Det er alt for længe siden der var en ny video her på siden! Jeg har haft utrolig travlt med andre projekter, men nu har jeg endelig tid igen til at lave videoer til Lav Din Egen Hjemmeside. Se med i videoen herunder for at lære mere om hvad der kommer af nye ting meget snart!

Følg med i de nye videoer! Tilmeld dig vores nyhedsliste

* indicates required


Avatar photo

Nick Martin

Jeg har været aktiv indenfor Internet Marketing siden 2000 og har i tidens løb oprettet rigtig mange forskellige hjemmesider! Jeg startede med at lære om HTML, Perl, PHP og SQL. I dag koder jeg slet ikke! Det tager for lang tid! I stedet bruger jeg WordPress som er helt fantastisk! Mit mål med Lav Din Egen Hjemmeside er, at du kommer nemt og hurtigt i gang med at lave dine egne hjemmesider.

Se alle indlæg

2 kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Hej Nick
  Jeg kan se at unoeuro har ændret deres tilbud – der er ikke noget der hedder bronze mere, og antal MB er ændret til 512.
  Men er det fortsat den hosting du anbefaler?
  Tak for en god hjemmeside :o)
  Louise

  • Hej Louise! Mange tak for din feedback! Jeg skal nok lige få opdateret priser osv til Unoeuro. Det er alligevel et par år siden det først kom på hjemmesiden! Men sbvaret er ja, jeg anbefaler helt klart Unoeuro. Jeg er selv helt vildt imponeret over deres produkter, service og pris. Selvom det er lidt højere i dag end dengang jeg skrev det op på hjemmesiden.