Lav Din Egen WordPress Hjemmeside viser dig hvor nemt det kan være at komme i gang med at … ja lave din egen hjemmeside 🙂 Her kan du se en masse videoer som viser dig hvor nemt det er at bygge din egen hjemmeside med WordPress. Mit navn er Nick Martin og det er mig en fornøjelse at byde dig velkommen! Du er her fordi du gerne vil lære hvordan du kan lave din egen hjemmeside. Det er ikke svært, det lover jeg dig. Det tager faktisk heller ikke særlig lang tid og det er meget billigere end du måske frygter. Bare rolig, her bliver der ikke lagt skjul på noget som helst!

Lav Din Egen Hjemmeside med WordPress

Lav Din Egen WordPress Hjemmeside har kun et formål, og det er at forklare dig helt præcist, skridt for skridt, hvad det er for ting du skal igennem for at lave din egen hjemmeside. Det fedeste ved det hele er, at hele denne guide er lavet med video, så det er super nemt at følge med. Du skal ikke læse en masse for at komme i gang, du skal bare se hvad det er jeg gør, og så kopiere skridt for skridt.

Hvorfor har du lavet Lav Din Egen WordPress Hjemmeside Nick?

Jeg har valgt at oprette Lav Din Egen WordPress Hjemmeside fordi jeg synes det er spændende at lave hjemmesider og især fordi jeg godt kan lide at forklare andre, i meget enkle trin, hvad det er der skal til for at lave en fed hjemmeside. Som nævnt er alle skridt understøttet med video, så du kan se lige nøjagtig hvad det er jeg gør for at lave mine egne hjemmesider.

Der vil selvfølgelig også være tilknyttet eksempler i tekstformat til samtlige videoer, for det er jo ikke alle der er lige glade for video på nettet, men det er de fleste i dag. Derfor skal jeg selvfølgelig ikke udelade de af jer, som gerne vil have lidt på print man kan følge skridt for skridt.

Som nævnt tidligere i indlægger her, så er det ret simpelt at lave din egen hjemmeside med WordPress. Der er faktisk kun 3 overordnede skridt du skal igennem for at du kan lave din egen hjemmeside. Hvis du er kommet her i håbet om at lære HTML, PHP, MySQL eller anden programmering, ja så bliver du måske en anelse skuffet.

Lav Din Egen WordPress Hjemmeside fokusere på at vise hvordan du kan lave din egen hjemmeside på den hurtigste, simpleste og billigste metode UDEN at det skal gå ud over funktionalitet eller fedt design! Takket være WordPress er det blevet nemt og hurtigt at lave super fede hjemmesider og blogs.

For at lave din egen hjemmeside skal du igennem følgende:

1) Køb Domænenavn
2) Hjemmeside Hosting
3) WordPress Hjemmeside

Hvis du ikke aner hvad ovenstående kræver af dig, så bare tag det helt roligt 🙂 Jeg skal nok bryde ovenstående trin helt ned og vise dig med video præcis hvad der skal til INDEN du vælger at bruge en eneste krone. Se videoerne, overvej om det er noget for dig og først derefter kan du kaste dig ud i det!

Jeg håber du får masser af glæde og inspiration af Lav Din Egen WordPress Hjemmeside og jeg ser frem til at se dine færdige resultater!

Avatar photo

Nick Martin

Jeg har været aktiv indenfor Internet Marketing siden 2000 og har i tidens løb oprettet rigtig mange forskellige hjemmesider! Jeg startede med at lære om HTML, Perl, PHP og SQL. I dag koder jeg slet ikke! Det tager for lang tid! I stedet bruger jeg WordPress som er helt fantastisk! Mit mål med Lav Din Egen Hjemmeside er, at du kommer nemt og hurtigt i gang med at lave dine egne hjemmesider.

Se alle indlæg

4 kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Hej Vita,

  Tak for dit spørgsmål.

  Svaret vil nok altid være lidt subjektivt, men i forhold til at lave en hjemmeside i kode er WordPress super nemt og 1.000 gange hurtigere! Hos Surftown kan du installere wordpress ved blot at klikke med musen og udfylde en enkelt kort formular se denne video. Alt vedligeholdelse (opdateringer af sikkerhed, plugins, tema, mm.) gøres i selve wordpress igen helt automatisk ved klik med musen. Det er virkelig kun 1 klik at opdatere en hel wordpress installation til en nyere version.

  Med det sagt, så er der selvfølgelig lidt der skal læres. Jeg håber på at kunne få lavet nogle flere videoer snart, så jeg kan vise dig hvordan det ser ud. Håber du besøger siden igen, og hvis du er nysgerrig, så kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev hvor jeg sender ud så snart der er nye videoer.

 • Hej Nick

  Super at jeg faldt over din hjemmeside. Du har allerede hjulpet mig meget…
  Jeg er i gang med at lave min hjemmeside hvor jeg skal sælge forskellige ting fra. Jeg har lagt billeder ind af mine ting, men jeg kan kun finde ud af at billederne i en kolonne. Ved du om der er mulighed for at lave to kolonner med billeder.

  Jeg kan heller ikke finde ud af hvordan kategorier virker, jeg synes jeg har forsøgt alt muligt, men det kommer ikke frem på siderne.

  Ser frem til din hjælp 🙂
  Med venlig hilsen
  Marina