I denne video kan du se, hvordan jeg opretter en simpel formular hos Mailchimp, så besøgende kan indtaste deres navn og email adresse og tilmelde sig et nyhedsbrev.

Videoen her handler mest omkring Mailchimp og om hvordan du kan finde den HTML kode, som skal bruges på din egen WordPress hjemmeside. Jeg er selv stor fan af Mailchimp og bruger servicen til mine egne projekter. Hvis du synes Mailchimp er noget for dig, så kan du tilmelde dig ved at klikke på ikonet herunder. Hvis du klikker på ikonet og tilmelder dig herfra siden, så får du indsat $30 på din konto. Det er altså helt gratis at tilmelde sig, og du kan bruge de $30 til at sende mails for.

Tilmeld dig Mailchimp her og scor $30

MailChimpBadge

 

Se videoen herunder for at lære hvordan du bruger Mailchimp til at indsætte HTML koden på din hjemmeside, så besøgende kan tilmelde sig dit nyhedsbrev:

[jwplayer player=”1″ mediaid=”1011″]
Avatar photo

Nick Martin

Jeg har været aktiv indenfor Internet Marketing siden 2000 og har i tidens løb oprettet rigtig mange forskellige hjemmesider! Jeg startede med at lære om HTML, Perl, PHP og SQL. I dag koder jeg slet ikke! Det tager for lang tid! I stedet bruger jeg WordPress som er helt fantastisk! Mit mål med Lav Din Egen Hjemmeside er, at du kommer nemt og hurtigt i gang med at lave dine egne hjemmesider.

Se alle indlæg

6 kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Hej Nick

  Tak, det gav svar på mit spørgsmål. Nu er der indsat “tilmeld nyhedsbrev” på min hjemmeside:-) Det havde jeg aldrig fundet ud af selv!
  Dine videoer har virkelig hjulpet mig ubeskrivelig meget med at komme i gang med min hjemmeside. Så tak igen.

  Kh. Maria – http://www.mariadabelsteen.dk

 • Hej igen,

  Jeg har faktisk et lille ekstra spørgsmål:
  I tilmelde boksen på hjemmesiden er “subscribe” knappen meget svær at se, fordi den er lys grå. Og jeg kan ikke finde ud af at ændre den. Og kan “subscribe” teksten ændres til dansk? Kiggede i html-teksten, men der stod sucscribe for mange steder til at jeg kunne finde ud af hvilket jeg skulle rette.

  På forhånd tak for hjælpen – igen:-)

 • Hey nick kan du ikke lave en video om hvordan
  jeg skifter fra wordpress.com til .org på
  surftown

 • Hej Nick
  Jeg har set din guide om det plugin sådan man kan lave en mail liste. Der skal man jo bruge foreksempel mailchimp men skal man så også betale for mailchimp eller kan man bare have en gratis konto på det?