Jeg vil bare være sikker så jeg ikke sletter noget på min wordpress? eller kan metoden kun bruges til nyoprettelser af wordpress-sider?
  Bedste hilsner Line

 • Hej Nick. Jeg har en webshop nu hos magento liggende hos unoeuro. Men jeg kunne godt tænke mig at prøve at lave en med WP istedet. Min nuværende side skal dog fungerer helt optimalt, indtil jeg bliver færdig med den nye.
  Opretter jeg blot et sub-domæne i control panel hos UE, og så installere wordpress på den? Og kan jeg så se den online?

  Mvh
  Peter

  • Hej Peter,

   Vil du gerne udskifte din “forside” med WordPress? Du kan godt bygge på din WordPress på et subdomæne og så skifte over til dit eget domæne senere. Prøv dog lige at høre Unoeuro først hvad de vil anbefale dig at gøre. Det kan godt være lidt bøvlet at ændre WordPress fra et domæne til et andet, men måske kan de hjælpe? Del gerne deres svar her 🙂

 • Hej.

  Som jeg har fostået det er der en forskel mellem wordpress.org og wordpress.com. Hvad installerer man med 1-klik installationen hos Unoeuro?

  Mvh
  Sofie

 • Hej Nick,
  Jeg skal have oprettet en webshop på min wordpress hjemmeside, der skal have et andet tema end resten af siden. Jeg har derfor oprettet et subdomain og tilføjet multisites. Når jeg klikker på mit dashboard på mit subdomain får jeg dog en fejl 404. Kan du gennemskue hvad der er gået galt? Skal jeg i øvrigt installere wordpress på subdomainet også?
  På forhånd stor tak for din hjælp
  Vh Katrine

 • Hej Nick

  Jeg ville bare lige sige tak for en SUPER hjemmeside – det har været en kæmpe hjælp for mig at kunne vende tilbage til dine videoer, når der er noget, jeg ikke kan huske. Har netop købt et nyt domæne + webhotel hos UnoEuro og fik brug for videoen her igen igen… 🙂

 • Hej Nick!

  Tusind tak for din gennemgang! Det hjalp mig meget med et problem, som så viste sig ikke at være et problem, takket være dig!
  Jeg har dog ét spørgsmål. Det er lidt kringlet.
  Jeg blev en anelse for ivrig (kan se i kommentarerne at det er et gennemgående problem haha), og eftersom wordpress ikke dukkede op på min admin side, installerede jeg wordpress endnu engang, med ny adgangskode, fordi jeg troede jeg havde gjort noget forkert.
  Det kan selvfølgelig godt ske at jeg skal give internettet tid til lige at finde hoved og hale i hvad jeg har lavet, men hver gang jeg går ind på mit domæne, siger chrome: “Denne webside har et loop ved omdirigering – ERR_TOO_MANY_REDIRECTS” og det synes jeg lyder en smule farligt. Tror du bare jeg skal give det tid? Eller har du hørt problemet før?

  Hilsen Maria

  • Hej Maria, er dette stadig et problem? Det burde løse sig selv forhåbentligt, ellers så skal du tage fat i Unoeuro support. Lad is høre hvordan det er gået?

 • Hej Nick.

  Jeg har fulgt din gode og let-forklarlige video om unoeuro og wordpress, men bliver mødt med følgende fejlkode, når jeg forsøget at logge ind på wordpress via (www.lablandarkitekter.dk/wp-admin):

  “HTTP ERROR 404.0 – NOT FOUND:
  The resource you are looking for has been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.”

  Hvad er grunden til fejlmeldingen, og hvordan forholde r jeg mig til den?

 • Hej Nick

  Jeg har nu fulgt din video og super god vejledning
  jeg har dog et problem, når jeg forsøger at logge ind på wordpress første gang. kommer den med fejl og siger at jeg ikke har indtastet korrekt brugernavn eller adgangskode

  er jeg for ivrig og skal jeg bare give det lidt tid

  Mvh Esben

 • Nu har jeg så gjort som din vidio fortæller og har indstalleret WordPress.org går jeg ud fra.. da det er den du i en anden vidio fortæller at den har nogle bedre muligheder…. Jeg står så inde på siden ” Velkommen til WordPress” …Men hvordan kommer man så videre… ? Det ligner ikke en side man kan lægge billeder/ tekst og div.. ind på.. !!! 🙂 Det har du bestemt en vidio til men hvor er linket..?

 • Hej Nick 🙂
  Jeg kan se der står at unoeuro har en tredje part – som wix.
  Jeg vil rigtig gerne benytte wix til min hjemmeside, da jeg bedre kan lide designet derfra.

  Wix er dog ikke under 1-click.

  Ved du hvordan man kan koble de to sammen?

  MVH Karina

 • Hvordan designer man sin egen hjemmeside uden webhotel og domæne? har nemlig fundet et webhotel og domæne, men vil først designe hjemmeside og ser om det kan blive til noget.

 • Hej Nick.
  Jeg er ved at oprette wordpress i uno-euro. Me tør ikke aktivere i 1-click før at jeg har sikret mig, at min hjemmeside (Skabt hos Deskwolf), overgår i sin fulde form. Det er vel ikke for de personer som skal skabe sin egen hjemmeside fra start i wordpress. Min eksisterer jo, men jeg vil blot gerne flytte den til uno-euro da jeg ikke mener at have brug for Deskwolfs udgifter/support.
  får jeg det hele med mig når jeg aktiverer?
  Mvh Kit

  • Hej Kit, hvis du bruger WordPress hos Deskwolf så er jeg ret sikker på at UnoEuro kan hjælpe dig med at flytte det hele over, eller i hvert fald give dig nøje instruktioner om hvordan man gør 🙂

 • Hej Nick, Jeg har fulgt din video, og min installation af wordpress går også ‘fint’ igennem. Men når jeg trykker på min hjemmeside, http://www.chemcos.dk så står den endnu som blot en Unoeuro hjemmeside, på trods af at jeg nu har adgang til wordpress og kan logge ind. Hvad gør jeg forkert? 🙂 På forhånd tak,

  • Hejsa, jeg har hørt om dette flere gang, men det hele burde falde på plads efter en time eller to. Ellers skriv til Unoeuro, de er super hurtige til at hjælpe 🙂

 • Hvis man allerede har bygget siden op med lokal database og wordpress installation, kan man så overskrive unoeuros wordpress installation med sin egen, da mange af mine filer er anderledes?
  Og kan man importere den database der allerede er lavet , som allerede er defineret med prefix

 • Hej Nick

  Jeg har fulgt din vejledning, med host, domæne og installation af WordPress, men den åbner ikke “hjemmesidenavn”/wp-admin? = Siden kan ikke vises
  Jeg har aktiveret domænet og fået bekræftelse fra Unoeuro at det er registreret og peger på deres navneserver. Hvad kan der være galt?

 • Hej Nick
  Nu har fulgt din vejledning med køb af domænenavn osv. hos unoeuro hvilket er blevet aktiveret. har installeret wordpress, som vist i din video men når jeg klikker mig ind på min hjemmeside, står der at serveren ikke kan findes!
  Mvh
  mb

 • Vil bare lige hilse på og sige tak for en genial hjemmeside. Den har været en kæmpe hjælp for mig. Tak for det

  /Lone

 • Hej
  Jeg har lavet en siden med “1-klik” installation
  Men det kører ikke optimalt, hvordan kan man ændre en “1-klik” installation til en normal version, uden at skulle lave sin hjemmesiden om

  Mvh. AW

 • Hej Nick.
  Tak for nogle gode og brugbare videoer. Jeg har dog lige et par spørgsmål. Jeg har allerede en blog, med eget domæne og hostet ved UnoEuro. Men nu overvejer jeg at flytte min blog fra Nouw til WordPress, og som jeg forstår kan jeg sagtens bruge 1-click, men jeg er lidt nervøs ved at sætte X i feltet “slet data”, for hvad betyder det? kommer alt min nuværende indhold fra min nuværende blog over i WordPress, eller hvad?
  Og ved du om jeg kan redigere i den “nye” WordPress-blog, men samtidig bruge den “gamle”, indtil den nye er helt klar? Jeg synes at have læst noget om et subdomæne på UnoEuro´s hjemmeside.
  På forhånd tak for hjælpen.
  Mvh Lena

  • Hej Lena, meget sent svar herfra beklager! Har du stadig samme problemstilling eller hvad endte du med at gøre? Det er muligt at importere data ind i WordPress, men det sker ikke automatisk desværre.

 • Hej Nick,
  Jeg har samme problem som mange af de andre i tråden længere oppe.
  Jeg har nu været inde på Unoeuro og installere 1-click.
  Samt er mit domæne blevet klar til brug hos Hostmaster.

  Min side siger dog den ikke er tilgængelig og ikke kan finde serveren.

  Noget du kan hjælpe med?

  Med venlig hilsen
  Jesper Larsen

 • Hej Nick Martin,
  Jeg har netop installeret wordpress på Unoeuro, netop som beskrevet her.
  Men når jeg så kommer videre og får beskeden “installation gennemført”, får jeg links til at adminstrere hjemmesiden, og når jeg klikker på disse, kommer jeg ind på en nu blank hjemmeside med en error besked (om at wordpress adminstrationssiden ikke findes) – skal jeg også oprette wordpress seperat ved siden af (altså en ny bruger direkte på wordpress.org) for at det fungerer?
  Håber du kan hjælpe mig.

  Vh Elisabeth

  • Hej Elisabeth, jeg håber det hele er gået i orden? Ved godt det tager lidt tid før den nye hjemmeside er tilgængelig, men det burde helt ikke være mere end et par minutter? Var der noget du skulle gøre selv?

 • Hej Nick 🙂 super fed video. Jeg vil gerne gøre præcis det i videoen med mit nye domæne corke.dk. Det er tilknyttet mit “hoveddomæne” ilena.dk, som har webhotellet.

  Der står i pop up boksen, når man trykker Installer nu:
  “Installationen kan risiskere at overskrive evt. filer der allerede ligger på webhotellet, og vi vil derfor bede dig bekræfte følgende:
  Du er indforstået med at installationen placeres i valgte mappe, og kan overskrive evt. indhold i mappen og undermapper.
  Du er indforstået med at installationen foretages i din primær MySQL database, og kan overskrive evt. eksisterende tabeller med samme navn/præfiks.”

  Vil det sige, at der er fare for at informationerne på mit hoveddomæne ilena.dk kan blive overskredet?

  Mange hilsner og håber det giver mening.

  Ilena

  • Hej Ilena, det ser ud til du har wordpress installeret på ilena.dk (fedt navn btw), så hvis du har valgt at installere WordPress igen via Unoeuro, så ja det kan der være en fare for at du overskriver noget data! Hvad er det præcis du gerne vil? Du har allerede WordPress installeret.

 • Hej
  jeg har to domæner hvor jeg kører wordpress på det ene. Nu skal jeg opbygge endnu en hjemmeside, i wordpress og på det andet domæne. Hvordan gør jeg det nemmest – de to sider skal ikke have noget med hindanden at gøre. Ud over at der skal køre et wordpress tema på dem begge. Begge er hostet af Unoeuro.

  mvh Allan